Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui djlaura01 super misto freza si iti vin super si pantaloni,ca sa nu mai zic de burtica cat e de frumoasa ![]() ![]() ![]() djlaurao1 13+ |
multumim..
sa stii ca numai m-am vopsit..ca-s alba ca Mos Craciun din pacate..Iar de cand sunt graviduta..nu imi sta parul nicicum.
Tunde
18 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
florintunde spune:
| citat din mesajul lui ppisic Tunde, super faina si freza si burtica ! Tocmai ce am pus si eu 2 poze noi cu o caciulita si botosei crosetati de mine ![]() Diana, 21 + ![]() Pe drum Dear baby Cutia cu surprize |
Mersi
Maine fac parada cu pantalonii de la Rodina....bineinteles daca am nimerit marimile
Tunde
18 sapt
djlaura01 spune:
si al meu sta cum vrea el ,numai cum vreau eu nu sta,vezi ca am pus si eu poze cu freza mea
djlaurao1
13+
florintunde spune:
| citat din mesajul lui djlaura01 hai ca am pus 2 poze cu freza astept pareile voastre ![]() ![]() djlaurao1 13+ |
Imi place ..cred ca-i super comoda freza asta...nu necesita multa coafare

Tunde
18 sapt
florintunde spune:
| citat din mesajul lui ppisic Tunde, super faina si freza si burtica ! Tocmai ce am pus si eu 2 poze noi cu o caciulita si botosei crosetati de mine ![]() Diana, 21 + ![]() Pe drum Dear baby Cutia cu surprize |
Ai talent la crosetat..nu gluma!SUPER SCUMPICI sosetutele

Tunde
18 sapt
florintunde spune:
La mine nu prea-s nici valuri numai curbe![]()
![]()
Daca il intind cu placa...sigur dimineata sta in 7 directii..asta-s Io![]()
Tunde
18 sapt
florintunde spune:
Hei!!!!!UNDE-S BURTICILE??????????
toata lumea face galusti?
Pe mine m-au lasat baietii singurica.S-au dus la fotbal..si cand am chef de taclale cu voi....ati disparut

La tv sunt numai prostii...mai ales emisiunile astea pe prima....varza frate...protv..detto
Tunde
18 sapt
ppisic spune:
Laura, super moderna freza si pare usor de intretinut.
Tunde, merci pt aprecieri 
Diana,
21 + 
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize