Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (194)
Raspunsuri - Pagina 15
karligutza spune:
soo... buna seara, am citit din urma, m-am amuzat teribil la postarile voastre, care mai de care mai faine! ![]()
Timi... si tu ai un stil de povestit...
imi place mult de fetele care fac haz de necaz! sau care stiu sa se ironizeze frumos!

scurt pe doi despre noi... se pare ca suntem bine la 'pisic' (psihic) si ca ne place de educatoare si de gradinita, doar atat ne mai lipseste, sa ne obisnuim cu despartirea de mami dis-de-dimineata! 
sper sa treaca repede, in rest totul e ok, mananca, se joaca, doarme, si mai ales asteapta surpriza de la sfarsitul zilei (am gasit eu la un chiosc de ziare niste jucarii la 2 lei bucata cu hello-kitty gen cutiuta de bijuterii metalica si cu 3 abtipilduri superbe, daca pana si mie imi plac
si sunt multe multe in colectie... deja am cumparat 8 feluri ![]()
dar i-am dat doar 3, in ultimele 3 zile cate una, restul de 5 saptamana viitoare cu tzaraita evident, iar cand se termina colectia si incep sa se repete o sa ii zic ca s-au terminat de tot si sper sa inchei si tipul asta de recompensa cu surpriza dupa fiecare zi de gradi! deocamdata imi iert 'comportamentul'
si cica nu gresesc chiar tare - mi-a zis o tipa fosta educatoare - ca doar odata trece si Adeluta bobocica plangacioasa
prin acomodarea cu gradinita la grupa mica)
va pup si eu pe toate!
noapte buna, in noaptea asta sper sa dorm neintrerupta de grijile cu gadanitza!
zzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
musso17 spune:
vio,te pup,stiu,sunt constienta dar nu se mai intampla odata,ieri ni s-a spus ca cei care nu vorbesc sa lucreze mai multe cu ei,eventual un logoped,bla,bla..mi-a sunat cam nasol,cum sa zic,parca ar fi un paria,mie mi se pare dragalas,plus ca inteleg ce spune,in general foloseste ultimele litere de la cuvinte,gen:fac-desfac,terie-baterie,dintr'astea..cred ca e un mic geniu
.io nu stiu care e marca de la paine nici sa ma pici.
karligutza spune:
Vivela, merci.. o sa intru sa caut.. dar sunt terminata in seara asta!
Musso, stai linistita, ca nu mi se pare ceva deplasat sa stie sa vorbeasca asa cum zici tu ca vorbeste, si mie mi se pare dragalas...
si conteaza mult ce simti tu
, daca e ok sau nu in stadiul in care e... si marca de painica e Titan daca nu gresesc, dar parca principalul concurent era Dobrogea, de-acum sa vedem ce ne ofera Vio ca vad ca s-a bagat sa se joace cu cei de la ea de-acolo de le-a propus atatea metode de marketing atractive! mai urmeaza sa defileze cu vreun ponei ceva prin hipermarket doar doar atrag atentia consumatorilor
glumesc, f.bine, abia astept sa vad si eu, si sa-ti dau feedback cum mi s-a parut, ca simplu trecator sau (poate!
) consumator!
ziceam ca plec asa-i? d'apoi sa ma duc odata... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Vivela spune:
me again...cu o intrebare: e de rau sa strice jucariile la varsta asta? ca mi-a ramas in minte de cand am citit si de la ora aia ma tot framant
.
ca al meu - de cand il stiu a fost un mic distrugator, da' culmea, ca eu ma mandream cu asta
. l-am recunoscut inca o data ca fiind copilul nostru, ca si eu si tac'su demontam tot ce prindeam. dar ne-a prins tare bine, ca am invatat principiul functionarii lucrurilor si acum stim sa le si punem la loc cand e nevoie.
nici eu nu sar in sus de bucurie cand cumpar o carte si in 5 minute e facuta avioane...dar ce, ma pun eu cu pasiunea copilului pt avioane?
aa, si apropo de avioane, am avut in seara asta o discutie "spatiala" cu david. stateam pe balcon si admiram luna.
david -mami, mergem si noi pe luna?
-pai cu ce sa mergem, ca e tare departe....
-cu racheta!!!!
-avem noi racheta?
(se uita in parcare, vede doar masini)
-avem, e in parcarea din nori! ![]()
-aha, si cum ajungem in parcarea aia?
-luam avionul pana acolo!
(dooooh, cum de nu m-am gandit!)
...
-dar ce e luna, david?
-e o forma sparta. (e un pic peste primul patrar)
-cine a spart-o?
-tati cu racheta! ![]()
-si ce facem pe luna?
-reparam racheta lui tati.
-pai e defecta?
-da, s-a busit cand a spart luna.![]()
-oare o fi frig pe luna, ce crezi?
-daca e frig, inchidem geamul si usile. ![]()
...
vio, abia astept painicile voastre. 
mai aveam ceva de zis, dar musai sa ma duc sa bag si copilul cel mare la nani, celalalt deja viseaza...
noapte buna.
_
Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
Cygni spune:
Hai salut c-am reusit si eu sa citesc cateva pagini din urma.
Nu imi vine sa cred ca a adormit Lis cu taica-su, cred ca e racita ca nu-mi explic nici ora de culcare atat de devreme. Stau si-mi fac de cap cica dar de-abia astept sa dorm si eu.
Cu pozele am ramas in urma de tot, si la pus si la vazut, nu stiu cand ma pun pe treaba.
karligutza, am vazut ca m-ai intrebat de Lepsa, suntem norocosi din acest pdv, parintii mei au facut o casa acolo si de aceea ne ducem des. nu stiu cu drumul daca s-a reparat ca noi mergem pe alt drum si nici de la moinesti nu am trecut prin tg secuiesc.
Ce sa va zic, citesc ce spuneti cu gradinitele dar netraind acest lucru mai bine nu ma bag, eu am oricum o parere proasta in general despre gradinitele si educatoarele traditionale asa ca tac
si da, sa stiti ca exista parinti inteligenti, cu educatie superioara, cu servicii bune sau afaceri proprii, in upper middle class sa zicem care-si indeamna odraslele la violenta ca "altfel nu se poate" pe principiul ori bati ori esti batut. Adica nu numai ca nu se sfiesc sa o spuna dar imi si recomanda acelasi lucru pentru fiica-mea care, in opinia unora e cam "moale" adica total non violenta. Cum sper sa si ramana de altfel fiindca eu am fost o batausa![]()
Carla, tre sa ma uit la poze cu fetele sa vad cum au mai crescut!
Musso, pupici lui Mihnea
Violeta, ce zici tu acolo cu puisorii ca nu sunt la curent?
Luna, de vreo cateva zile numai Anglia visez
, cum a fost la West End? sa stii ca mi-am sters contul de facebook intr-o zi ca mi-au venit niste pitici pe creier, dar am de gand sa fac altul.
Vivelaaaa, vreau sa vad fratioriii
Stefania, ai tai ce mai fac?
Kariris, iarta-ma, dar am murit de ras citind aventura fetelor cu educatoarea, mi-am imaginat si eu scena si mi s-a parut colosala
cat despre problema in sine cred ca educatoarele trebuie sa aiba propriile solutii (excluzand violenta, intimidarea....) iar mie daca mi-ar spune cineva ca e copilul rau nu as reactiona f bine...asa ca te inteleg.
Ziceti si voi cat poate fi de nedrept sa nu intri pe DC de la serviciu
, ce-i panarama asta, cand toata lumea scrie de la job?
sigur am uitat pe cineva trebuie sa revad
noapte bunaaaaa
Vivela spune:
m-a prins al mare cautand micile genii si n-am scapat fara un episod
. (pe peteava.ro).
cygni, o sa-ti las link pe mess catre pozele lui damian. 
am uitat sa va multumesc ca ne-ati admirat in poze. n-avem niciun merit deosebit, nici eu nici soatza (si nici postasu'), ref. la ochii copiilor, asa au iesit
.
Stefania, v-am vazut pozele, tare scumpici copilasii tai, ce-mi place de ei cand se pupa
. mie deja mi se face dor de bebe mic-mic-mic si parca nu pot accepta ca damian e ultimul...e ciudat, dar uneori ma sufoc gandindu=ma la posibilitatea asta.
cred ca-s dusa.
s-au terminat desenele, chiar ca ma duc.
_
Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
ddanagh spune:
L-am admirat si eu pe Damian dar de ceva timp ca primisi email cu actualizarea pe picassa. Eu deja astept altele sa plec la maternitate cu ochisorii aia in cap. Sa-mi intre bine
ca cine stie poate, poate tine si autosugestia.
Si i-am vazut si pe fratiorii Andre si Catarina, doi scumpi.
kariris sincer, imi pare rau ca am cobit in sinea mea, chiar vroiam sa-ti zic ca ieri s-a purtat frumos cu fetele ca sa arate ca ea e o educatoare buna si bla, bla. Eram sigura ca fara audienta va reveni la un comportament neadecvat, de fapt chiar cred ca e depasita de situatie. Pur si simplu nu poate mai mult. Poate chiar nu ar trebui sa faci la ambitie si sa incerci sa le muti undeva unde ai recomadari pt educatoare. Tot raul spre bine. Urata situatia. 
Michi Daria ca majoritatea copiilor il inlocuia pe r cu l, insa de ceva timp (vreo doua luni) l-a descoperit pe r, il pronunta f bine, e indragostita de el
astfel ca acum il inlocuieste pe l cu r
. Prietenul ei Luca a devenit Ruca, si tot asa.
Vivela tare as vrea sa ne vedem face to face, sa-l cunosc pe David, mi si pare genial cu ce replici iti da. 
Ma duc la nani ca sunt franta. Astazi i-am facut sertarul lui bebe, i-am calcat lucrusoarele, i-am pregatit patutul
. Vineeeeee bebe.
E ultimul weekend in 3. 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
cu Eric Mihai AMR 1 S
ddanagh spune:
aaa, am uitat sa-ti raspund Vivela. Chiar citeam intr-o carte de psihologia copilului ca e absolut normal la varsta asta sa strice jucariile, o fac din curiozitatea sa vada ce se intampla dc o arunca, daca...daca....La fel de normal e sa nu o faca acum, vor descoperi altfel ce si cum. Fiecare cu metoda lui.
Daria mea recunosc ca nu mi-a stricat absolut nicio jucarie. Sora-mea s-a crucit cand a vazut ca inca mai am caruciorul de papusi pe care i l-a luat cand a facut un an, toate puzzle-urile sunt in cutia lor, si Slava Domnului chiar s-a jucat cu ele. Nepotu-miu a fost distrugator in masa,. indiferent ce jucarie ii luai o distragea in max 2 zile, oricat de rezistenta ar fi fost. Tin minte ca ii luasem un spiderman super solid, zic na, ce-i mai face lui asta. Data urmatoare cand l-am vazut era pictat tot cu oja alba ![]()
Acum, la 9 ani, e un baietel super inteligent, fara pic de violenta in el, deci nu are nicio relevanta. Sunt perioade si perioade.
aaa, singurul lucru pe care Daria il "strica" sunt cartile ei de colorat pe care le taie cu foarfeca, eu sunt uimita ce dexteritate are.
Daca am fi toti la fel am fi plictisitori.
cu Eric Mihai AMR 1 S
ddanagh spune:
M-a apucat nebunia sa caut alt nume 
cu Eric Mihai AMR 1 S
musso17 spune:
si eu p'aci,pasare de noapte
karli,nu ma deranjeaza,poate un pic cand aud de la altii si au un ton un pic compatimitor sau cand se apropie cneva sa-l intrebe ceva si el da in limba lui iar apoi omul ma intreaba dar cati ani are
..mda,asta e,vorbim cu el,poate nu prea mult,nu stiu.
cigni,pupici.
vivela,mare pomana ti-ai facut cu vplay-ul,a vazut fii-miu deja doua episoade noi din mycky..peteava l-am salvat tot de la tine.
gata,am obosit...noapte buna.