Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Irinukaaa da asa este e super greu ,dar ce sa fac almeu lucreaza 3 zile da 3 nu de la 7 dimineatala 11 noaptea,dar lasa ca ma fac eu bn,maine merg la control,poate da domnul sa fie bn

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Irinacateodata ma plicti dar acum nu ,ca e vremea frumoasa si inca mai sunt turisti prin statiuni..ne plimbam searape faleza...si saptamana viitoare plec la mama la Buc,si o sa stau cateva zile pe la eaabia astept
tu ce faci?

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Angie tu ce faci pe-acolo? Nu te plicti?

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Angie+20

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

eu merg la dr Rusa, tu?

am auzit de el, eu la stanca
sa ne traiasca sa aiba grija de noi si de bbii dulci din burtici

mami 18+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

am pus niste poze cu tortul cu care m-am laudat si cu primii ciorapei primiti de pitica mea

_
BB e deja pe drum
Roxana 23+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxx unde ai pus poze?pe picasa?ce nume ai la album?

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

am pus niste poze cu tortul cu care m-am laudat si cu primii ciorapei primiti de pitica mea

_
BB e deja pe drum
Roxana 23+ cu
bebe creste

dulce tortul "dulci" si ciorapeii de pitic

mami 18+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Roxx ce tortulet mumos... ai spus ca tu l-ai facut nu? Chiar ai talent si arata asa apetisant... Ciorapeii -

Angie eu am inceput sa ma cam plicti. Avem o perioada mai libera de munca. Saptamana viitoare mergem la Breaza, pana atunci... asteptam sa treaca timpul (pana la sf lui decembrie) si sa vina bb sa ne umple sufletul de bucurie. Cateodata ma gandesc ca mai e putin, altadata parca nu mai trece timpul... cred ca asa simtim toate.
Va duuulce!!!

djlaura01 tinem pumnii pentru maine sa fie cu noroc si sa primesti vesti bune ca nu mai trebuie sa stai in pat! Dar mai ales ca bb e bine, sanatos!!!

Laura... daaa... sa nu cumva sa uiti de poze cu botoseii impletiti! Cat mai curand!

Alinushali majoritatea gravidutelor iti impartasesc problema cu . Dar sunt si cativa barbati care refuza ei cu desavarsire...

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

stai linsitita k nu ma supar chiar asa de repede

Tunde dc iei pantaloni de la miniprix, vezi k marea maj sunt cu talie inalta..asa k ai grija..nustiu dc poti sa porti din astia acu cu burtica.
eu m0am luat pantaloni, dar am fost in magazin sa vad cum sunt

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

selus
numai bluze sau colanti vroiam sa iau...cu pantalonii am terminat..am 4 perechi..trebe sa-mi ajunga o vreme...dimineata merg la Miercurea Ciuc sa-mi scot pant de la Rodina...pana acolo mi-au trimis

pup duce

Tunde 18 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Roxx ai facut un tort si sosetelele sunt super.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput