Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b, April!(575)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Cosmi, iei ceva tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

sorina tu sti ce zici acolo. Eu sper ca totul sa fie bine si sa faca o minune pentru toate de aici . Pentru ramo si april deaja DD a facut, mai suntem restu

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Da Sorina,iau Euthyrox(care il iau de mai bine de o luna),Vitex si Metformin(asta la reluat de azi)

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Sorina, nu se stie, si eu tot sper ca se va intampla o minune si la mine!
Cosmi, nu stiu ce sa-ti zic, dar parca am mai mai auzit ca se poate intampla asa la ovulatie!
Ralu, noapte buna si spor maine la cumparaturi. Ai grija daca e aglomerat sa nu-ti fie rau iar. Sper ca nu mergi singura
Alina, speranta moare ultima pe forumul asta Acum ca s-a deschis odiseea, n-avem cum sa le lasam pe fete singure, nu?
Deeva, inca o data multa bafta maine la dr si te-asteptam cu vesti bune!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Lia imi pare rau de salar,si noi am avut 6 luni cu 25% taiat
Alina deci mai sunt sperante,cu toate ca e cam subtirel endometru insa au mai fost cazuri
Da Ramo,la Kiss
Didi,Bebelu ,Anda,Gaby,Bella
Anca pe unde umbli dragutzo?
Deeva bafta la medic maine si te asteptam cu vesti bune
Katy
Nelia imi pare rau ca esti intr-o stare mai deprimataMulti sa treaca!
April chiar e indicat o cescutza de cafea celor cu tensiunea mica
Fetelor cu odiseea noua,vedeti ca la odiseea sarcini s-a facut deja un topic "Burtici de mai iunie pe unde sunteti?"O aspiranta care pandea odiseea a facut primul pas.Pana rezolvati cu userul comun pana atunci puteti activa acolo

Va pup pe toate fara exceptii!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Cosmi, m-ai facut curioasa si-am vazut ca Andreea a scris la odisee, oare pe la noi de ce nu mai trece? O sa-i las un measaj acolo, poate revine.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

cosminutza pe intelesul meu te rog sunt asa zapacita de 3 zile nu stiu ce sa mai cred. o sa o iau razna cat de curand cred

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Am revenit si eu. Sunt foarte bucuroasa ca am primit rezultatul la al doilea beta-hcg: 400,2.Luni a fost 150,8. Deci este de bine.
ramo, ai reusit pana la urma sa deschizi odiseea?
cosmi, nu stiu ce sa zic in legatura cu acea pata...tu ce zi esti acum? (scuze daca ai mai zis si nu am retinut)
Va pup pe toate! Sunt prin preajma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Cosminutza: si nu te-a ajutat? o prietena dupa 2 luni de tratament a ramas insarcinata.
dupa ce e aprobat contul pe forum primesc mail? pt odisee

Mergi la inceput

Dragi gravidute, Cosmi a zis ca o aspiranta draga noua a deschis un subiect la odisee si puteti scrie acolo pana se lamuresc lucrurile. Am scris si eu pt ca voiam demult sa mai aflu vesti despre ea si uite-asa am ajuns sa scriu la odisee. O fi semn bun?

in devenire

Mergi la inceput