Gasca de Constanta *124*
Raspunsuri - Pagina 10
DanaAlex spune:
tiiiii, ce linishte azi pe aici...
hai sa fac eu galagie
deoarece Printzesa a schimbat gratarul pe ciorba shi m-a anuntzat relativ in timp util, m-am cafelit shi salatzit cu 3 prietene de la 11,30 la 14, apoi am fost la ai mei (il lasasem shi pe Tibi in drum la cafea), i-am luat pe T&T cu mine, am ajuns acasa, am facut dush fiecare shi pe ei i-am bagat la nani...ii trezesc pe la 17 sa plecam in Mamaia, la fantani, cu trotinetele - cine are drum, ne gaseshte acolo sau tzar ca suntem in zona! (suntem fara tati, ca e la pescuit pe dunare)
cam atat despre noi...maine daca e tot asha de frumoasa vremea, ii duc la plaja!
aaaa, tot maine la 9,30 incep ei orele de limba engleza, am vorbit cu o doamna profesoara sa-i duc sambata shi duminica la ea, cate o ora, sa-i invetze engleza...maine ii testeaza (n-am intzeles la ce , ca de vorbit, vorbesc bine amandoi, dar in romana) asha ca sunt in emotzii sa vad daca-i accepta ...
la gradi am ales pentru Tibi 3 optzionale shi pentru Nana 4, unele vor fi la sfarshitul programului, asha ca de saptamana viitoare o duc pe Nana la dans shi pe Tibi sa vedem unde il primeshte
la teatrul de papushi a ajuns cineva?...cand incep spectacolele???
hai, ca ma iau de treaba ...
p.s. am primit acum un sms de la takko( magazinul de haine din real) cum ca in perioada 20-22 sept 2010 primesc reducere la cumparaturile de la ei de 25%...ce tareeee!!!!au haine dragutze shi bune calitativ ...asha ca daca e cineva dornic, sa-mi zica shi mergem impreuna (eu am vazut cateva hainutze pentru cei mici shi ceva accesorii pentru fata, plus shosete cu pisica kitty)
DanaAlex spune:
am uitat sa va zic...luni dimi incepand cu ora 9 avem shedintza la mine, 3 miss minunate shi-au anuntzat prezentza (nu spui cine, persoane importanta) o a patra nu shtie sigur, se decide atunci...asha ca daca mai e cineva dornic de intalneala matinala cu noi, va ashtept...
ordinea de zi a shedintzei din 20.09.2010 este urmatoarea:
1.cafea, ceai- dezbatem ce, cum shi in ce fel e indicat sa bem
2. planificam o intalneala in aer liber
3. alte probleme de interes maxim (a se citi "o barfa mica")
p.s. Daniela(Loryd), itzi trimit pm cu nr tel shi mess
vladis spune:
buna seara la fete! acu' m-am asezat si eu putin, de azi dimi prestez si da las' ca imi scot maine parleala, daca va fi la fel de frumos ca azi, vreau sa ne plimbarim pe afara, poate prin mamaia, scoica land...apropo, dana, cum se ajunge "la hamace", ca tare ai laudat locul toata vara? pofta buna la cafeleala si dezbateri luni, ehe, ce vremuri cand lucram in ture si ma intalneam diminetile cu gasca de prietene, dupa ce livram copila pe la gradi/scoala acu, doar we liber si acela de obicei alocat treburilor gospodaresti
La multi ani tuturor sarbatoritilor de saptamana aceasta: Adinutza, Bettyk, Andreea, Carina si fecioras de Andata
Dadi sunt firesti comparatiile, eu de cate ori ma intorceam din concedii o tineam un timp numai asa, e greu mai ales pentru cei care au trait o perioada prin tari straine si sunt nevoiti sa se intoarca, nu isi mai gasesc locul nicaieri, acolo ii chinuie dorul si aici lipsa a tot ceea ce aveau dincolo
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
emaaimee spune:
buna,
si io la fel, doar ce m-am asezat. hranit gasca, aspirat, am mai facut si o musacaua. mai am de spalat cupila si inca cateva. iau o pauza.
sotul mi-a plecat prin tara ca e oncall si a fost chemat la datorie. asa ca nu ma poate ajuta la treburile domestice azi.
am avut interviu ieri si voi avea raspunsul intr-o sapt. poate ma vor, nu stiu...
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
LMA sarbatoritilor!
vazut poze, Dana. ce fam frumoasa.
condoleante familiei, ce soarta trista a avut sa moara asa tanara.
weekend placut
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
happymumy spune:
Seara buna gasca!
Mie doar ce mi-au plecat musafirii, ne-am gratarit cu niste prieteni.
Am incheiat si noi prima saptamina de scoala .
Dana, ce va invidiez... luni la 9 dimineata!! Vreau si eu dar sunt la servici!!
Dana, mami de Lori, sa-ti traiasca fetita, e o frumusete!
Eu am gatit aseara, supa de pui ( de ala de casa, cumparat de la Brincovenesc) si pui cu orez si ciuperci la cuptor. Azi a facut al meu sardine la gratar - o minunatie!
Nopate buna, ca nu mai pot de somn, si mai am de strans si pe aici prin bucatarie.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
DanaAlex spune:
salut!!!
am fost prin 3 locuri de cand am ieshit, deci am avut o seara perfecta!!!...am gasit nishte prieteni ce facusera gratar la camping holiday shi am picat la masa (ce frumos loc de intalneala e acolo...au un loc de joaca super, potzi face gratar chiar langa el...poate ne urnim shi noi pana vine vajul), apoi la fantani, la cazinoul din mamaiac(au mancat cei mici cate o cupa de inghetzata) shi pe urma am fost in cartier la tomis plus, m-am intalnit eu cu o prietena ce locuieshte acolo shi cei mici s-au jucat la locul de joaca (care e de exceptzie)...acasa, spalat, culcat shi mami net
sotz e la peshte pe dunare pe la topalu, deci maine imi aduce ceva de gratarit shi meshterit...
Vladis, la Hamace e imediat dupa camping hanul piratzilor faci dreapta spre plaja, dar baruletzul e inchis acum, de plimbarit e super...shi noi vrem sa ajungem maine dupa engleza la plaja...poate ne zarim
Ema- tzinem pumnii sa ai bafta cu interviul
Happy- ...poate reushim sa punem planul in aplicare maine daca nu, ramane intr-o dupa-amiaza saptamana viitoare...ne auzim
Ely- mi-a spus azi sotzia unui prieten de-al sotzului,ca ea se duce la o sala de la mondial(in incinta la parter)-e fostul/actualul magazin mondial pe bdul mamaia, aproape de intersectzia cu shtefan mihaileanu, luni la 11 ma duc sa vad (aaaa, sau martzi, ca luni sunt la cafea)...mi-a zis ca e 50lei abonamentul/luna, 5 zile din 7/sapt (sper sa nu fi intzeles aiurea, mi se pare super convenabil
e aproape de tine!!!
restul gashtii ....pe unde suntetzi???
de Adinutza shi Printzesa shtiu...dar celelalte miss-minunate absente, ce fac ????
pentru fiecare
p.s. mai bag nasul aici mai tarziu...ma duc sa-mi fac baie shi ma apuc de calcat
abia ashtept sa inceapa "dansez pentru tine" calcam asha de bine pe emisiunea asta
happymumy spune:
Neata Gasca!
Hahha, Dana si eu calcam pe aceeasi emisiune !Apropos, duminica trecuta cred ca au fost preselectii la Constanta pentru emisiunea respectiva, ca noi ne-am dus la o pizza la Pizzico, si cind am intrat noi, ieseau Smiley si Mihai Petre+ restul gastii.
Da, Dana ne auzim azi la telefon, ori azi, ori saptamina viitoare cindva ne intilnim la un must.
Apropos, hai sa va dau un link sa ne vedeti si pe noi in prima zi de scoala. Linkul este cu galeria de poze a scolii, ca noi inca nu am reusit sa le descarcam.
http://gallery.ichc.ro/v/scoala_spectrum/Album+2010-2011/deschidere/
O zi buna!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)