FIV Gynatal Timisoara
Raspunsuri - Pagina 23
lia_4fun spune:
Buna fetele.
Getaflory iti urez bafta luni si fii optimista ca asta conteaza foarte mult.
Monilaza...........19???????????????? Pe mine chiar ca m-ai dat pe spate. Foarte tare.
Tine-o tot asa. Eu zic ca e imposibil sa nu ai cateva ovocite bune din 19 foliculi.
Te astept tot cu vesti asa de bune si dupa urmatoarea eco.
monilaza spune:
Raport nr.3: miercuri punctia. Foliculi de 17mm vreo 5, de 16mm vreo 4, restul de 13mm-14mm. Cei mici mai cresc pana atunci.Sper sa fie cat mai multe ovocite, daca se poate sa si congelam.
Sa auzim de bine.
lia_4fun spune:
Buna fetele! Ce faceti?
Getaflory cum esti? Ai facut punctia si ET?
Monilaza cum a fost la punctie?
lia_4fun spune:
Fetelor ce faceti de nu mai dati nici un semn de viata?
Sunteti la cumparaturi pentru sarbatori?
Ma lasati aici sa fierb? Nici una nu-mi da nici o veste?
Va urez Craciun Fericit si sper sa va aduca mosul cadoul mult dorit...
getaflory spune:
Buna fetelor,
Ce faceti cum sunteti? eu sunt bine luni am avut punctia si mi-a extras 3 ovocite, sperma sotului a fost "beton" dupa cum a spus Delia asa ca s-au fecundat toate 3. Joi la transfer a zis Delia ca doar 2 sunt de 10 asa ca am transferat doar 2.
Astazi sunt a 2 a zi de la transfer si ma simt bine....ma rog la Dumnezeu sa se prinda macar unul daca nu amandoi :)
Sunt destul de stresata mai ales ca dr. mi-a zis ca sansele de a reusi FIV din prima sunt de 1 la 4.....
Sarbatori fericite si sa faca Dumnezeu cate o minune in viata fiecareia dintre noi!!!
monilaza spune:
Buna seara, fetelor. Maine am transferul. Avem 4 embrioni.
Va doresc un Craciun Fericit, luminos si cu multe daruri.
felicia1976 spune:
buna fetelor,ce mai faceti?
LA MULTI ANI!sa va aduca anul viitor tot ce va doriti si fetelor care incep tratamentul multa bafta si .Va pup
Iulia ti-am trimis PM cu adresa mea de mess.
monilaza spune:
LA MULTI ANI tuturor, un 2012 plin de realizari pe toate planurile, dar mai ales cu sanatate.
Sa ne auzim cu bine in anul ce vine.
Pupici la toata lumea
Si, cine poate(ca eu si Geta nu):
lia_4fun spune:
La multi ani fetelor!!!! Va doresc un an nou fericit cu multe impliniri si bucurii. Sper din suflet ca noul an sa ne aduca la toate bebele mult dorit.
Noi acum am revenit in TM dar nu am scapat inca de vizite si vizitat.
Voi cum sunteti? Ati facut vreuna testul?
Monilaza cati embrioni ai avut pana la final?