Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

please, cand aveti timp da-ti si mie niste valori la IR arterelor uterine..ca multe dintre voi sunteti la sarcina mai mare, si chiar la al 2-lea copil..
deea- da, erau draguti bebicii, unul peste altul, dar nu au aceeasi placenta, sunt separati, fiecare cu placenta lui.ptr ca sunt din FIV.apoi mie imi pare bine ca e asa, ca poate unuia nu-i va merge bine, sa nu-l afecteze si pe celalalt, care se poate hrani singur, independent, au si 2 cordoane ombilicale..fiecare pe cont propriusa se invete la greu, ca viata nu-i usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Buna fetele..
Am fost la eco si bebita este bine..era tare activ azi...Este dezvoltat normal pt 8 saptamani si 6 zile.

Faza naspa:am primit tratament pt ureaplasma si CMV:summamed pt prima si Rovamycine pt cea de-a doua.
A facut cineva astfel de tratament in primul trimestru de sarcina??Pe mine ma cam sperie antibioticul nu stiu ce sa fac...
Trebuie sa-l iau dar m-ar linistidaca cineva a mai avut tratamentul acesta si bebe a fost ok...

In rest m-a chemat in octombrie..daca o sa am eu rabdare pana pe 23..

Pupici

8+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Buna da eu am facut tratament in primul trimestru cu Rovamicina la prima sarcina si totul a fost ok,daca dr ti-a recomandat eu zic sa stai linista si sa-ll iei.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Roxy, Andreea, Alina

Nu a masurat nimic nimic...asa am crezut si eu dar, nu a fost asa. Nu stiu care este sistemul lor..dar, este tare aiurea. Ma bucur ca m-am linistit si ca l-am vazut pe bebe miscand din toate alea...dragul lui mama, jucaus si activ mai era. Pe 3 oct vin in tara si imi fac programare la Iosup si atunci ma piguleste ala pana ma satur....O sa incerc sa fac alt album si sa incarc iarasi pozele. O sa-mi ia o vesnicie...va anunt cand termin...

Ally , 12 bebe

ally, sa-ti faci din timp programare la Iosup, adica de pe acum..ca altfel risti sa nu gasesti loc

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_1986 spune:

buna tuturor,sunt cam noua printre voi dar sper ca sunt bine venita,stiu cum e sa fii racita,sunt un pic insarcinata in 13 sapt,si 2 zile si nu mai pot de o raceala,
in afara de ceai si paracetamol ce as putea sa mai iau ca simt ca nu mai pot respira
vamultumesc
ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ramona bine ai venit!

Sarcina usoara si la termen!
Vino la capitolul 30 ca acesta este inchis deja

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput