Clientela politica portocalie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

se pare ca esti trup si suflet basescu.
oricum, oricine ar veni acum presedinte, va fi mai bun decat acest marinar, probabil chiar si acest vagabond de Antonescu, stai linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

se pare ca esti trup si suflet basescu.

...daca tie iti face placere sa crezi asta (sau doar s-o spui), nu pot sa-ti stric bucuria. Asa ca ma abtin sa-ti dau o replica.
Dar trebuie sa spun ca Antonescu nu-i bun sa vina nicaieri. Doar sa plece. Daca era in stare, iesea presedinte. Dar, si-a etalat "puterea" la alegeri. Daca ar fi barbat, s-ar cara. Dar nu este nici macar asta.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Rufus, stai linistit, curentul la simpatizantii liberali este cine nu e cu noi, e cu Basescu. Ei detin, in mare parte adevarul, si cine nu il vede asa cum il vad ei, e clar portocaliu. Unii sunt inca la varsta idealismului (o spun fara nici un fel de ironie, e o varsta frumoasa) si chiar cred dezinteresat in ce spun. Lumea asta are insa multe nuante, si a vedea tot timpul doar doua (cand sunt interesati galbenii vad si rosu, vezi turul II de la prezidentiale) e plictisitor la un moment dat.
Iar cei care inca cred ca undeva trebuie sa mai existe o solutie alta decat cele trei prafuite si acoperite in diverse momente de faptele de vitejie ale propriei clientele politice trebuie cumva anihilati sau facut sa taca. Cel mai simplu e sa-i faci portocalii, deci inamici clari.

De ce sa nu credem ca pot fi mai multe pareri bune, nu doar a noastra ? Ar fi mai inteligent si mai democratic... si ar putea duce la ceva bun.
Insa tactica cu aleti raul cel mai mic a dat roade pana acum de doua ori, asa ca de ce nu s-ar juca si liberalii cu asta, mai ales ca asa ar putea ajunge in felia electorala mult visata a nehotaratilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Na prieteni, aparu si pe gugal:

Eu stiu ca Roberta Anastase e blonda, da' credeam ca a invatat sa numere pana la venerabila ei varsta. O dedicatie (nu-i Gutza, nu va bucurati prea repede) pentru ea:
http://www.youtube.com/watch?v=GHX2mvFVQMs

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Lali, dar mai scrie draga despre cat uram noi liberalii pe preacinstitii portocalii.

Citat:
Unii sunt inca la varsta idealismului (o spun fara nici un fel de ironie, e o varsta frumoasa) si chiar cred dezinteresat in ce spun

Te credem.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Lali, dar mai scrie draga despre cat uram noi liberalii pe preacinstitii portocalii.
Citat:
Unii sunt inca la varsta idealismului (o spun fara nici un fel de ironie, e o varsta frumoasa) si chiar cred dezinteresat in ce spun

Te credem.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Deci mi se pare mie din cauza de juma' de neuron gravid, sau chiar nu citesti ce se scrie? Ca io din mesajul lui Lali am inteles ca nu e deloc portocalie, ci ca ar crede in alta solutie, diferita de cele trei degrade-uri de rosu.

Lali,

Proud 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui bruxinha

Citat:

Citat:

Te credem.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Deci mi se pare mie din cauza de juma' de neuron gravid, sau chiar nu citesti ce se scrie? Ca io din mesajul lui Lali am inteles ca nu e deloc portocalie, ci ca ar crede in alta solutie, diferita de cele trei degrade-uri de rosu.

Lali,

Proud 28+

Cum spunea Lali...(depre liberali): cine nu-i cu ei, musai sunt portocalii! In mare, cred ca asta-i motivul pentru care politica liberala progreseaza...in jos.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bruxinha

Citat:

Citat:

Te credem.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Lali,

Proud 28+

Felicitari pentru bebelus! Nu stiu cum stai cu neuronul, dar mai citeste odata cum ataca liberalii, eu la asta i-am raspuns. Si ca liberalii sunt automat antipedele, desi parca au avut o o guvernare impreuna si tot asa. Nu ma intereseaza optiunile lui Lali, cand se vede cum scrie la adresa pnl...pe un indiferent il recunosc de la o posta.
Acum, te rog eu sa mai citesti inca o data si inca o data. Drept pedeapsa.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:

Citat:

Te credem.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Ma bucur ca ma dragalesti asa, dar m-ai surprins, recunosc.
Deasemenea ma bucur ca ii crezi pe portocalii preacintiti, eu nu am aceleasi iluzii, dupa cum am scris mai sus mi-e sila de clientele politica portocalie, galbena sau rosie dar nici nu pot sa fiu de acord cu spalarea cu ariel doar a unora.

Si, ca sa te surprind si eu, afla ca, daca in momentul asta ar fi alegeri parlamentare cu actuala oferta politica, probabil ca ori nu m-as duce la vot, ori, daca m-as duce as vota liberalii. La parlamentare, nu la alt fel de alegeri. Asta pentru ca din punct de vedere economic sunt de acord cu liberalismul si mai sper ca din 5 masuri pe care ipotetic le vor lua la guvernare, macar una va fi liberala si 4 populiste. Pentru aia liberala cred ca i-as vota daca nu as avea o alta alternativa.
Dar in acest moment sper totusi sa se mai schimbe ceva si sa avem si o alta alternativa decat cele trei care si-au dat singure nota cand au fost pe rand sau in toate combinatiile posibile, la guvernare.

Si mai cred ca si liberalii si ceilalti ar avea mai mult de castigat in fata electoratului daca ar spune ceva pozitiv despre ei, daca ar face ceva pozitiv decat daca spun iar si iar, obsedant si pe multe voci in esenta acelasi lucru: jos Guvernul, jos presedintele.

M-am saturat de politica distructiva aplicata de toti fie la putere, fie in opozitie.
M-am saturat de fatarnicia celor care strica cat ii tin bojocii jos cutare pentru a ii imbratisa peste o saptamana la propriu sau la figurat.
Si m-am mai saturat de clientela politica, indiferent de culoare.

Mergi la inceput

Lali, daca spuneai asa de la inceput...
Am intrebat mai sus ce ar trebui sa faca opozitia? Cand fraude nerusinate se petrec in fata camerelor de luat vederi, cand puterea nu-si mai ascunde faradelegie, opozitia chiar crezi ca are vreo sansa? sa joace o miuta, eventual, sa fluiere, sa ce?
Poate sa se joace de-a guvernul, se aduna toti, isi pun ministrii si premier si iaca, avem un duplicat. Sa nu se mai intrebe toti, oare ce face opozitia?

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput