Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

adryiii ai PM cu parola. Ce-s alea gomboti?

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

merci

gomboti...din cate stiu eu se fac cam asa: cartofi fireti si pisati bine, dar fara apa, se pune putina faina sa se faca un aluat. se iau bucati mici, se rotunjesc cu mana si se umplu cu prune fara sambure cu scortisoara si zahar. Se rotunjesc. Apoi se pun in apa fierbinte pentru cateva clipe. Se scot afara si se dau prin pesmet prajit putin in ulei cu zahar. Asta imi amintesc eu. Mi-e pofta un pic si as vrea sa incerc sa vad imi iese.
unele pun si ou in acel aluat.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici eu ma pregatesc sa fug acasa. gata cu munca pe sapt asta. Abia astept sa ajung acasa sa-mi vad comanda de la Rodina ca a venit azi.
Irina sper sa pun in seara poza cu botoseii pt bebe.
Adryii ai PM.

Va pupacesc si vb dupa ce ajung acasa.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Adryiii, daca mor de pofta ma ai pe constiinta
Chestiile alea eu le stiu de la bunica mea, care le numea noacle, si bineinteles ca google nu gaseste nimic cu denumirea asta....

Deci nu am mai papat asa ceva de ani...zeci de ani ... si ce imi placeau...sunt extra super bune!
Daca te rog sa-mi spui si mie reteta cu cantitati in proportie te superi? (nu-mi dau seama ce inseamna sa mai adaugi putina faina etc)

Diana, 21 +
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Diana ...eu le cunosc dupa denumirea urmatoare : GALUSTE CU PRUNE
daca dai pe google sigur gasesti retetasi daca te bate gandu sa faci ...fa si u una in plus pt mine

+20

Aly si bebe sugaretz va pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

nu am reteta draga mea, as vrea eu sa am. Din strabuni stiu si eu asa ca tine...facem pe incercate...sau dam cu google...ceva tot iese

21+

Mergi la inceput

Aly, astea sunt, merci mult !!!! Galuste cu prune, numai ce am vazut poze
Sigur am sa fac si trimit si la voi cateva !

Diana, 21 +
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

npc...eu sunt prea lenesa si prea bolnavioara acum sa ma apuc sa fac.....pupici

+20

Aly si bebe sugaretz va pupa

Mergi la inceput

Adryiii: www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/galusteprune/index.html" target="_blank">Galuste cu prune reteta in imagini
Dupa ce fac am sa-ti spun cum ies cu cantitatile alea. Cred ca le fac maine seara sau sambata

Diana, 21 +
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Multam de PM.
Apropo de galuste cu prune, pe mine m-a pocnit pofta prin sapt. 18.
Am facut 24 de bucati, mi-a luat 3 ore si am umplut toate cele de coca aia lipicioasa. La final n-am putut nici sa mai mananc de obosita. Io n-am reusit sa le dau forma daca nu le tavaleam serios prin faina. Se lipeau cumplit de maini. Si dupa ce le-am inecat in faina au iesit bune dar cam tare aluatul.

21 sapt

Mergi la inceput