FIV 280
Raspunsuri - Pagina 2
daniela74 spune:
ANGIE,CATALINA
Monaramona multa bafta la transfer,o sa fie bine cu siguranta.Dumnezeu o sa te rasplateasca pt.ceea e ai facut
Ingeras imi pare rau
Bruni eu fac injectii cu progesteron,vai de meu.La primele 3 era sa lesin,nu de durere ca eu rabd orice ci datorita sotului meu care mi le face,un adevarat ritual..
tare ma bate gindul sa dau o fuga la farmacie
dar cred ca e muuuuult prea devreme
in asteptarea lui bebe mic
mirela2 spune:
dani bruni sa fie cele mai rosii liniute din lume si neaparat doua
+21 si mami de Vlad (12.12.1999)
brunadria spune:
ingeras eu zic sa faci tot ce se poate ca analize daca nu ai facut..poate gasiti buba!
cata deci parerea ta ca 400 ajunge pe zi , mereu am avut aceeasi pb la fiv uri!
daniela sezi ti pe fund! normal ca e devreme! sa nu ti traca prin cap!
mirela merci de urare, tare bine suna!
aristico tu esti tare in forma, iti arde de glume
bine faci , mai schitez si eu zambete pe aici singura cand citesc!
monaramona pe cand preconizati et ul?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
catalina2307 spune:
bruni - nuuuuu, ajung 400mg/zi in conditiile in care suplimentezi cu un crinone.
Doar utrogestan eu am luat 800mg/zi.(la fiv-urile anterioare, pt ca acum am dus sarcina la sfarsit cu crinone).
bombi spune:
ingeras, sint alaturi de tine ...
Pe linga analizele de trombofilie, poti sa faci si cariotipul (daca faci chiuretaj - la bb, daca nu - direct la voi)
Si eu am avut 5 sarcini oprite in evolutie din cauze genetice (translocatie echilibrata la sot). Sper sa nu fie cazul si la voi, ca sansele de reusita sint mici.
Mona40 spune:
Buna fete dragi,
Ce mai faceti?
Daca ma mai tineti minte, am avut si eu vreo 4 "aventuri " cu fiv...nereusite...
Tocmai am descoprit o posibila cauza...
Spermocultura a iesit nu pre buna..
Streptococ hemolitic si stafilococ ...ceva...
in plus morfologie buna de 5%...si un usor variocel...
Asta avem cu asta am defilat...si eu am facut ca fraiera 4 fiv-uri..
off doctorii astia...se pare ca pentru ei asta nu e o prob
morena29 spune:
Buna fetelor ....poate va mai aduceti aminte de mine ...eu scriu rar de tot pe acest forum dar va citesc mereu.Eu sunt a 3 a zi de la et (cu embrioni congelati ) si sunt racita cobza.Adik nu tusesc ....nu am facut febra dar am nasul super infundat si ma mai doare si partea dreapta a capului ...ca o nevralgie asa.Credeti ca poate sa dauneze cu ceva la embrioni?SI ce as putea sa mai iau inafara de vitamina C ,oscilococinum ,si multe ceaiuri cu multa lamaie si miere
Bafta multa tuturor
brunadria spune:
monaliso imi pare rau ca nu s a descoperit mai repede , poate se putea face ceva..
morena bafta multa deci facem testul deodata
daniela cum mai trece vremea ? uite ca a mai trecut o zi
aristica hai ca acu' ne anunti ca esti
monaramona mai ai un pic si vi cu bebei la purtator! bafta!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."