Gasca de Constanta *124*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamsadamy
Iar am supt de m-au durut falcile ....si.... sunt in pauza de supt:D. Pacat ca ma obisnuisem.... pipai si... alegi pe marimeadorita.
Maine prestez....
Toate mi-i se intampla numai mie.

orice comentariu e de prisos, Printzeso!!!
pupici pe falcile muncite
Citat:

Apropo tiza, cred ca trec azi pe la tine cu iuby, ca nu am reusit sa-l conving cu jaluzelele."el nu-si gaureste termopanul neam!!!!"

hai ca va ashtept...pariu pe mustatza lui ca-l convingem sa "gaureasca"

sunt acasa non-stop, pe cei mici ii vor lua ai mei de la gradi shi mi-i livreaza acasa mancatzi shi jucatzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
V-am mai urmarit din cand in cand, dar n-am indraznit sa scriu, doar v-am admirat din umbra. Acum indrumata de Dodo indraznesc, ca am inteles ca are cineva de donat un carucior, o vecina de a mea cu o situtie financiara precara, are multa nevoie de el, sa-si duca baietelul cel mare la gradinita si cel mic inca nu merge in picioare, in brate e mult prea greu ca are ceva distanta de parcurs.

salut!!!
daca Dodo a facut referire la mine, daaaa - am avut pana luni un carucior shi un scaun de masa ikea, insa le-am daruit unei mamici cu o fetitza de 5 luni...poate mai are altcineva!

numai bine, te ashteptam sa scrii des la Gashca, avand in vedere shi prietenia ta cu cele doua mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gashca_CT spune:

Salutare!

Va invit la capitolul 125!

hi hi hi ! Sunt Camelia, sub acoperire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Am deschis cap 125 pe nick-ul comun, dar nu poate fi vizionat pana nu este moderat. Asteptam acceptul! Am facut trimitere la capitolul nou, aici, intr-un mesaj care sigur va aparea dupa moderare.

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex
...poate mai are altcineva!

numai bine, te ashteptam sa scrii des la Gashca, avand in vedere shi prietenia ta cu cele doua mamici

S-a rezolvat deja...

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput