Clientela politica portocalie

Clientela politica portocalie | Autor: Ingrid S

Link direct la acest mesaj

http://www.jurnalul.ro/stire-politic/boc-interzice-prin-lege-concedierea-bugetarilor-de-partid-554317.html

Cumsecade acest Boc, pastreaza functiile pentru micii protejati, dupa ce s-a chinuit sa-i aseze pe locurile respective, sa ii dea afara? Nope, avem tratament diferentiat sau sa zic preferential?

Citat:

In schimb, noua Lege a salarizarii unitare, pentru care Emil Boc intentioneaza sa-si asume din nou raspunderea in Parlament, instituie o categorie de privilegiati in randul bugetarilor si inventeaza imunitatea pentru acele persoane numite pe criterii politice in functii de conducere in administratia centrala si locala. Acestea nu vor putea fi concediate in cazul valurilor de restructurari dictate de criza sau de nevoia de reorganizare a aparatului de stat. Pentru cei care au fost numiti în functii de conducere, Legea salarizarii unitare prevede obligativitatea mutarii lor in alte institutii ale statului, pe posturi vacante. Mai mult decat atat, pentru ca respectivii sa-si pastreze salariile, in cazul in care nu exista un post vacant de conducere, postul vacant se transforma intr-unul de conducere. Iar in situatia in care nu exista posturi vacante, se infiinteaza o noua functie de executie, pe care sa fie incadrat clientul politic.

Ultimele doua fraze recunosc ca mi-au placut la nebunie. cata inventivitate, cat bun-simt transpare prin actiunile concertate ale guvernului!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Foarte tare, ce sa zic. O tara plina de sefi!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

stai ca acus apar sustinatorii cu tot felul de scuze cum ca regimul portocaliu e nevinovat doar pesedei si penelei sunt singurii vinovati.

cititi si acest www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/dosar/ce-au-bulgarii-si-nu-vor-romanii-un-expert-neamt-199547.html" target="_blank">articol

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Espiritu, vezi ca in articolul citat de tine e taman Orban-peneleu', care ne explica de ce a numit el directori pe criterii politice...asta e un topic anti-portocaliu, ce naiba...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Espiritu, vezi ca in articolul citat de tine e taman Orban-peneleu', care ne explica de ce a numit el directori pe criterii politice...asta e un topic anti-portocaliu, ce naiba...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

stiu despre ce e vorba ca doar l-am citit.big broblem este ca nu orban trage sforile acum ;).remember?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

Citat:

stiu despre ce e vorba ca doar l-am citit.big broblem este ca nu orban trage sforile acum ;).remember?

Nu, nu le trage el, ca nu-i la cascaval. Ia sa se intoarca el...crezi ca si-a schimbat naravu'?

Mergi la inceput

orban a avut o scapare sincera si a spus cum se numesc sefii si sefutii.deci criterii de competenta ioc.
depre asta e vorba in topic.
bulgarii au inginer specializat care face drumuri,noi avem tot inginer dar probabil agronom.e bun si asta ca stie cum merg combinele pe camp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Nu, nu le trage el, ca nu-i la cascaval. Ia sa se intoarca el...crezi ca si-a schimbat naravu'?

Asta-i din ciclul ca si ailalti daca ar fi la guvernare ar face la fel, nu-s cu nimic mai buni...nu e plictisitor sa te agati de aceleasi clisee?
Pana una-alta, ai dracu' Iordache si Umbrarescu astia, creste cifra de afaceri, scade km de sosele. Invers proportional. Articolul e bun, ne dau peste bot bulgarii, dar deh, ei nu-s asa flamanzi ca romanasii nostri.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Asta-i din ciclul ca si ailalti daca ar fi la guvernare ar face la fel, nu-s cu nimic mai buni...nu e plictisitor sa te agati de aceleasi clisee?

E mai mult decat plictisitor, ma enervez de-a dreptul.
Dar este un adevar, nu crezi?
Macar ma revolt impotriva unui adevar dureros, nu-l trec cu vederea uitandu-ma doar la unii, cum faci tu, de exemplu.

Da, bulgarii sunt in multe domenii mai destepti...si ca portocalii, dar si ca galbejitii sau rosii din politica noastra.

Mergi la inceput

Citat:

orban a avut o scapare sincera

Hmmm....si ti-o fi devenit simpatic pe chestia asta...
Eu cred ca daca e asa sincer si recunoaste o prostie, ar trebui sa dispara din politica. Putem blama politicianul, dar macar am aprecia omul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:

Citat:

orban a avut o scapare sincera

Hmmm....si ti-o fi devenit simpatic pe chestia asta...
Eu cred ca daca e asa sincer si recunoaste o prostie, ar trebui sa dispara din politica. Putem blama politicianul, dar macar am aprecia omul.

I-auzi! pai nenea Berceanu n-a recunoscut ca a mintit cu nerusinare?
http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/radu_berceanu-transporturi_0_271773012.html
Si nu a mintit de capul lui, uite asa, ci stiau toti, inclusiv Basescu. Asta pe langa alte minciuni gogonate servite calde sau multe de care nu stim. I-ai vazut sa-si dea demisia...?
Da, stim, sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput