Gasca de Constanta *124*
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
CRIXIA spune:
Seara buna!
Gogonele sau alte muraturi...doar cu otet. Tare imi plac cele in saramura si tot atat de rau imi si fac, asa ca gust cate putin din donatii de la parinti.
Noapte buna, somn usor, vise placute.....
Cris mami de Alexia & Ana
DanaAlex spune:
shi eu ma bag la maine e o noua zi de munca
, sa speram minunata!!!
p.s. cine da cafeaua dimineatza???
emaaimee spune:
la noi e 9 abia.
am facut sport: banda, greutati& box- apoi imediat am hapait niste iaurt gras grecesc. am facut temele cu fata. dushat.
am mancat in familie:
- musaca cu carne
- io: ciorbita de legume cu orez brun acrita cu bors si dreasa cu omleta
ma voi duce cu fata sus, am pus-o sa isi stranga jucariile acum.
si mie imi e un sooomn. vreau sa mai citesc un pic.
io am pregatit cafealuta/ceaiul pt dimineata, deci am pus-o in termos, e gata pt fetele matinale.
va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vladis/vladis.jpg)
vladis spune:
hai ca servesc eu cafeluta facuta aseara de ema ca azi dimi am fost matinala, am avut motive intemeiate
ce vremuri am ajuns sa traim
nu credeam ca o sa ma bucur vreodata cand pleaca sotul...
o zi buna sa aveti, poate ma binedispuneti si pe mine
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
CRIXIA spune:
Vladis....vremuri de criza peste tot auzim asta! Te rogi sa plece sotul, pai tre sa traim, nu? Hai, sa ne rugam sa revina acasa sanatos!
Sa vezi ce rpd trece timpul...copii, casa, servici, iar servici, casa, copii...uite asa trec zilele..
io va scriu acuma ca deja sunt intr-o pauza, Ana ...nu stiu care somn mai e asta, ca e sarita din schema, cred ca vrea si ea la scoala cu sor'sa.
Care, pe unde ati zarit dres(ciorapi) de fetite culoarea gri?
Cris mami de Alexia & Ana
elypetrov spune:
Buna ziua , cu toate ca m-am trezit la 06:00 , am pregatit hainute gradi ca sotul doar o imbraca pt mine am facut cafea buna tare iar la 07:00 am plecat la scoala personalului asa se numeste, aprofundam cunostintele pt desfasurarea in conditii optime a serviciului
CRIXIA eu am vazut ciorapi ( strampi ) gri in TOMIS la subsol este un magazin Mega parca dar acum cateva luni prin mai eu cautam negri pt balet si gaseam ba albastri , ba roz , ba gri a si in Doraly am mai vazut la stand de ciorapi dar tot atunci
Ma duc sa prestez ceva mancare ca diseara servici scrie pe mine
O zi faina tuturor
DanaAlex spune:
Buna si de la mine
dus la gradi, baut cafea la o prietena, cumparat fructe de la pod din 4-5, vazut sala de la mondial , acum pauza 5 minute in Gashca, apoi bagat direct in muncile casnice
Ema- de cafea, ce tare la voi!!!suntetzi mai tineri cu 2 ore decat noi
Elena- da-mi un apel cand eshti in posibilitate de a vorbi, sa-tzi spun mai pe larg despre sala daca te trezeshti la timp maine, intre 11-12 vino la mondial...eu o sa fiu "pe treaba"... ma duc pregatita sa incep antrenamentele!!!
Vladis- pleaca sotz in voiaj?...acum 2 zile l-am intrebat la gradi daca are un foc, mi-a zis ca nu ...sa intzeleg ca ne vom vedea la 16,30 in timpul saptamanii in curand
Cornelia- pe unde eshti?...ma tot uit dupa tine la gradi, e drept ca zilele astea n-am stat deloc in curte, dar tot nu te-am vazut ...sper ca suntetzi bine
Crixia- somnoroasei mici!
Gashcaaaa...pe unde suntetzi???la raport, va rugam....ne e dor de voi Adinutza, Andata, Bettyk, Camelia, Dady, Happymummy, Happy-Uka, Jone, Lali, Lee_ann, Loryd, Lulu, Madam, Merry_ana....
eu sunt prin prejma pana la 16
p.s. calc...doamna, care ma completeaza la activitatea asta greoaie shi enervanta, shi-a scrantit piciorul, deci ma apuc de alea de care mi-e groaza...lenjerii, camashi sotz, lucruri mari shi greu de manevrat
, dar mai fac pauze sa-mi recapat zen-ul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loryd/loryd.jpg)
loryd spune:
Dana si eu sunt pe aici.
Acum am intrat putin sa ma relaxez cu putin net si 1 cafea. Am hranit si culcat copil, copil ce a avut o dispozitie ingrozitoare azi. Nimic nu i-a convenit si a marait incontinuu asa ca ma voi bucura de cele 3 ore de liniste.
Apoi dau o fuga pe la targ sa iau "pulsul".
Pupici
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)