Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Allexxia, te astept!

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Fetelor, ma pregatesc sa merg sa iau copilul de la gradi, apoi intentionez sa-l mai tin pe afara, daca are chef (e pe toane). El vrea afara seara, cand eu nu mai am chef de plimbari
Sper sa reusesc sa intru dupa-amiaza, poate scriu fetele care au foat la Babyexpo !!!

Claudia 31+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

produc capitol nou

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

hahah ana, si eu data trecuta ma relaxam la Tanar si nelinistit ...acum televizorul e un vis. Nu-l deschid ca nu vreau sa o obisnuiesc pe mandra cu el. Si asa s-a obisnuit ...cd am fost singura, sapt trecuta, ca sa pot sa-i fac de mancare si sa mai fac ceva treaba, i-am pus Boom Hop. 3 zile, vreo ora pe zi, atat. Si s-a obisnuit. Acum ea se tezeste si sta mama cu ea, sa mai stau si eu in pat o ora, ca nu-mi vine la 8 sa fiu in picioare. Si cum cobor eu la parter, repede vine la mine si imi cere sa-i dau drumul la TV. Nu sta mai mult de 10 minute, ca-si pierde rabdarea, dar e chestia ca deja stie de desene, programe, dupa doar cateva zile
Eu tot sortez la haine si nu mai termin. Bubu are pt 0-3l vreo 40 de pijamale ....parte luate noi, o parte mostenite de la mandra. Nu stiu ce aveam in cap cd am nascut-o pe Arianna, ca am luat TONE de haine pt 0-6l. Multe roz ...tot ce e alb, verde, galben, bleu opresc pt bubu. Restul le-am pus in saci sa le dau.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Contractul colectiv de munca se aplica si functionarilor publici?
Eu am citit ca se dau 126 de zile de prenatal. Deci nu poate fi luat mai devreme de sapt 31?
DE unde se aduce concediul prenatal? De la dr ginecolog sau dr de familie sau nu conteaza?

23+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cd imi aduc aminte ce nebuna eram, nu-mi vine sa cred. O imbracam in casa in rochite, ca de iarna, in orice o imbraci afara la plimbare, nu se vede, sub costumasul de astronaut. Asa o ca imbracam in casa ca sa-i fac poze

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

poftiti la CAPITOL NOU 109

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

buna! ma ajutarti si pe mine cu un raspuns? as vrea sa stiu daca va naste cineva la giulesti si daca aveti idee despre dr.Deva de acolo.
Mersic

26+ <object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=kam&year=2010&month=12&day=20&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=kam&year=2010&month=12&day=20&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput