America (211)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

De dimineata ma chinui sa termin comanda la gymboree.com, pt ca au reduceri f mari, dar nu ma pot hotari ce le trebuie fetelor cu adevarat Am deja peste 300$ in cart si inca mai vreau sa adaug, dar nu pot sa cheltui asa de mult ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ramona, ai incercat cu carti care au subiecte interesante?
Fi-mea e in cap dupa Barbie, so.. i-am luat carti cu Barbie balerina, etc..
Sau Amelia Bedelia, am ras cu lacrimi prima oara cand le-am citit.. sunt si usurele, pe nivele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ma intorc la problema mea cu billu' foarte mare in urma vizitei sotului meu la ER.
Ei bine, nu o sa va vina sa credeti, dar barbata-miu a sunat spitalul si i-au redus bill-ul cu 50%!!!
Deci cind spun ca totul e negociabil in tara asta, nu aberez in totalitate.

In alta ordine de idei, gospodinelor, cind vedeti "praf de copt" intr-o reteta romaneasca, ce folositi, baking powder sau baking soda???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bravo Eva, e o draguta si e tare bine sa ai copil care se duce singur sa isi ia cartile.

Al meu dezastru la arts and crafts, genetic. E dezastru la handwriting, adica scrie urat, dar mi se pare f. talentat la scris povesti (nu l-a laudat nimeni, e propria mea evaluare). Scrie povesti din proprie initiativa, a scris 5 povesti in vara asta. A citit f. devreme, avand in vedere ca la 4 ani nu vorbea o boaba engleza si la 4 ani jumate a inceput sa citeasca. Dupa K citea chapter books, pe vremea aia si le lua si el singur. Apoi a aparut Nintendo DS si a facut concurenta Matematica am inceput-o dupa K, in vacanta K-1st. Literele si cifrele le stia de la 2 ani dar n-a mai avansat mai deloc la mate intre 3 si 5 ani. Ii plac computerele, pianul, sa vorbeasca nonstop si sa alerge pe afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sa stapaniti sanatosi masinuta Miha!!! sa va care in siguranta peste tot.

Sanatate lui Aidan! bravo ptr urechiuse.

Ha ha, am citit de Eva si exact asa este Francescuta! inca nu merge decat f putin, ii este frica- se vede pe ochisorii ei, isi ia carti si se uita pe ele. Le intoarce daca s upside down.

Scria parca Neda de charter! Ralu e la o charter, nu i nici o sfaraiala.

Fetelor e posibil ca 2 carti (science si istorie) sa cantareasca 4 kg??? (cu celelalte carti nu am avut onoarea inca). Si doar mate o are pe CD.
Ieri ghiozdanul Ralucai (nu a primit locker ul inca) cu doar 2 carti si alte cacaturi de bindere si ce mai cer teacher ele astea doua cantarea 11 kg. Ii rupe spinarea...Mari tampiti americanii cu cartoaiele astea ale lor.

Nivelul la citit nu se niveleaza, parerea mea, ptr ca cel care citeste peste nivel va citi intotdeauna peste nivel. Raluca mereu a fost cu 2 clase inainte la citit si vad ca are inca acest avantaj, si ea la 4 ani a invatat engleza si acum este complet bilingual cu ceva greseli la partea de gramatica a limbii romane. Ii place sa citeasca (asta vara ii luam cartea din mana ca s o fac sa ia pauza) dar atat in ce priveste Language Arts (restul le face ca trebuie dar nu din placere), in rest iubeste matematica ca i la obiect nu lalaiala- asa mi a zis.

Baking powder.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nedda, noi ne-am mutat in functie de scoala...am stat peste drum de ocean...dar scolile acolo erau de 3/4 !!!!
Private ne gandim la liceu, sau dupa clasa a 5-a sa fim siguri ca intra la un liceu privat bun....lucru care aici lipseste cu desavarsire :)!!!!

Ramona, eu nu prea am cu cine sa il compar....si cred ca tind sa observ lipsurile mai des decat calitatile!!!!
Cum trageti la mate?? Dupa ce lucrezi??
David a invatat in vara asta sa citeasca romaneste, si intelege problemele f bine .....a citit si rezolvat singur pb de genul "la suma nr 25 si 38 se adauga diferenta nr 46 si 39" sau "daca dragos ar mai primi 20 de bomboane ar avea tot atatea cate are si adrian, care are un nr de bomboane in care zecile sunt mai mari decat 3 si mai mici decat 5 iar unitatile sunt cu 2 mai mici decat zecile, cate bomboane are acum dragos?"...mai greu este cand are florarese cu crini, garoafe si alte specii

Irina, dar a si pierdut in greutate??? Ufff.....!!!! A fost just in time interventia cu tubuletele atunci!!!!

Buflea, eu nu inteleg nici acum ce le place americanilor sa se laude cu nivelul de citit mie chiar nu mi se pare deloc important....eu cred ca e mai important sa ii citesti tu, decat sa stie el sa citeasca la 6-7 ani....!!!!! Daca le va face placere sa citeasca, vor recupera si la 20 de ani!!!!

Macrina, hihi...deci ne impacaram??? Ce culegeri ai din Ro?? Eu am una galbena de marcela penes si inca una pt clasele 1-4...!!!!

Lia, pai daca parintii nu se ocupa/intereseaza de copii....cum sa aiba rezultate??? Daca nu sa ii ajute la teme, sau sa ii inscrie in programe ajutatoare, macar sa le ofere prilejul sa invete (no games, no tv, suport)!!!

Oana, am remarcat si eu desenele Evei!!! Are un ochi f bine format pt amanunte, si reproduce foarte bine!!!!! !!! Si eu ma chinui sa cumpar ceva de pe abercrombie...la clearance...le tot pun in cos...le sterg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Corina, la noi charter sunt mai bune, pentru ca trebuie sa indeplineasca anumite criterii si sa aiba rezultate f bune ca sa functioneze...!!!
Sunt testati in fiecare an ca sa isi justifice necesitatea....mai ales acum, cand suntem in recesiune, am inteles ca a crescut nivelul scorurilor acceptat de stat....

Nedda, aici e loterie.....inscrii copilul si daca intra, cand intra ai loc!!!! Nu trebuie sa dea test (nu stiu daca in alte clase, dar pt kinder si clasa 1 nu ii testeaza)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bic

Ma intorc la problema mea cu billu' foarte mare in urma vizitei sotului meu la ER.
Ei bine, nu o sa va vina sa credeti, dar barbata-miu a sunat spitalul si i-au redus bill-ul cu 50%!!!
Deci cind spun ca totul e negociabil in tara asta, nu aberez in totalitate.

Brava Bic, nu, nu aberezi. welcome to the club!
...si cit e calda stirea, fa-i update lui mam'selle xio

Citat:

In alta ordine de idei, gospodinelor, cind vedeti "praf de copt" intr-o reteta romaneasca, ce folositi, baking powder sau baking soda???

Baking powder. Baking soda e bicarbonat de sodiu. Baking powder contine bicarbonat de sodiu, plus altele. Ambele au acelasi rol, dar reactioneaza diferit cu restul ingredientelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu ma intreb eu de ce nu stiu de testari de care ziceti voi, SAT nu stiu ce nu stiu ce. Posibil sa fie si sa nu stiu eu? Oare se fac peste tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bravo Bic!
Eu m-am obisnuit si le cer de la obraz:)) primul lucru pe care il fac cand am facturi medicale este dc au discount.

Sinzi muta-te aici, avem scoli f bune, county-ul nostru a obtinut cele mai bune scoruri la SAT la nivel statal, 1637 in timp ce national average e undeva la 1500.
http://www.wruf.com/index.php?id=3897
Da, a scazut si in greutate, noroc ca are de unde.

Eu stau acasa azi sa invat, am examen joi, dar nici un chef.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput