Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy,am crezut ca dormi...multumesc mult!!!

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Burtici, am incarcat pozele...ma bag si eu putin in pat ca ma doare capul foarte tare de 30 de min. Va pe toate si va multumesc pt cuvintele frumoase...si bebe meu va multumeste
Pe mai tr...

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Ally nu te amari ca nu te-a tinut. Important e ca l-ai vazut si ca stii ca e bine :) apoi o sa afli mai multe la masuratori!

10+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ally- in primul rand felicitari! ptr ca bebele e bine, ii bate inimioara , misca, e crescut normal.
acum hai sa va povestesc despre mine un pic- am fost la eco, binenteles ca n-am intrat la programare,suna barbatul- zic : mai am pana intru.apoi dr. cum pune sonda pe burta,se uita pe ecran, si incepe sa rada:"uite mai cum stau astia"..eu ii zic- dna dr.-dar le bat inimile?ea- cica, pai mai faceam eu glume de-astea dc nu le bateau, uite-i ce se misca.la prima vedere zice - 2 fete..si incepe cu primul bebic: se trezise din somn, si se intindea..din maini, din picioare..el este deasupra. a masurat toate cele, pana cand ne-a aratat si puta. se vede, clar- ce mai.sub asta, sta sora-saasta mi-a zis dr, ca era o "zgubilitica", se tragea de urechi, se cracea, isi ducea piciorul la gura, facea tumbe..iar eu ieri n-am baut nici cafea, nici cola
varsta sarcinii dupa UM- 12 SA +1zi,iar ei aveau- 12SA +5 zile . deci inseamna ca in nici un caz nu sunt in urma. unul are CRL- 63mm, altul 64mm, deci nu au deficit de crestere intre ei.mi-a ingrosat ceva la o artera uterina ( cred ca sunt niste valori mai mici decat normal?!) mie mi-a zis in cabinet ca sunt bine, dar am vazut acasa, am sa intreb ginecoloaga ce inseamna sapt viitoare, ca am programare. ma bucur ca sunt bine amandoi.sunt chiar happy. apropo, am recoltat ptr dublu test, tot ieri.

, 12 SA +

Mergi la inceput

gata, acum fie ce-o fi, speriem destinul sau nu, am pus si eu burtica pe ecran, si carucioarele. asta pana la urmatoarea eco - dc nu-i creste si fetei o putavorba cuiva, nume de fata am, dar de baiat, nici unul nu ma satisface.dar pana acolo, mai e multa mancare de peste.. nu gasesc cablul de atasat la calculator si la aparatul foto sa pun poze, sper sa ma rezolve barbatul cand vine.
ma duc si eu 1 ora la somn, pana vine el

Mergi la inceput

ametita mai sunt, am uitat de carucioare la al 2-lea mesaj, treb sa-mi intre in reflex

12 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss ma bucur tare, tare mult ca bebeii te-au facut fericita , ca sut bine si mai ales sa ai pereche este minunat

semnatura nu trebuie s-o scrii tu mereu cand scrii un mesaj. trebuie sa intri la contul meu-profil personal si acolo scrii tu cum vrei la semnatura si o sa-ti apara automat la fiecare mesaj.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ally felicitari pentru eco!!! nu te supara ca nu te-a tinut mai mult, cum au spus si fetele, bine k s-a vazut atat de repede ca bebe e sanatos tun

viss felicitari si tie, ce bine ca sunt amandoi jucausi si sanatosi!!!! cred ca esti tare fericita!! m-ai inveselit si pe mine ca a putut sa iti zica sexul la 12 sapt, k si eu de dimineata m-am trezit nerabdatoare sa aflu, ma duc sapt viitoare cand o sa am 12 sapt si 4 zile si poate am si eu norocul tau!!!

burticutele!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fetelor
eu iar nu am avut internet de marti searapana acum nu am apucat sa citesc din urma dar parca am vazut la semnatura lui viss fetita si baiat... fff frumos sa dea dumnezeu sa fie sanatosi si sa te bucuri la maxim de ei
am fost si eu ieri la dna dr mi-a facut si eco a zis ca e bine ne facea cu manuta inchidea pumnu , il deschidea isi duce manuta la gurita la nas,ce sentimente am avut ieri cand l-am vazut nu se poate exprima in cuvinte. pozica nu mi-a dat si nici eu nu i-am cerut ca am si uitat la cat de euforica eram. i-am zis eu ca simt ca e fetita si a incercat sa se uite dar a zis ca eco nu e asa de performant si e si fff greu de vazut la varsta asta dar a zis ca e posibil sa fie fetita.mai mult spre fetita inclina si ea dar o sa vedem mai tz.
va pe toate si merg sa citesc din urma

13+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Dya si Viss ma bucur din suflet ca sunt bine bebelusii!

Am o greata fetelor, nu o pot descrie in cuvinte, ma simt tare rau acum!

tuturor! Ce ne facem noi ca nu stim sa facem capitol nou?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 16+

Mergi la inceput