Inscrieri clasa I/ 2011 cand?
Raspunsuri - Pagina 12
Natasa spune:
Danadt, poti sa o bati pe umar discret pe secretara si sa-i spui "ia uitati-va ce minciuni debiteaza unii pe internet despre scoala noastra" :) Poate asta le mai potoleste avintul spagilor si mai lasa loc si celor care le este la indemina scoala dar nu si conditiile de "admitere".
gradi_2008 spune:
Fetelor, si eu am pe lista scoala 10 impreuna cu 28. As vrea si eu detalii despre invatatoarele de acolo.
Danadt, please, ca tot esti din interior, niste caracterizari ale invatatoarelor: care da teme multe sau nu, e exigenta, blanda cu copiii sau tipa la ei, preda bine la clasa sau lasa totul pe seama parintilor.
Natasa tu ce ai aflat despre invatatoarele de acolo. Cumva ai pe lista si scoala 28? ce stii despre invatatoare: cu care se invata mai multa carte dar e si blanda cu copiii?
Natasa spune:
Am vizitat si scoala 28, e in regula ca dotare. Mi s-au recomandat 2 profesoare, una mai ferma si cu teme mai multe, alta mai mamoasa si cu teme mai putine, am inteles ca amindoua sint la fel de bune. Imi spui care gen te intereseaza si iti raspund miine pe PM cum le cheama :)
danadt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Natasa Danadt, poti sa o bati pe umar discret pe secretara si sa-i spui "ia uitati-va ce minciuni debiteaza unii pe internet despre scoala noastra" :) Poate asta le mai potoleste avintul spagilor si mai lasa loc si celor care le este la indemina scoala dar nu si conditiile de "admitere". |
Natasa, secretara este o persoana cu "toane" ca sa zic asa; are simpatii si antipatii. Nu ma incadrez la antipatii , dar nici la simpatii. Cred ca sunt undeva intre, depinde de situatie, daca intelegi ce vreau sa spun. Asa ca probabil va zice ca mine sau nu va comenta nimic. Cine stie!!!
danadt spune:
| citat din mesajul lui gradi_2008 Fetelor, si eu am pe lista scoala 10 impreuna cu 28. As vrea si eu detalii despre invatatoarele de acolo. Danadt, please, ca tot esti din interior, niste caracterizari ale invatatoarelor: care da teme multe sau nu, e exigenta, blanda cu copiii sau tipa la ei, preda bine la clasa sau lasa totul pe seama parintilor. Natasa tu ce ai aflat despre invatatoarele de acolo. Cumva ai pe lista si scoala 28? ce stii despre invatatoare: cu care se invata mai multa carte dar e si blanda cu copiii? ![]() |
Ce pot sa iti spun este ca sunt 2 invatatoare tinere si 2 invatatoare ceva mai in varsta. Dintre cele 2 tinere, una este in concediu de crestere copil, dar probabil va revenii la anul; nu stiu exact. Lasatul in seama parintilor a temelor nu e valabil la niciuna. Nu pot sa iti spun la intrebarea cu teme multe; pur si simplu nu stiu. Poate sunt toate mai mult sau mai putin exigente si probabil, din cand in cand mai ridica tonul, ce sa zic.
Pot sa iti dau numele lor, dar mai bine pe PM, daca te intereseaza.
gradi_2008 spune:
Danadt, merci, astept informatiile pe mail(nu pot activa PM)
Cred ca ti-e greu sa-ti caracterizezi colegele dar chiar as avea nevoie de informatii cat mai precise. As vrea sa mearga de placere la scoala, sa-si faca temele de dragul invatatoarei (caci la varsta lor temele sunt o povara) si sa li se predea intr-o maniera placuta incat sa inteleaga din clasa tot. Crezi ca e cam mult ce vreau?
Chiar toate ridica tonul la copii? Nu e nici una care nu ridica tonul? 
Natasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danadt
Natasa, secretara este o persoana cu "toane" ca sa zic asa; are simpatii si antipatii. Nu ma incadrez la antipatii , dar nici la simpatii. Cred ca sunt undeva intre, depinde de situatie, daca intelegi ce vreau sa spun. Asa ca probabil va zice ca mine sau nu va comenta nimic. Cine stie!!! |
Glumeam si eu. Stiu exact in ce postura esti si nu e usor!
danadt spune:
| citat din mesajul lui gradi_2008 Danadt, merci, astept informatiile pe mail(nu pot activa PM)iusti.m06@gmail.com Cred ca ti-e greu sa-ti caracterizezi colegele dar chiar as avea nevoie de informatii cat mai precise. As vrea sa mearga de placere la scoala, sa-si faca temele de dragul invatatoarei (caci la varsta lor temele sunt o povara) si sa li se predea intr-o maniera placuta incat sa inteleaga din clasa tot. Crezi ca e cam mult ce vreau? Chiar toate ridica tonul la copii? Nu e nici una care nu ridica tonul? ![]() |
Daca elevii sunt la un moment dat neascultatori, ma gandesc eu ca mai ridica un pic tonul, stiu eu ce sa zic. :) Acum nici nu as vrea sa te dezinformez. Dar sigur nu e la ordinea zilei tipatul.
Iti voi da maine numele lor pe mail.
monaraus spune:
Doamne, cand a trecut timpul? Si fetita mea va merge la scoala din toamna acestui an. Eu am ales Scoala 150 din Eroilor caci e in drumul meu si nu stiu niciun detaliu. Are cineva detalii despre aceasta scoala? A intrebat cineva ceva de inscrieri?
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)