Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

La micul dejun azi avem oua ochiuri,muschiulet,cascaval si rosii!! Poftiti la papa!

Ana36+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna dimineata fetele...
am fost dimineata sa duc urina la analiza ca sange nu am mai recoltata pt ca ...am mancat, nu mi-am data seama, dar daca nu mai pot sa mananc seara dimineata am o foameeeee... merg maine la sange.
Am reusit sa dau cu aspiratorul azi, zici ca fusese tzunami la mine...dar gresia e ...pfu...vine maine soacra si face ordine, azi tre sa vb cu preotul pt o sfestanie in casa si sa ma spovedesc...
La 11 merg s-o iau pe Ema de la scoala, trebuie sa trimit covoarele la spalat si sotul are de montat niste rafturi...am intins rufele si mai am o tura la spalat

eeeeiii.... si aseara m-a sunat medicul. Si-a adus aminte ca sarcina mea nu corespunde cu ultimul ciclu ca ar fi trebuit sa am 39+ acum , dar am 37(+-) asa ca mi-a zis sa mai amanam cateva zile cezariana ca oricum se deschide luni Giulestiul.
Si eram asa de nerabdatare, si ma gandeam ca am marea intalnire...of, dar sper sa mai rezist cateva zile.Oricum tre sa revin cu tel duminica si-mi zice daca voi naste luni ori amanam.

la multi nin Simona la multi ani Anna
bv Loredanasi Luana sa aveti bebei sanatosi

hai Summer

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,37+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 5zile ...de ziua nepotelului meu- 20 septembrie

Mergi la inceput

Mari mai ai putintica rabdare ca acusica il vezi pe bb Petru!

Eu aseara am crezut ca vine Maia! Am avut vreo doua ore contractii din 20 in 20 de min,dar nu f dureroase! Pe la ora 11 m-am apucat sa fac dus! Am zis ca in caz de ceva,sa fiu fresh! Dar dupa dus, s-a linistit burtica si am dormit f bine!

Mergi la inceput

Se pare ca mi-am gresit semnatura cu 3 zile! Am ramas in urma cu 3 zile!! Cum oi fi socotit eu?? Conform primei ecografii si a DPN-ului,ieri am facut 37 de sapt! Deci eu trebuia sa-mi schimb semnatura miercurea nu sambata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

hai buna dimineata

HAI SUMMER

parales la dr se dau dupa operatie. unii nici nu ii accepta oricum inainte. iar legat de mana a doua, ca au mai fost intrebari cu cat dam - cu mana a doua va intalniti in sala si deja e cu masca pe fata deci slabe sanse sa stiti cine este. in mod normal nici nu trebuiesc dati bani la mana a doua pt ca se inteleg medicii intre ei. mie asa mi s-a si spus cand am nascut-o pe baby ca am intrebat moasa de la sala de travaliu.

anna sampanie pt cupii, da? sa cresti mare si sanatoasa! La multi ani!

vad ca vreti si mic dejun...hehe...eu cu pofta de mancare mai slabut la ora asta da' pot sa va servesc cu un elevit

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Fetelor,si la nasterea naturala se da "dreptul" tot dupa????? Ca eu ma gandeam ca dr te ajuta mai mult si se ocupa de tine daca se vede cu paraii in buzunar!!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata si de la noi!
LA MULTI ANI, ANNA IVAN!
HAI SUMMER!!!

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioannoula

Buna fetelor!!! Sunt si eu o fericita detinatoare dede 35 de saptamani. Sunt la prima sarcina, si d-abia astept sa-mi tin ingerasul in brate. Vreau sa nasc normal, (asta k toata lumea ma intreaba cum nasc), si nu m-am gandit nici o secunda la cezariana.Sper sa am si lapte, ca nu vreau sa-i dau praf. Am o fetitza de 2.400 sanatoasa si jucausa. Sper sa vina repede, ca nu mai am rabdare. NU mi-e frica de nastere .Pupici la toate gravidutzele de pe site, si nastere usoara la toate.

Felicitari si bine ai venit in club!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

mesaj de la loredana:

"imi tin buburuza in brate. Sarah Sophie s-a nascut la 9.03, e bruneta cu ochi albastri, 3100g si 50 cm. E o mancacioasa!"

sa va traiasca micuta,sa creasca mare si sanatoasa alaturi de fratiorul ei

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Felicitari Loredana! Bun venit Shopie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

neatzaaa....

in primul rand vreau sa ciocnesc cu voi un pahar de sampanie in cinstea a 30 de ani foarte frumosi trecuti si in cinstea a cel putin inca 30 mai frumosi.

hai summer

35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

La multi ani!

Mergi la inceput