Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b, April!(575)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

si eu zic ca e bine cu tensiunea asta, pt ca normal ar fi sa-ti creasca in timpul sarcinii, plus ca sunt persoane cu asa tensiune mica mereu...
nu stiu sa-ti zic ce poti sa iei sa iti creasca, natural ma refer, ca pastile sunt droaie...dar pt asta consulti un medic.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Alina, pana nu vezi rosu....mai exista sperante.
Am vazut ca ai scris de endomentru. Si mie mi-a zis astazi ca se vede endometrul ingrosat (11 mm) ceea ce poate sugera o sarcina...dar, doar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui april_25

ramo, tu cand ai DPN-ul? Eu 23 mai 2011...

eu pe 18 mai 2011. eu sunt din 13 mai, deci va fi cel mai frumos cadou. eu am vrut o tauroaica asa ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

ramo trebuie sa faci user nou gen mai-iunie2011 pe un mail comun ( mai_iunie2011@yahoo.com un exemplu )
Odiseea poti sa o numesti cum vrei tu .. Trandafirasi de mai-iunie, Albinute, Fluturasi, Nazdravani cum va vine voua

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui april_25

Alina, pana nu vezi rosu....mai exista sperante.
Am vazut ca ai scris de endomentru. Si mie mi-a zis astazi ca se vede endometrul ingrosat (11 mm) ceea ce poate sugera o sarcina...dar, doar atat.

Da asa e . Cum dumnezeu ai 11 mm endometru si eu 5mm de 52 de zile fara cm greu e cu corpul asta nu mai inteleg nimic

Mergi la inceput

bai da mai bagat in ceata. nu stiu deschide odiseea

Mergi la inceput

O deschid eu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Gaby, multumesc pt raspuns. Si eu tot la ceva natural ma gandeam. Pana nu zice doctora ca este prea mica nu o sa iau nimic.
Si eu tot la trandafirasi ma gandeam Alina!
ramo, deschizi tu odiseea daca tot ai fost prima....si eu te ajut cum pot. Este bine? Oricum ai sarcina mai mare cu 5 zile ca a mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_b

fetelor dati-va cu parerea, va rog. cum sa numim odiseea de mai-iunie si ce tre' sa fac? intru la Subiect nou. asa e?

Ramo, eu as sugera sa o incepeti simplu cu mai-iunie 2011, iar cand se mai strang ceva gravidute dezbateti voi acolo cum sa o numiti. Asa am vazut pe la celelate odisee pe unde am bagat eu ochiul

Da voi faceti cum vreti ca sunteti sefe acuma

Mergi la inceput

multumesc april, esti o draguta! dar habar nu am cum sa o deschid sa nu radeti dar sunt cam tolomaca la ora asta. poate se indura cineva si imi explica mai amanuntit.

Mergi la inceput