Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b, April!(575)
Raspunsuri - Pagina 19
AlinaBu spune:
Daca vrei scanez si eco abdominal :) Dar acolo nu scrie nimic de partea genitala
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
kitty-27 spune:
alina aceeasi marime de uter o am si eu...nu ti-a zis ca e mic?...dar ca asta nu e o problema?...fetele care va pricepeti ce inseamna cand ai lichid in douglas...

ca nu prea ma pricep...
alina vad ca nu are...dar mie mi-a gasit la eco...
AlinaBu spune:
mi-a zis ca e infantil , dar sa nu imi fac griji ca dupa prima sarcina o sa aiba dimensiuni normale si asa la L = 60mm a zis ca e tras de par 60mm, apoi am vazut pe eco ca scrie 58mm 
kitty-27 spune:
asa mi-a zis si mie...ca nu e o problema.eu il aveam si mai mic acum cateva luni...dar de la tratament s-a mai marit...

AlinaBu spune:
m-a pus sa imi fac analize : e.. nu mai stiu cum iar am uitat am scris mai devreme , prolactina, progesteron parca si fsh
cos_minutza spune:
Alina se pare ca e doar 5mm,nu stiu ce sa-ti zic urmeaza sfatul medicului,dar atat timp cat ei utrogestan sigur nu o sa-ti vina menstruatia
April nu am luat Duphastone,trebuia sa iau de maine insa ma hotarasem sa nu iau.Deocamdata nu ma doare,am doar o mica jena.Sper sa nu fi dat in altceva
Oricum o sa vad maine cum sta situatia si o sa ma duc la un alt medic
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
alina si eu am facut aceleasi analize ca si tine...la care am aflat ca am prolactina marita...

cos_minutza spune:
Alina estradiol(estogen)LH si TSh nu ti-a dat sa faci?E foarte bine ca te-a trimis la analize
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
am vb eu cu Doula acu 2 zile parca..dar m-am luat cu altele si am uitat sa va zic
mi-a zis k s-a detasat de tot de vreo 2 luni si ceva, a renuntat pt mom si la forum si la site=ul ei si la clinica si la tot.
o asteptam cu vesti bune
COsmi nu stiu ce sa-ti zic.
dc continui sa sangerezi, maibine mergi la un medic, k nu e normal.
eu cand am sangerat asa dvrm, pierdusem sarcina si se elimina.
sper sa nu fie si la tine la fel 

Didi iti tin pumnii stransi stransi maine la bhcg 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
AlinaBu spune:
cosminutza ea mi-a spus ca s-ar putea sa fie sangerarea de la implantarea embrionului pe uter si eu avand uter infantil mi-a spus ca pentru sustinere sa il iau 2 saptamani apoi sa imi fac un test de sarcina , iar daca iese negativ sa imi fac totusi un bhcg si sa ma duc la ea cu analizele de la prolactina , progesteron , e... si fsh inclusiv testele de sarcina din pipi si sange. Apoi daca tot nu e sarcina o sa imi dea un tratament a zis si o sa ma trimita la dr. profesor Vartej daca ati auzit de el de la municipal.
asta am gasit despre dansul :
Prof. Dr. VARTEJ, medic primar, doctor in stiinte medicale, competenta in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, histeroscopie, laparospcopie, contraceptie.
Premii nationale obtinute: Premiul “Iuliu Hatieganu” 2003
Autor si coauthor de carti si manuale:
Bolile paradontiului marginal la femei. Aspecte imunologice si influente hormonale
Ginecologia endocrinologica – edit All 2003
Sinopsis de patologie cerviacal preinvaziva – edit Infomedica 2003
Peste 100 lucrari si articole publicate/prezentate in reviste de specialitate/congrese.