Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, anna_ivan !

Sa ai o aniversare minunata, peste putina vreme vine si cadoul

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 37+ cu la purtator

Mergi la inceput

Lora, nu dispera cu lapticul... Persevereaza, incet-incet se va regla si productia...
Bea mult ceai de chimen si anason, ia si Galactogil si in general hidrateaza-te bine si incearca sa dormi cat mai mult.
Hai ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Tutz, iata ce scrie: 1.anemie complicand sarcina, nasterea si lauzia. 2.infectiile tractului genital in sarcina. 3. travaliu si nastere complicate de un cordon scurt. 4. anomalii ale vulvei si perineului. Astea sunt cele rele, restul scrie tot ce mi s-a facut in timpul nasterii(epiziotomie, supravegheri, curatarea uterului, etc...)

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Iar am lipsit cateva zile, imi este imposibil sa tin pasul cu voi, in fiecare zi am fost pe drumuri

Ieri am avut si eu consultatia la dr anestezist, se apropie marea intalnire si pentru noi .
Marti am programata la ora 8 cezariana, iar n-o sa fie sotul cu mine, ca trebuie s-o duca pe Maria la gradinita . La prima nastere l-am trimis acasa dupa analize, ca mie nu-mi zisese nimeni ca am nevoie de ele, dr se uitase pe ele cu cateva zile inainte. Si eu nu mi-am imaginat ca aia fac un dosar si le pun acolo, la spital . Asa ca eu eram in sala de operatie, iar sotul traversa in viteza orasul de la nord la sud sa aduca analizele alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

HAI SUMMER!!!

Bravo, Loredana, felicitari! Bun venit, micuta Sarah Sophie! Sa fiti amandoua sanatoase!

Iony, felicitari pt. caruciorul roz!

Fetelor, va multumesc pt. sustinere, adevarul ca-s cam la pamant cu moralul din cauza greutatii cu care alaptez...mi se pare ca nu-s o mama atat de buna, cu toate ca stiu teoretic ca nu-i asa, dar cand vad ca bolfosenia mica e innebunita dupa san si eu nu-i pot asigura 100% asta... Pana la urma, tot ajung eu la sotul lui chichi, se pare... Oricum, asta noapte si dimineata am alaptat mai bine, parca si se pare ca si laptele a fost mai mult, deci speram sa fim pe drumul bun.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Lora , draga mea nu ai de ce sa crezi asa ceva, ca nu esti o mama buna.Simplul fapt ca te straduiesti atat de mult demonstreaza contrariul.si din cate stiu eu si stresul este de vina pentru "productia" de laptic.asa ca eu cred ca ar fi mai bine sa te linistesti si o sa vezi ca dupa aia totul va fi in regula.

by the way. fetele care mai aveti cate un copil in dotare la varsta gredinitei ,cum v-ati descurcat cu prima zi de gradi?
ca la mine e un dezastru.plange in fiecare dimineata de zici ca o duc la tortura.si mi-e tare mila de ea.nu inteleg de ce nu ii plage.am ales o gradinita f buna, papica e buna, doamnele sunt niste dragute...etc.deci?
cum sa fac eu oare sa ii placa?de fapt cred ca marea problema este ca o pune sa faca nani la pranz iar ei nu prea ii place sa faca nani la pranz.
ieri cand am luat-o mi-a zis educatoarea ca nu a dormit si nu a mancat absolut nimic toata ziua.
sunt de-a dreptul disperata.nu stiu ce sa fac.daca ma poate ajuta cinva cu un sfat.

mamica de scumpete sara si george (36 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Tutz, iata ce scrie: 1.anemie complicand sarcina, nasterea si lauzia. 2.infectiile tractului genital in sarcina. 3. travaliu si nastere complicate de un cordon scurt. 4. anomalii ale vulvei si perineului. Astea sunt cele rele, restul scrie tot ce mi s-a facut in timpul nasterii(epiziotomie, supravegheri, curatarea uterului, etc...)

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

si ma gandesc ca dr ta nu stia de aceste probleme legate de sarcina ta..

Tutz 36+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mari ma bucur ca ti s-a retras varica,si ca "dansa " a ramas frumoasa! .
Uite cum le aranjeaza DD pe toate!! Poate nici nu aveai nevoie de ceza,si doar dr a vrut asa!! Mai bine ca nu ai facut!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Bunas dimineata dragi burticute . Astazi venim si noi cu o semnatura taare frumoasa 37s . Sunt tare fericita ca am ajuns pana aici si ma rog Domnului sa mai stea bebe macar 2s. Fetelor, azi e a 3-a zi in care nu am mancat sare nici macar un gram si nici alimente care contin deja sare cat de putina. Am mancat doar jumatate de paine fara sare in trei zile si vreau sa va zic, ca ma simt extraordinar. picioarele si mainile s-au desumflat foarte mult si nu ma mai dor. Deci, daca va umflati foarte tare renuntati la sare

cristina si bebe in burtica 36+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

belle-sara, adaptarea la gradinita este un moment delicat pentru multi dintre copii. Si de multe ori si pentru parinti.
Este firesc sa fie asa, daca stai bine sa te gandesti, i se schimba copilului toata rutina, nu-i mai are alaturi pe cei cu care a stat atatia ani... Numai daca este un copil extrem de sociabil si independent va merge cu placere la gradinita inca de la inceput. Indiferent cat de mult ar incerca parintii sa-i pregateasca pe copii, cei foarte atasati de mama vor accepta greu schimbarea.

Mergi la inceput