contraceptive.
e normal sa am sangerari daca am luat 10 zile contraceptive si apoi le am intrerupt pt ka nu mi faceau bn?la ginecolog am programare doar peste o sapt.poate cineva sa mi raspunda pana atunki??/
Raspunsuri
XIO spune:
Da, e normal.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
emilia.m spune:
Poate fi considerat ciclu. Alta data sa nu mai faci asa. Daca ai inceput o folie o iei pe toata si luna urmatoare nu mai iei. Altfel iti supui organismul in mod voit la tulburari hormonale care nu vor ramane fara efecte negative in viitor (dereglari hormonale).
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
iulix spune:
Eu una nu sunt de acord cu anticonceptionalele pt. ca mi se pare ca iti administrezi in mod voit niste substante periculoase organismului. Desi m-a batut si pe mine gandul sa folosesc, doctora dandu-mi chiar setul de analize care trebuie facut pt. a vedea ce tip mi se potriveste am renuntat la idee. (nu fac aici referire la situatiile in care folosirea lor este necesara).
Dar cum au zis si fetele sa nu mai faci asa. Mai bine te duceai la doctor de cum ai vazut ca nu te simti bine si discutai cu el.
kira_ciulini spune:
Se intampla des ca in prima luna pana se obisnuieste organismul cu ele sa te simti un pic mai rau: dureri la sani, stari de greata, sangerari care pot dura pana la 3 luni. Administrarea in cursul unei folii se opreste doar in cazurile extreme trecute pe prospect:
Pe ale mele scrie asa:
Īnceta#355;i imediat administrarea de Milligest si solicita#355;i asisten#355;a medicala īn cazul īn care intervin oricare dintre urmatoarele evenimente:
- semne care sugereaza tromboza (dureri toracice care pot radia īn bra#355;ul stāng; durere neobisnuit de severa a picioarelor; slabiciune sau paralizie a oricarei par#355;i a corpului; senza#355;ie de lipsa de aer, tuse neobisnuita īn special sputa sangvinolenta);
- ame#355;eli sau lesin;
- tulburari de vedere, auz, vorbire;
- pierderea sim#355;urilor;
- prima apari#355;ie sau agravare a migrenei;
- dureri de cap neobisnuit de intense, recurente sau persistente;
- icter;
- masa palpabila la nivelul sānilor;
- durere abdominala severa sau ini#355;iere brusca a acesteia;
- sāngerari vaginale neobisnuit de intense sau absen#355;a menstrua#355;iei de doua ori la rānd;
- imobilizare prelungita, sau cu 4 luni īnainte de o opera#355;ie planificata;
- suspiciune de sarcina;
- cresterea tensiunii arteriale;
- convulsii.
Dar cel mai bine e sa te adresezi medicului nu sa le iei dupa capul tau.