Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 23
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Fetelor, am venit! Sunt cam trista pt ca m-a tinut maxim 10 min....l-am vazut pe bebe, are 6 cm si inimioara ne-a sp ca ii bate in ritm normal, fara sa ne sp cu cat. Apoi ne-a mai sp ca am fix 12 sapt si ca voi naste pe 31 martie ...ATAT..ne-au dat 2 poze, le-am fotografiat si cand sa le pun pe PICASA, contul meu nu mai era...de fapt nu mai este... ![]() ![]() ....cine si-a permis sa stearga...pe bune acum???![]() Ally , 12 bebe |
Bravo Ally, ma bucur din suflet ca bebe este bine! Nu te mai supara, cine stie cum s-o fi sters din greseala, nu a facut-o nimeni intentionat, te asigur!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 16+
roxy_s spune:
ally dar de ce te-a tinut doar atat? nu a masurat toate la bebe? ca de obicei dureaza mai mult, pana prinde pozitia buna, pana masoara tot. la mine a durat ceva. dar este totul bine, da? ca aia conteaza, nu cat te tine la eco. poate doctorul a vazut ce avea de vazut si gata.
hai ca asteptam si pozicile. sincer, nu stiu unde a disparut albumul tau, chiar am intrat acum sa ma uit si asa este.
si nu fi trista ca bebe este bine. daca nu era iti zicea ceva. stiu ca tu vroiai mai multe informatii, ca asa suntem , vrem sa ni se zica tot, tot ca sa fim linistite.

S-a intamplat minunea mult asteptata
16+
alina.n spune:
ally nu fi trista, important este ca bebe este bine chiar daca te-a tinut doar 10 min, cam asa dureaza si la mine eco 10-15 min(eu am facut doar 2 pana acum si atata a durat cred ca cea de 20 de sapt va dura mai mult)
te pup 

18+
simonacip spune:
Ally
..eu iti inteleg tristetea, la primul bb ai vrea sati se explice mai multe si sa-l vezi pe bb pe-ndelete la eco....Nu stiu cum de pot avea sistemul asta in strainatate...Ce vreau sa-ti spun e ca important e ca bb e bine, ca drului nu i-a dat nimic de gindit sa stea sa cerceteze si ca a constatat din prima ca totul e ok...Poate cind vii in Ro te programezi si tu la o eco aici sa savurezi linistita bblusul...
Cu pozele si eu cred (ca si Mandreeac) ca cineva din greseala le-a sters..nimeni nu ar fi facut asta cu intentie.
sa treaca supararea.
Simona, mami de baieti
David si Matei si
15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
fetelor eu merg sa ma intind putin ca de la plimbarea asta m-a luat un somn de nu mai pot.

S-a intamplat minunea mult asteptata
16+
AllyLaur spune:
Roxy, Andreea, Alina

Nu a masurat nimic nimic...asa am crezut si eu dar, nu a fost asa. Nu stiu care este sistemul lor..dar, este tare aiurea. Ma bucur ca m-am linistit si ca l-am vazut pe bebe miscand din toate alea
...dragul lui mama, jucaus si activ mai era. Pe 3 oct vin in tara si imi fac programare la Iosup si atunci ma piguleste ala pana ma satur
....O sa incerc sa fac alt album si sa incarc iarasi pozele. O sa-mi ia o vesnicie...va anunt cand termin...

Ally ,
12 bebe
mandreeac spune:
Ally,macar te-ai linistit ca e bebe bine si ai vazut si tu cat e de jucaus!

A reusit sa imi ia cumnata mea antibioticul, eu oricum inca o data iti multumesc, pentru faptul ca te-ai oferit!

Andreea B.
cu o minune
AllyLaur spune:
Nu ai pt ce sa-mi multumesti Andreea, as fii facut'o cu mare drag!!
Intradevar,m'am linistit cu bebe..
Nu stiu de ce nu imi pot creea album
....
Andreea

Ally ,
12 bebe
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Nu ai pt ce sa-mi multumesti Andreea, as fii facut'o cu mare drag!! Intradevar,m'am linistit cu bebe.. Nu stiu de ce nu imi pot creea album ![]() ....Andreea ![]() ![]() Ally , 12 bebe |
Vrei sa incerc si eu sa iti creez?
Andreea B.
cu o minune