zacusca de peste
Raspunsuri - Pagina 2
speranta spune:
Merge orice fel de peste proaspat, eu anul asta am facut cu babusca pe care am gasit-o eviscerata si la un pret foarte bun. Am fiert-o max 10 min, am scos-o cu grija, am scos oasele mai mari si am dat-o prin masina de tocat . Nu am pus morcovi.
cosminiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta Merge orice fel de peste proaspat, eu anul asta am facut cu babusca pe care am gasit-o eviscerata si la un pret foarte bun. Am fiert-o max 10 min, am scos-o cu grija, am scos oasele mai mari si am dat-o prin masina de tocat . Nu am pus morcovi. |
'neatza!
Am sa cumpar si eu babuscaDrept sa iti spun eu habar nu am ce fel de peste e Sigur e un peste bun pentru zacusca daca tu l-ai folosit
Am sa ma interesez si eu
Are oase numai mari??
O zi frumoasa va doresc!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
JARMO spune:
Daca problema pestelui am rezolvat-o , uite ca acum ma dau cu capul de o alta ... nu gasesc deloc gogosari aici , am cautat de la cele mai mari magazine pina la cele mai mici . Si atunci vin iarasi cu o intrebare : sa pun doar ardei ? Stiam ca gustul de gogosar e mai delicios , ce sa fac ?
RHYANNA spune:
citat din mesajul lui JARMO Daca problema pestelui am rezolvat-o , uite ca acum ma dau cu capul de o alta ... nu gasesc deloc gogosari aici , am cautat de la cele mai mari magazine pina la cele mai mici . Si atunci vin iarasi cu o intrebare : sa pun doar ardei ? Stiam ca gustul de gogosar e mai delicios , ce sa fac ? |
mama nu pune gogosari ci kapia ca sunt mai dulci si mai parfumati
ardeii nu dau culoare compozitiei
silvi_2005 spune:
Jarmo eu am gasit la Cora niste ardei rosii grasi super buni chiar si in forma apropiata de gogosari unii. Eu tocmai am facut zacusca asta cu sardine propaspete si e bestiala ardei capia am gasit aici la piata dar sunt foarte subtiri sincer nu stiu ce ar ramane din ei la copt.
Cosminig am facut zacusca e bestiala am adaptat putin reteta la cantitate mai mica ca am luat 2 kg sardine proaspete. In loc de bulion am pus piure de pulpe de rosii cu o usoara aroma de busuioc ( asa era cutia ), bestial a ieist merci de reteta
JARMO spune:
SILVI , unde ai gasit CORA in Franta ? Si uite ca de sardine nu stiam ca e buna la zacusca ; reteta e aceeasi cu ce au scris fetele mai sus , doar pestele e schimbat sau ai mai facut si alte " modificari "?
cosminiq spune:
citat din mesajul lui silvi_2005 Jarmo eu am gasit la Cora niste ardei rosii grasi super buni chiar si in forma apropiata de gogosari unii. Eu tocmai am facut zacusca asta cu sardine propaspete si e bestiala ardei capia am gasit aici la piata dar sunt foarte subtiri sincer nu stiu ce ar ramane din ei la copt. Cosminig am facut zacusca e bestiala am adaptat putin reteta la cantitate mai mica ca am luat 2 kg sardine proaspete. In loc de bulion am pus piure de pulpe de rosii cu o usoara aroma de busuioc ( asa era cutia ), bestial a ieist merci de reteta BUCATARIA SYLVIEI Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde |
Ma bucur mult !
pupici!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
silvi_2005 spune:
Cosminiq uite Zacusca mea de peste te-am pomenit si pe blogul meu sa nu te superi .
Jarmo uite iti dau link cu Cora sa iti cauti in zona unde locuiesti tu : http://www.cora.fr/ sigur este ca e lant de magazin frantuzesc la origine ( din cate stiu eu ) . Ca idee pestele asta il cam gasesti peste tot in Franta la ora asta ca e sezonul ( daca cumva nu ai Cora) incarca Carrefour, Match, Intermarche...orice mag mare La reteta au ma pus rosii decojite cu busuioc cantitate putin mai mare ca era seaca zacusca ( cred ca depinde de peste ) , am mai pus putin cimbru uscat si cam atat , reteta e bestiala eu doar am adaptat putin nu am shimbat nimic.