Inscrieri clasa I/ 2011 cand?
Raspunsuri - Pagina 10
kity2004 spune:
Si noi intram la scoala la anul, nici nu stiu cind a trecut timpul. Dupa adresa nu stiu exact de care scoala apartinem de 11 sau 17, dar cred ca o sa ma duc sa intreb .Desi dupa ce am citit pe forum de cotizatii la 11 , nici nu stiu ce sa fac. Stie vreo mamica o invatatoare buna la una din aceste 2 scoli , m-ar ajuta enorm un raspuns, mai ales ca sunt de acord ca cel mai mult conteaza invatatoarea la clasele 1-4.
danadt spune:
Buna
Cam33 Probabil dna invatatoare ti-a spus asa datorita faptului ca dosarele trec prin consiliul de administratie al scolii si trebuie sa indeplineasca anumite criterii, criterii ce exista in fiecare scoala.
Dna invatatoare nu te-a scris pe lista dumneaei? Sau poate dna are deja clasa formata si de aceea ti-a raspuns asa. Cine stie?!
Numai bine!
Natasa spune:
Cam, nu a fost un refuz diplomatic, a fost un apropo :) Adicatelea, daca vrei la minunata scoala 10 (a doua pe lista spagilor la inscriere dupa scoala 11) te duci la directoare cu dosarul insotit de..., nu ai ghicit, nu de bani, de un cadou. Asa spune secretara de la scoala 10, preferabil aur. Daca te intrebi cam de cit sa fie, atunci cam de 2000 de lei. Evident, un parfumel merita si secretara pentru valoroasa informatie. Sau, acum ca ti-am dat eu informatia, parfumelul mi-l dai mie :D
claujro spune:
Mai bine va duceti la o scoala de cartier unde va primesc cu bratele deschise si nu trebuie sa dati nimic!
danadt spune:
Buna
Natasa, informatiile acestea sunt din surse proprii, adica ai trait pe pielea ta sau sunt din auzite?
Problema este ca mi se pare cam aiurea sa ma duc cu un cadou pentru a-mi inscrie copilul la scoala. Si mai ales sa imi spuna secretara ce si cum sa fac!!
In sfarsit, poate sunt eu depasita... :( !!
Natasa spune:
SInt din surse proprii, nu din auzite. Secretara nu-ti va spune daca nu te recomanda cineva ca fiind persoana de incredere, nu te primeste cu replica asta nimeni. Problema este ca si dupa acceptarea la minunata scoala, parintii sponsorizeaza, cumpara toate draciile posibile, ori le faci fata ori te intrebi de ce e copilul printre ultimii din clasa! Eu am taiat minunata scoala de pe lista, nu inseamna ca am alta mai buna de pus in loc, dar macar la astea de cartier te roaga ei sa te duci!
danadt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Natasa SInt din surse proprii, nu din auzite. Secretara nu-ti va spune daca nu te recomanda cineva ca fiind persoana de incredere, nu te primeste cu replica asta nimeni. Problema este ca si dupa acceptarea la minunata scoala, parintii sponsorizeaza, cumpara toate draciile posibile, ori le faci fata ori te intrebi de ce e copilul printre ultimii din clasa! Eu am taiat minunata scoala de pe lista, nu inseamna ca am alta mai buna de pus in loc, dar macar la astea de cartier te roaga ei sa te duci! |
Mersi de raspuns!
Atunci e nasol, ca sa zic asa!!! Pacat ca la unele scoli exista astfel de practici!!
danadt spune:
Buna
Stiam ca se merge cu mici atentii la director, dar nici chiar asa. Si repet - pacat daca acest lucru se dovedeste a fi adevarat!!!
Cam33 cine a refuzat multi copii, invatatoarea sau directoarea?
Eu stiam ca directorul refuza dosarele daca sunt multi inscrisi sau daca ,chipurile, nu respecta criteriile, iar invatatorul daca are nr max de copii inscrisi pe lista proprie atunci poate spune parintelui ca nu mai poate sa ii inscrie copilul.
Dar adevarul este ca, cel putin jumatate din copiii inscrisi in clasa 1 nu respecta criteriile.
Natasa spune:
Nici invatatoarea si nici directoarea nu vor primi spaga de la tine daca nu te "prezinta" cineva. Eu am fost prezentata :) Au cereri multe si ca atare le triaza dupa darea de mina a parintilor, asta e adevarul. Intrebai la cine sa insisiti. La oricine, cu conditia sa ajungi sa le "cistigi" increderea ca nu ii dai in git. DIn cauza asta secretara face un soi de mercurial, precum asistentele din spitale. Daca nu le pari disponibila, o sa auzi "lasati dosarul la noi".