Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

stefyapost, sunt normale starile astea de somnolenta...am o verisoara insarcinata in 23 de sapt si de cate ori vb cu ea este somnoroasa...zice ca doarme non stop...depinde de porganism. Dar, este ceva normal!!!

Ally , 11 bebe

multam de rasp

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

stefyapost

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

fetelor,eu sunt trista ca nu pot sa mananc carne aproape deloc,mananc multe legume proaspete(pana si conòpida o mananc negatita) si fructe si oua si lapte,dar oare e deajuns?si tot timpul mi e foame dar cand sa manac mancare gatita,nu reusesc ca mi e tare greata,imbuc de 2,3 ori si gata...ce ma sfatuiti?

12 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lauriciu si eu mananc conopida cruda, asa-mi place. am si eu o stare de greata dar si foame. si nu stiu ce sa mai mananc. am incercat sa mananc un mar dar am crezut ca si vomit, nu l-am mai mancat. in schimb , mananc banane multe, gulie, struguri, prune si morcovi.

lauriciu nu are nimic daca nu mananci carne pentru moment, mai incolo o sa mananci ai sa vezi. nici eu n-am putut manca dar acum...in fiecare zi mananc carne, ba gratar, ba in mancarea gatita. este bine ca poti manca din celelalte ce ai zis.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simo ce burtica frumoasa ai avut

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

am vazut pozele simonei..ce ai mancat fata draga toata sarcina???? salata de varza cu otet??mor de invidie
eu deja am pus 4 kg si am inceput sa ma simt grea si u ...nimic...doar buticutza era de tine...in rest nimic
BRAVO!!!!!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

cine imi spune si mie cum sa intru sa va vad burticile?

12 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Simo ce burtici frumoase!

10+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

cine imi spune si mie cum sa intru sa va vad burticile?

12 saptamani de fericire

Activeaza-ti optiunea de PM si iti trimit un mesaj cu user name si parola :)

10+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Heeei, sunteti grozave, mereu pe faza...si eu voiam sa va spun ca am incarcat pozici. Va multumesc de aprecieri
Mie insa mi se pare ca cel putin burtica 2 a fost imensa...si am luat totusi 18 kg!!!...acum privind retrospectiv, mi-as mai dori odata burtica de la primul bb si fara verge si mai mititica...Acuma m-ati vazut costum intreg scrie pe mine.

Miki,nu ma deranjeaza deloc subiectul...asta a fost si subiectul nostru principal anul acesta... noi aveam un teren si am fi vrut sa construim acolo, dar din bilantul facut ne-am dat seama ca ne-ar costa mai mult sa ne ridicam singuri...si nici zona nu o cunoasteam (soseaua alexandriei)..Asa am cautat vreo 4 luni la inceputul anului si pina la urma am gasit prin agentie dezvoltatorul asta....E un ansamblu de 14 vile, imediat dupa Cartierul Latin, la capatul masinii 122. Unele sunt individuale(unifamiliale), altele cu 2 etaje separate. Curtea e f mica. Ai mei si-au cumparat imediat linga noi si am unit curtile, astfel e un picut mai mare. Noi ne-am luat unifamiliala (era 118 mii la cheie). Am ridicat si mansarda, dar mai inalta si ne-a cerut doar 10 mii in plus (asa e si in antecontract) Acum mai vrea 10 mii pe ea
AI mei si-au luat parterul de linga - a fost 79 mii 105 mpatrati, etajul era 65...Cam asta e..Tipul mai construieste prin zona, dar sunt scirbita de el deja. Totusi de construit fac treaba buna si am fost linga ei de cind au turnat fundatia, am vazut toate etapele...

Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput