Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
strumphitza spune:
In alta ordine de idei , buna seara
!!!
Eu inca am inima galopand, a fost ca in filmele cu prosti ...mai bine ieseam sa imi iau o matura de pe afara si sa ii arta drumul decat sa ma batzai din picoare pe langa el si el pe langa mine ![]()
Asta e acum, o sa trebuiasca sa mai stea pe aici cateva zile, are mancarica bine mersi , 2 matze proaste, formatia completa si corecta 

Am dormit asa de bine azi ... de pe la 2jumate la 5 si un pic
, mi-am mai revenit un pic dar sa vedem daca la noapte nu fac noapte alba, sper sa nu ![]()
Valiza nu am facut-o ca dupa nani am coborat sa va citesc si am avut de-a face cu soricelul, de acum sa ma duc sa vad ce trantesc in valiza. Sotul e inca la munca , cica mai are treaba si mai sta o ora 
Felicitari Viss si Magnolia pentru eco 

Succes fetelor ce merg la eco zilele astea cat nu o sa fiu la pupitru
, o sa va citesc cand revin, luni seara. 
Nu mai stiu ce voiam sa va spun... ma duc sa fac macar juma de valiza ca e deja 6 jumate si eu nika nu am facut 
See you laters 
BB on board!!!
12+
lalely07 spune:
Simonacip si Mandreac va multumesc pt raspunsuri.
Simonacip ai facut ureaplasma in ultimul trimestru?Pt ca eu sunt in primul trimestru si stiu ca antibioticul nu este recomandat in aceasta perioada...Plus ca asa cum zice Mandreac..daca o fi si vreun tratament pe care nu-l gasesc in tara.Pe antibiograma mi-a scris ca cedeaza la mai amulte medicamente..acum nu stiu si daca se gasesc la noi....
8+
alina06st spune:
Eu am facut analizele pt ureaplasma, micoplasma, culturi vaginale si de col inainte. Mi-au iesit toate in afara de culturi vaginale. Pt micoplasma si ureaplasma am luat primul antibiotic de pe antibigrama, parca doxiciclina si mi-a trecut dupa 10 zile, pt strptococul de col am luat ceva amoxicav, sau cam asa ceva. Ma rog, nu eram inca insarcinata.
Medicul mi-a explicat atunci ca nu-s periculoase si ca majoritatea femeilor afla de ele dupa ce raman insarcinate. Se face tratament in ultimul trimestru si chiar daca nu trece n-ar fi o problema decat in cazul in care nasti natural, ca e posibil sa treaca atunci la copil, in timpul nasterii. Dar daca se stie de problema, au ei grija. Parca asa imi aduc eu aminte ca mi-a explicat. Oricum, mi-a spus clar ca nu reprezinta o chestie grava nici pt femeile insarcinate.
7+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
lalely07 spune:
Alina06St..mersi de raspuns.Sper sa fie asa si sa nu afecteze numai ca pe net scrie ca poate da avort spontan...
Eu sunt ingrijorata ca sunt si in primul trimestru si nu as putea lua antibiotic...Dar astept sa vad ce zice medicul...
Analizele astea specifice sarcinii mi-e mi le-a recomandat imediat cum am ramas insarcinata.Maine merg cu rezultatele desi le am gata de mult am asteptat si dupa cele de col..Eu zic sa vb cu medicul si sa-l intrebi de ele...
8+
alina06st spune:
Si mie mi-a zis ginecolgul de ele. Mi-a zis sa ma duc la medicul de fam sa ma ia in evidenta ca insarcinata si sa-mi dea trimitere la analizele uzuale. Asa s-a exprimat. Doar ca de 2 sapt eu am cam neglijat faza asta si n-am ajuns la medicul de fam, ca are cabinetul cam departe... neglijenta si eu. Dar ma duc vineri.
7+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
pisucmic spune:
Draga Viss - ai vazut ce bine a fost! Cred ca a fost minunat sa ii vezi pe amandoi ce frumosi sunt!
Pentru DT si eu am facut tot la CYTOGENOMIC analizele. Intr-adevar se zice ca ar fi singurul acreditat si cu cel mai bun analizor ptr aceste analize. Le-am facut la 10 s+1 zi, si eco voi face in 12 s.
Foarte greu mai tin pasul cu voi, le invidiez pe cele care pot sta acasa (probabil in CIC, nu?), eu azi am stat la servici peste program, uf... Abia astept WE!
Pupici 

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
10+
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Andreea, daca esti cuminte poate daca gasesc acel atibiotic ti-l aduc eu ![]() Ally , 11 bebe |
Ally , multumesc frumos! Cumnata mea este acum la Paris si i-am dat reteta si sper sa mi-l gaseasca. Te anunt daca e ceva!

Esti o dulce!Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 15+
AllyLaur spune:
Andreea, cu mare drag....sa ma anunti daca nu gaseste si poate reusesc eu 

Ally ,
11 bebe
mandreeac spune:
Viss si Wmagnolia felicitari ca v-ati vazut bebelusii si ca sunt bine!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 15+