Buna fetelor!sunt gravida in 35 de saptamani, si pana acum nu am luat nici un fel de pastila care sa ii dauneze bebelului. De doua zile ma chinuie o durere cumplita de ureche. Am fost azi la doctor, si mi-a gasit o infectie destul de severa. Mi-a dat o serie de pastile,am fost la ginecolog, si mi-a aprobat 2 din ele. Pe prospectul lor scrie la una strict interzis in timpul sarcinii, e vorba de niste picaturi nazale, iar pe antibiotice scrie doar cu acordul medicului, numai daca este strict necesar. Nu stiu ce sa fac. Nu am inceput sa le iau pentru ca mi-e tare frica sa nu pateasca bebelusa mea ceva. A mai luat cineva antibiotice in timpul sarcinii? Multumesc mult!!!
nu te speria,nu toate antibioticele dauneaza,mai rau e la inceput de sarcina cand bebele e in formare..eu am luat antibiotice de 2 ori in timpul sarcinii(amoxicilina),si la inceput si in al 2lea trimestru am luat,plus o groaza de aspirina,paracetamol si altele pentru raceli care veneau una dupa alta parca sa ma exaspereze si nu a patit nimic bebele,s-a nascut perfect sanatos...curaj si sanatate
Mersi pentru raspuns. Si medicamentul prescris de doctor este pe baza de amoxacilina. Acum m-am mai linistit. Multumesc din nou.
fetelor, eu sunt la a 2-a sarcina, in 7+ si iau Augmentin 10 zile
mi-e f teama dar am inteles ca este destul de safe acest antibiotic si e mai grav dc nu-l iau...
asta e...
Eu am luat un amoxacilin, si am vomitat toata ziua. am zis ca nu mai iau. Am luat un paracetamol pentru durere, si pe urma m-a mai lasat. Nu mai incerc cu antibiotice.
www.desprecopii.com/info.asp?id=1617" target="_blank">Antibioticele si sarcina
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Fetelor si mie o sa-mi dea antibiotic , sunt in sem 2,trebuie sa tratez un streptococ B, mi-e cam frica dar n-am ce sa fac.....21+