America (211)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Li se dau probleme mai grele, in general avansate cu un an sau mai multi. Nu prea tin eu socoteala care e programa, asa ca nu pot sa spun exact, programa anului X, dar cred ca da, e dincolo de programa anului aluia. Intr-a 2 a de ex, cand era in Advanced Math, facea si inmultiri (si probleme cu cuvinte corespunzatoare) din cele cu trei cifre (234X567), acum, intr-a treia, pt ca nu l-a pus in grupul de advanced numara bani si face adunari si scaderi

Acasa face simplificari de fractii. Whatever... Singura satisfactie pe care o are fi-miu anu' asta e ca il lauda copilul partener al lui de mate "wow, ce le stii, ce tare esti blah blah", ca profaaaa doar zbiara

Anul trecut insa nu era advanced la reading. Dracula ii stie pe astia, ca eu ma las pagubasa, altfel o sa ajung asa

Oare dc. ma duc la principal imi da o profa mai necomunista, sa scapam de asta cu pusul la coltz pe coji de nuca toata ziua buna ziua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ruxij, nu ne plictisesti mah, nu te mai stresa degeaba.. Io-s cu urechile palnie la tot ce spui despre scoala.. si tu si sanziana..(care vad ca-mi da ignore).
Succes baiatului, mi se pare chiar avansat, al meu inca nu face impartiri, cred ca are un switch stricat, nu reuseste sa inteleaga cum e cu inmultiri/impartiri si adunari/scaderi..
Ma refer la verificarea problemelor.

Blackp felicitari pentru fetitz, ce mare ai facut-o, nu ma asteptam la ce burta mica aveai.. Eu am avut invers, burta mare, copil micut, nah...

OanaC, ce mai face fetitzul tau? Ai inceput diversificarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Macrina, cum asa??? Nu e intentionat sa stii!!!!!!!!

Ruxij, bravo!!! sa o tineti tot asa!!!!! Eu ma vait ca nu am timp de nimic sa fac cu copilul meu....si ard gazu aiurea....vaitandu-ma!!!!

Mergi la inceput

Eu mai degraba cred ca anul asta o sa am nevoie de un psiholog sau chiar de psihiatru Pe bune ma gandesc sa ma duc la psiholog, sa ma ajute sa cope cu cotoroanta, ca deja dau in paranoia, nu's normala la cap. Ce bine a fost in clasa I si a IIa!! Chiar ma gandeam sa il scot pe fi-miu din scoala in clasa a 3a si sa il duc la un Montessori ceva, pentru sanatatea mea (tensiune si aia cu bibiloiu), nu pt. el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lia, nu stiu daca te consoleaza dar si noi tot cotoroanta avem. adica, nu'j daca termenu-i corect, insa e complet, dar COMPLET lipsita de maniere. cand imi raspunde la emailuri parca i-ar scrie lui fiu-miu, nu mie. joi avem sedinta si ne-a trimis o hartie acasa in care iti puteai manifesta preferinta pt 3 intervale orare. nici bine n-a dus P hartia la scoala azi dimineata, ca primesc email de la ea ca nici unul din intervale nu e valabil pt ca au fost "luate" de parintii copiilor care s-au grabit sa puna hartiuta in inboxul ei. imi si imaginez cum se buluceau betii copiii in fata catedrei ei. hahaha, nici nu stiam daca sa rad sau sa plang. toata lumea imi spune (inclusiv teachera de la kinder) ca e tough dar e f buna, eu in afara de tough nu vad altceva. drept, acu mi-e si greu ca am luat o margarita la bord :))

Mergi la inceput

Philip, succes cu respectiva cotoroanta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Da, cred ca si noi avem o cotoroanta, deocamdata. Adica saptamina trecuta a primit tema acasa sa ne jucam Bingo cu literele alfabetului, sa invete literele, sa le scrie si sa spuna cu ce litera incepe un anumit cuvint. Ceea ce este mult in urma a ceea ce face Eva.
Anyway, eu i-am dictat cuvintele (adica doar i le-am spus, nu pe litere, iar ea le-a spus/scris pe litere), plus propozitii cu cuvintele care erau in bingo ala cu litere, iar ea le-a scris singurica! La 2 cuvinte a facut "n" cu liniuta in partea dreapta, in loc de stinga, nu am corectat-o, pentru ca stiu ca de obicei le face bine. Idioata de profa, s-a apucat sa ii corecteze n-urile alea cu rosu dar i-a scis SUPER! tot cu rosu. Oricum, Evei nu i-a pasat de super-ul ala, ci de faptul ca a gresit si ca profa a corectat-o (Eva, la 5 ani, e la nivel de citit level 2 - si din picture books - si scris propozitii destul de complexe, desenat o imagine si scris "povestea" sub desen)
Bucuria mea este ca din octombrie o sa o mute la clasa de gifted, pt ca i-au testat deja si ne-au anuntat ca Eva o sa fie la cealalta profa, la noua clasa; si acum, profa aceea de la clasa de gifted, o ia pe Eva (in fiecare zi) si alti citiva copilasi si face lectii mai serioase cu ei, comparativ cu ce fac ceilalti in clasa, cu zgripturoaica.

Mihutza, ti-am raspuns pe FB despre CC.

Chri, felicitari pentru simburel

Macrina, noi sintem bine, Zoe creste, se rostogoleste pt burta, ramine asa, iar noi trebuie sa o intoarcem inapoi pe spate de 100 de ori/noapte. Papa sin si f putine cereale (am inceput cu o lingurita la lunch, dar nu ii prea place, asa ca am renuntat deocamdata); era bine daca ar fi mincat, pt ca alea 2-3 zile cit i-am dat, a facut kk mai cremos, nu asa de apos ca doar cu sin. Vrea mereu sa fie plimbata in brate ca sa vada tot ce misca, sau sa fie cineva sa ii tina companie, ii place sa tzopaie in jumperoo si sa stea in bumbo seat; baleste non stop, uda multe bibs in fiecare zi; ii simt coltii de jos, trebuie sa iasa zilele astea; e ditamai ursuletul, la 4 luni avea 18lbs 4oz, acum are vreo 20 (pe 27 sept face 5 luni). Vaccinurile de la 4 luni i le-am separat; o injectie la 4 luni, iar alta o sa fie la sf lunii, la 5 luni. Am pus poze recente pe facebook, daca esti pe acolo.
Voi ce mai faceti? (daca vrei, scrie pe PM, ca sa nu ne intindem aici cu discutii despre babies, hahaha)

Oana Eva (29 iunie 2005) si Zoe (27 aprilie 2010)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Bravo Eva si succese!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si eu am avut experiente cu cotoroante...sigura metoda este statul pe capul cotoroantei si imediat si la principal. Calm, fara nervi, si atitudinea: "Let's solve the problem together"...cu toate ca in realitate vrei sa-i cam smulgi beregata cotoroantei

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bravo Eva!!!!!! Si David scrie "f" invers....dar vad ca nu il corecteaza nimeni inca....(inafara de mine). Ma duc sa o vad si pe Zoe pe FB...hihi!!! Chiar ma gandeam ca nu ai mai pus poze de mult!!!!!

Si eu m-am luminat...ca daca nu lucrezi cu copilul acasa/suplimentar......nu prea face altfel progrese exceptionale!!!!

Andreea, pai raspunde-i si tu asa acru...hihi...daca nu merge...io am mai spus': ploconu' ...sa vezi ce se indulceste!!!!!

Ruxij, cum montessori??? Aveti o scoala buna acolo???

Noi avem noroc si anul asta....e dura invatatoarea, dar combinata cu blandete....

Ieri David a cazut de pe bicicleta, si i-a intrat ghidonul in burta in zona ficatului....m-am speriat tare rau....nu l-a durut insa foarte tare...si l-am urmarit toata noaptea sa nu se intample ceva....
Azi dimineata uitase .....si l-am lasat la scoala....

Mergi la inceput