Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)
Raspunsuri - Pagina 8
Kya spune:
Ramo imi pare tare rau de problemele cu gradi... Offf, bietul pui!
Felicitari Lyvy!!! Bun venit pe lume Alexandru! Sa ai o viata lunga si frumoasa!
Imi pare rau sa observ ca sunt multe butoaie pline
Haideti mai fetelor, capul sus si tot inainte!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Ma gandeam azi ca daca la munca nu pot sa renunt macar sa renunt la somn
Ce atata dormit nene, la ce-i bun? Ca te culci om si te scoli neom:incercanat, buimac,ametit , ciufulit si cu modelul de la perna pe fata 
Asa ca iata-ma, va ofer un ceai de tei, un pahar cu lapte cald, un xanax pentru cele din butoaie , tot tacamul ![]()
Copilul meu nu face crize, copilul meu bate, impinge, arunca cu obiecte. O fi mai bine asa?
Catharsis au cum ii zice?
Eu ma tem ca o sa ia bataie in parc intr-o zi de la vreun parinte mai nervos ...el sau eu, dar cum eu sunt cam mare 
Si nici n-a inceput bine sa vorbeaca si ma asasineaza cu "de see???" de see? de see? de see?
Azi o jucarie n-avea cap. De see? Ca a rupt-o un copil De see? Ca n-a fost cuminte. De see? Ca asa-s copiii, nu-s cuminti, nici tu nu esti. De see? 

L-am culcat si am vrut sa vin sa ma scufund intr-o inghetata . Era prea inghetata si am pus-o putin la microunde. S-a fiert. De seee?
Am luat hotarata urmatorul tratament la rand . Un borcan cu dulceata
Am infipt lingurita, era zaharisita
De see?
Si d-aia nu pot sa dorm, am hipoglicemie .Asa cred eu ![]()
Asa ca sa urez :
Multi ani fericiti pe lumea asta, sanatos si voios micule Alexandru! Lyvy, sa-ti traiaca si sa fiti fericiti! 
Ramo, bafta-n toate cele ca se vede treaba ca ai nevoie!
Asa-i in viata, cand se rezolva una dai de alta 
Naty, hai la Malin! De cand n-ai mai facut o nebunie?
Impachetezi si pleci,na!
Tonic, sa fie cu noroc, sa se semneze! Eu vineri imi dau "examenul". Daca nu reusesc sa-mi impun punctul de vedere, zau de nu-mi dau demisia! Ca zdravana nu-s si Cioran ma sustine ![]()
Sovi , m-am tavalit de ras! 
Daca nimerea peste soacra-sa sigur nu reusea sa "se tina" 
Gecko, iti dedic aceasta postare care-ti strica toate socotelile

Giani, mai vobesti cu noi? Sigur nu v-ati pacialat? 
Bubu se mai da mult cu barca ca-mi vine sa ma duc dupa ea sa o scufund in fiecare dimineata ![]()
Ma bucur pentru scolarelul Razvi ca si-a regasit doamna cea tanara si buna ! Dar ma si necajesc ca pozele lor n-am reusit a le vad , asta e, oi recupera eu odata si odata!
Cleme capu' sus si cu Dumnezeu inainte 
Nico, bafta cu apartamentul!
Gudinde , se vede treaba ca tu n-ai avut la viata ta restante. Era si cazul, mai bine mai tarziu decat niciodata. Cine e bolnav, ca eu n-am prins deloc ideea. Aia mica are probleme cu burtica , asta am inteles.In afara de ea a mai patit cineva ceva?
Sa ma culc, sa nu ma culc ...sau sa mai caut ceva dulce prin dulapuri? Zana dulciurilor cred ca m-a lasat balta de cand zana suncilor nu mai face singura cumparaturi ![]()
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
n-am somn
mimo esti nebuna,fata si deaia te iubesc eu muuulttt

pentru ca esti un OM Mare minunat..cat as fi de suparata tot timpul mi-ai smuls un zambet ,chiar daca a fost doar pentru o secunda

gata ma duc la somn...

bitza037 spune:
De see nu ma duc eu la culcare acum???uite de aia ca asteptam sa vina Mimo si sa ma trimitia la culcare cu zambetul pe buze

Vladutz rules

Mimo vino la mine ca mai am fix doua bucatele de placinta cu branza dulce
, iti dau pastrez cu mare drag
..ce-i drept au fost vreo 6, deci am stiut eu pentru cine le pun deoparte![]()

Nicoleta spune:
Immobiliensuche, immobiliensuche... Spuneti dupa mine!! :D Suche, suche si nimic! Macar am apucat orele trecute fix din noaptea asta (Mimo, nu mai strica ceasurile!) sa o citesc pe Mimo dimineata foarte devreme sau seara foarte tarziu !
Cum era??
Mimo draga mea, da-ti demisia si scrie o carte! Daca aduni toate postarile de vreo 3 ani incoace scoti o trilogie!!
Ia mana de pe dulceata! Ma lasi cu glicemia?? ![]()
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mimonix spune:
Hai ca se face 7,57 si nu e gata cafeaua 

Pana la urma am adormit
Bag de seama ca nu eram singura in greva somnului si ma bucur daca v-ati culcat nitel mai vesele desi,imi dau seama, ati adormit razand de mine
si de ghinionul meu cu cina de la miezul noptii.
O zi buna va doresc , fara butoaie si fara necazuri. O zi frumoasa ca toamna insorita care este 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
natynic spune:
Aoleu, pai cum, m-am uitat la ceas si era deja 7.57 si Mimo nimic...sper ca nu ti-ai dat deja demisia si dormi
(vaii, cat adevar graisi despre somn!)
Asa ca na, in lipsa, luati azi de la mine:

fara dulciuri 
Mimo, zau ca as fi venit la Malin, chiar asa neinvitata de voi
(si ca sa-ti raspund-de vreo 4 ani n-am mai facut nebunie cu impachetat pe loc si plecat departe-da' atunci nu era plodu) dar precum am scris merg sambata la o nunta de obligatie (si de mari fitze) asa ca nu e timp, sa venim doar dimineata n-as savura pe deplin. Sper sa va fie voua bine si sa nu-mi iau omor la intoarcere ca nu v-a placut.
natynic spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mimonix![]() ![]() ![]() |

nah ca mi-o luasi inainte.Reepejor, fuga la munci, nu strica ceasul elvetian...pai dupa ce ca pleci la ora fixa sa mai si intarzii dimineata?
mstela spune:
Salutare..mooor de somn...cam diluata cafeaua de la 7.56.![]()
BINE AI VENIT BB ALEXANDRU!SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA-TI BUCURI FAMILIA!

LYVY,RECUPERARE RAPIDA SI NUMAI FERICIRE!
Fost la dr,undeva pe sapt viitoare vom programa operatia.![]()
Cica se cheama nodul endometriozic,e pacatos rau,va trebui umblat adanc si curatat tot locul...cu anestezie,s-ar putea generala
..In rest,toate bune pe acolo..Cam asta-i raportul...MINUNAT de frumos!
S-am incalecat pe-o sa...
Bitza,sarumana,voi da o fuga si pe calea victoriei,ca e in drum.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tuchita spune:
Buna dimineata, vodka taie greata!
Deci pana la urma tot a nascut cineva!
Felicitari Lyvy! Sa creasca mare si sanatos!