Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

cred ca ne-am hotarat si noi la nume HORIA PAUL. ce ziceti?

Mami Andreea 30 sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana . Vinete bune nu gasesti in comert, sunt pline de apa, dar poti incerca sa comanzi ceva, o Pizza de exemplu. Eu iti dau idei eu salivez. D-na Canapea ma imbrancea dar nu am avut curent. Ma si gandeam daca ma apuca nascutul eu cum imi fac dus ???

Vasari, daca e deschis doar orificiul extern e de bine. Colul si bebe sunt ca un balon. Bebe sata in balon si iese prin gatul balonului. Daca gatul e deschis in interior, bebe apasa si il deschide mai tare. Daca gatul de deschis in exterior, bebe apasa si nu se intampla nimic. Chiar si asa e bine sa stai mai cumintica pentru ca, daca s-a deschis in exterior nimic nu il imiedica sa se deschida mai mult sau in interior. Probabil ca dr. nu e alarmat pentru ca deschiderea e mica.

Sashenka, ai avut medici buni daca au procedat asa. Eu stiu multe fete care si-au planuit data, la indrumarea medicului, cu 2-3 saptamani inainte de termen in ideea ca daca s-a declansat travliul nu mai pot naste cu cezariana . Unele alegeau in functie de data, de zodie si alte aberatii... .

Foarte frumoase ambele nume alese.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vasari, eu pana acum am facut un singur control la 20s, cd m-am internat si aveam orificiului extern deschis 1 cm. Mi-a zis ca e normal la nasterile vaginale. Daca pana la aproape 33s incheiate n-am nasscut, eu zic ca poti sta linistita.
Luni merg si eu la control. Sa vad ce surpriza ma asteapta

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana comanda ceva, nu sta nemancata si cu nervi! sa-ti treca supararea!

legat de cezariana, sora mea la primul copil, cezariana a avut-o la fix 40 saptamani, cu monitorizare normal, la al 2-lea i s-a rupt apa mai devreme dar tot cezariana a facut.
Deci nu se face cezariana mai devreme decat daca este necesar, eu asa consider.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sashenka, si mie imi plac mult ambele nume, in special Horia.

Multumesc de raspunsuri tuturor, deci am stabilit, merg la birou in continuare. Prolema era ca eu oricum deja am luat 25 zile din concediul medical pt Maria cand era bolnavioara, asa ca nu-mi ramanea prea mult.
Si eu salivez la optiunile pe care i le-ati dat Anei.

Alina, nu renunt nici la ceai, nici la pastilute, doar aman 3 saptamani.:) Cine stie cum il apuca huzurul pe Col mai tarziu.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Andreea, stiu ca vei face tot ceza, ca si Andreeacc, dar inca n-aveti data exacta... La fel si Sugubina, si Beatrice...
Legat de mancare, miercurea si vinerea nu mananc carne, Andreea, asa ca domnul iubi, care ma invitase la film in seara asta, m-a sunat sa-mi spuna ca imi face ce vreau eu sa mananc(m-am vaitat toata ca nu mai am pofta de nimic din frigider) sau ma duce la mall, si mananc ceva de acolo, fara carne. Dar prefer acasa, o portie de cartofi prajiti(2, de fapt), sarati cu vegeta, oua si salata... Si mi le face iubi... Am luat-o razna cu atata iubire... Si refuz sa cred ca sunt hormonii...

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

la chinezi au si fara carne.....dar na cartofii prajiti dar la mine fara ou dar merg cu mujdei.....imi pun si eu barbatul la treaba

Mami Andreea 30sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Iustin, Sasha si Horia... foarte frumoasa combinatia de nume!
Miruna, pizza am poftit la greu, cam toata sarcina. Aia salami si una de la Irish Pub, de langa Horoscop... Dar ma constipa! Si numai ce am a doua zi de tranzit normal... Cel mai la indemana e PHD, din Sun Plaza, au o pizza salami excelenta! Mmmmmm... Poate maine?! Si inainte multe fructe si o Activia?!
Salivez grav, asta si de foame...

Ana
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Mi s-a tuguiat burtica de foame...
Care chinezesc e cel mai recomandat din Bucuresti? Eu sunt mare fan mancare chinezeasca, aproape in fiecare oras stiu un restaurant chinezesc unde se mananca super bine, numai in Bucuresti nu.

Ana
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Iepurasele viu de la dr!

Se pare ca mi-au zis aia sa repet urocultura cu motiv-ca am ceva infectie, si leucocitele is mari si am si o scurgere mai diferita (desi nu ma manca). Dr a zis sa lom preventiv ampicilina si ovule viviflor timp de 6z. Am mai repetat azi si urocultura pe 20 am rezultat.

Imi povestea de o dna care avea 37.6 sapt si NU au primit-o la Euroclinic. Femeii i se rupsese apa, era sambata si a venit sa nasca acolo. Nu au primit-o nu aveau anestezist..ginecolog samd.A nascut ok la Municipal .Deci de retinut clar ca daca nu ai 38s, si sarcina perfecta si bebe perfect nu e de cautat acolo.

Am intrebat cum crede ca nastem- si a zis ca pt ca am tahicardie si pot de la efortul travaliului sa mor e primul motiv de cezariana; plus gemeni; plus pozitia lor; plus nitica miopie..A zis ca tre sa rezistam pana la 38s - adica 10 inca.

Voi merge iar la Uscateasca la Fundeni sa repetam alea de trombofilie-mai mult sa suflam in iaurt ca mereu au iesit bune.

A nu va spun ca am stat mult pe scaun si am venit super unflata la picioare-sunt de ELEFANTA. VAI.

Vai nu mai vorbiti de pizza si chinese..Am venit rupta de fuame dupa atata stat la dr plus drumu. Noroc ca mai aveam o portie de budinca dinaia cu dovle si ciuperci - mi-a mers la imina. Si am prajit si un ou.

Mai am de la mum trei ardei unpluti-sa vad daca ii devorez si pe aia.

sashenka_h foarte frumos numele, felicitari!

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput