Clientela politica portocalie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Citat:

citat din mesajul lui Ingrid S

da nu va ingramaditi asa sa-mi raspundeti, Doamne, parca v-ati pierde locurile de munca!

Ha ha, pe noi nu ne plateste nimeni sa postam pe forum, dar acum ca tot ai adus vorba, n-as fi asa de sigura in ceea ce te priveste

Citat:

Sa rezum: aceeasi placa veche. Antonescu e asa si pe dincolo, opozitia doarme in papuci (btw Rufus, ziceam pe net, ca doara n-o vad pe Lali sa dea fuga la Parlament sa se informeze de motiuni, amendamente...),

Tu pe acolo iti faci veacul, de le stii asa pe toate, ca un om mare? Nu-i necesar sa-mi raspunzi, stai calma...

....si aici urma partea unde dadeai cu persoana mea virtuala de pamant, de intram in sol pana la genunchi, ca zmeul din poveste, si pe care ai editat-o asa ca m-am trezit ca raspund si nu mai aveam la ce, of of, mai mai.
Ai inteles si tu in cele din urma ca mustele se prind cu miere, nu cu otet, ce sa zic, mai bine mai tarziu decat niciodata. In orice caz, cand vei fi evaluata dpdv al numarului de voturi adus de tine de pe forumuri, pe mine sa nu contezi
Ups, acu' vazui ca e subiectul tau (deschis de tine, adica), asa ca ma retrag, pash, pash, cu scuzele de rigoare.

PS - da' pe crinutzu' tat nu-l votez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Bruxinha, am facut (sper) o confuzie. Ma gandeam ca te-ai referit la un anume link. Apoi mi-am zis ca nu-i asa si te invinuiesc degeaba. Imi pare rau.
Nu ma plateste nimeni, nu-s liberal cu acte si nici postac. Ce crezi, asa se comporta un postac? Scrie odata la 3 luni?

Citat:
Tu pe acolo iti faci veacul, de le stii asa pe toate, ca un om mare? Nu-i necesar sa-mi raspunzi, stai calma...

Nu-mi fac veacul, dar stiu sa caut cu goagal. Pariez ca si tu stii...sau nu?
Citat:
Ai inteles si tu in cele din urma ca mustele se prind cu miere, nu cu otet, ce sa zic, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Am raspuns mai sus la asta, ai putea sa nu te umfli in pene.
Citat:
In orice caz, cand vei fi evaluata dpdv al numarului de voturi adus de tine de pe forumuri, pe mine sa nu contezi

Gizas, mai sunt forumisti care practica acest sistem? Tu chiar vorbesti serios, chiar crezi ca pentru mine conteaza numarul de voturi adus de...mine???
E ireal, n-are rost.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:

Citat:
Ups, acum cand ti-am devenit simpatica sa ma explic din nou:

Nu e vorba nici de simpatie, nici de antipatie. Ma contrazic pe idei, nu sentimente.

Citat:
ce poate face opozitia ? Sa vina cu un proiect, habar n-am cu ce dar la cat de aiurea e tara asta sunt destule de facut. Sa-l sustina in Parlament, la tv, sa pice la vot eventual si apoi sa spuna, vedeti asta e lucrul bun pe care-l vom face noi cand vom fi la guvernare. Si apoi altul, si altul. Sa pregateasca cateva idei, proiecte cu tot cu oamenii care sa le poata pune in practica si sa ni-i arate in stand by.

http://www.pnl.ro/Public/art/5710/Pre-edintele-PNL-Crin-Antonescu-propune-un-Guvern-alternativ-format-din-11-ministere-Patru-personali.html
Aici ai guvernul alternativ PNL. Eh, de joaca, chiar crezi ca va mai castiga cineva in afara de portocalii?
Daca vei cauta pe net, vei gasi amendamente propuse de opozitie, dar te rog sa ma crezi ca orice ar propune, nu au majoritate. Deci...

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

In link-ul dat de tine e un proiect .... de guvern. Nu la proiecte care spun uite pe cine am pune noi in functii ma refeream. Articolul citeaza parerile lui Crin despre acei oameni si mai spune cat de grozav e ca a reusit sa-i convinga sa le treaca numele ca "membri supleanti in comitetul provizoriu". Eu m-am referit la un proiect concret la actiune si abia apoi la oamenii care sa il puna in practica.
As fi cuprinsa de respect pentru unii care si-ar asuma ceva concret, gen vrem sa facem sistemul sanitar functional, sau invatamantul etc. Nu pe toate odata ca nu a reusit nimeni, insa macar pe rand, se poate...

Dar proiectul asta a lui Crin pe mine nu ma (mai) intereseaza pentru ca nu (mai) cred in el iar eventualele efecte pozitive sunt prea indepartate pentru mine: "Liderul liberal a precizat c#259; un astfel de angajament este menit s#259; schimbe modalitatea de a face politic#259;, mentalitatea partidelor #351;i tipul de raport #351;i de contract între politicieni, ale#351;i, aleg#259;tori #351;i contribuabili. " citat din sursa ta de mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:

da nu va ingramaditi asa sa-mi raspundeti, Doamne, parca v-ati pierde locurile de munca!
Sa rezum: aceeasi placa veche. Antonescu e asa si pe dincolo, opozitia doarme in papuci (btw Rufus, ziceam pe net, ca doara n-o vad pe Lali sa dea fuga la Parlament sa se informeze de motiuni, amendamente...),

..................

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Nu asta ai dorit, raspunsuri cand ai deschis un subiect ?
Daca nu am inteles bine, ma retrag si poti scrie singura raspunsuri.

A si inca un lucru: noi ii platim pe TOTI parlamentarii, putere sau opozitie fara deosebire sa fie prezenti la munca zi de zi. Putin ma intereseaza cine e majoritar si cine nu e. Au datoria sa fie prezenti, sa propuna si sa voteze legi si amendamente fie ca trec sau nu, sa GANDEASCA pentru noi sa incerce, indiferent ca sunt la putere sau in opozitie sa gaseasca sustinere pentru ceea ce au propus alegatorilor in campania electorala. Cand au candidat si-au asumat din start ambele variante: putere sau opozitie si .... prezenta la job, nu ? Mi se rupe ca X e sef de partid, ca Y e ministru sau rector mai stiu eu pe unde. Celelalte activitati se fac in timpul liber, daca te-ai angajat, eu asa stiu.
Da' e un miserupism pe acolo in toate taberele incat nu au scuza nici unii. Ba chiar cred ca daca opozitia ar veni la serviciu zilnic ar deveni majoritara.

Mergi la inceput

Lali, nicicum nu-i bine. Proiect de guvern ca sa se joace in pauzele parlamentare, nu. Proiecte de legi ca sa rada Roberta Anastase si cu Voinescu cel Sever de ele, iar nu. Nu-i mai bine direct la guvernare?
Asa vom sti o treaba.
Intre timp, si-a mai dat in stamba Basescu cu neamestecul in problemili parlamentari, numa' cand ii convine, acum nu-i momentul sa discute despre camarila obraznica de acolo. Pariu fac ca scapa Anastase de parnaie?
Ponta cel Viteaz si-a trecut in agenda suspendarea marinelului. A uitat ca respectivul are mai multe berete si ca nu-i musai sa se dea jos din tren sa le recupereze. Se poate dispensa de ele, la fel de bine ca de politie si jandarmerie.
Chiar, am o nedumerire: va sta convoiul prezindetial la semafor ca toti romanii?

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Chiar, am o nedumerire: va sta convoiul prezindetial la semafor ca toti romanii?

Tu de ce crezi ca toate semafoarele au trei culori?

Verde - liber.
Rosu - stai.
Portocaliu - trece numai convoiul prezidential.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
Se poate dispensa de ele, la fel de bine ca de politie si jandarmerie.

Ma gandeam la un subiect separat, dar nu merita.
Basescu a renuntat, ca si Boc, la serviciile ministerului de interne.
Discutii, pozitii, de toate partile. Ok, a renuntat, ce-i atata tevatura? De ce se ofuscheaza unii, altii? Nu inteleg.
Antonescu cica decizia e iresponsabila. Ca si cum, dintr-o data, il intereseaza de soarta lui Basescu. Sau, de fapt, ce naiba il intereseaza pe asta ca Basescu ii trimite pe caralii din preajma sa? N-au ce face astia pe strada, pentru noi ceilalti?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Da, Rufus, copiii care se supara isi iau jucariile si pleaca. Tot ce s-a intamplat in zilele acestea sunt o dovada in plus ca au mintea nedezvoltata, presedintele, premierul, replicile si para (Ponta a venit la mine, Antonescu m-a rugat) si pe ei i-a investit o parte a poporului cu incredere.
E hazliu, iar m-am nimerit sa scriu in timpul discursului presedintelui, in care vorbe despre ilegalitatea si subminarea statului si a institutiilor statului roman se rostogolesc cu repeziciune pe buzele sale. Cata nesimtire poti avea sa spui asta cand stii de frauda din Parlament?
Capcaune, buna poanta. Vezi sa nu devina adevarata.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Gata discursul, acum va spun ca acest om are o grava problema. Nu stie sa medieze, nu stie sa se comporte ca un presedinte. E putin nebun.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Da, Rufus, copiii care se supara isi iau jucariile si pleaca. Tot ce s-a intamplat in zilele acestea sunt o dovada in plus ca au mintea nedezvoltata, presedintele, premierul

Ingrid, dar eu chiar intreb pe bune, nu trebuie decat sa-ti spui parerea la intrebare (daca vrei, evident): cand politistii se duc la Cotroceni si striga "iesi afara/javra ordinara", e ceva deplasat sa renunti la serviciile celor care te urasc? Ce naiba are asta de-a face cu asa-zise fraude ale nu stiu cui din parlament? Si ce suparare are Antonescu si toata gasca lui?
De paza presedintelui e responsabil SPP-ul, care avea in subordine, la acest obiectiv, efective ale Jandarmeriei si min. de interne. Care-i baiul ca se renunta la cei din subordinea SPP?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput