Gasca de Constanta *124*
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamsadamy Iar am supt de m-au durut falcile ....si.... sunt in pauza de supt:D. Pacat ca ma obisnuisem.... pipai si... alegi pe marimea ![]() Maine prestez.... Toate mi-i se intampla numai mie ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
pupici pe falcile muncite
Apropo tiza, cred ca trec azi pe la tine cu iuby, ca nu am reusit sa-l conving cu jaluzelele. ![]() ![]() ![]() |
hai ca va ashtept...
![](icon_smile_wink.gif)
sunt acasa non-stop, pe cei mici ii vor lua ai mei de la gradi shi mi-i livreaza acasa mancatzi shi jucatzi
![](punk.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui simonapro V-am mai urmarit din cand in cand, dar n-am indraznit sa scriu, doar v-am admirat din umbra. Acum indrumata de Dodo indraznesc, ca am inteles ca are cineva de donat un carucior, o vecina de a mea cu o situtie financiara precara, are multa nevoie de el, sa-si duca baietelul cel mare la gradinita si cel mic inca nu merge in picioare, in brate e mult prea greu ca are ceva distanta de parcurs. |
salut!!!
daca Dodo a facut referire la mine, daaaa - am avut pana luni un carucior shi un scaun de masa ikea, insa le-am daruit unei mamici cu o fetitza de 5 luni...poate mai are altcineva!
numai bine, te ashteptam sa scrii des la Gashca, avand in vedere shi prietenia ta cu cele doua mamici
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Am deschis cap 125 pe nick-ul comun, dar nu poate fi vizionat pana nu este moderat. Asteptam acceptul! Am facut trimitere la capitolul nou, aici, intr-un mesaj care sigur va aparea dupa moderare.
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui DanaAlex ...poate mai are altcineva! numai bine, te ashteptam sa scrii des la Gashca, avand in vedere shi prietenia ta cu cele doua mamici ![]() |
S-a rezolvat deja...
![](japonez.gif)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!