Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Salut.
Am citit din 3 in 3, nu pot scrie insa nimic... Am fost la medic, Stefan nu e chiar ok, dar am 2 luni sa-l repar. Matei a dormit pe carucior, de 2 ori cate o jumatate de ora... am stat 4 ore la spital, am avut si o incurcatura cu un medic (noi vroiam la altul, dar nu mi-am dat seama decat la final... pana la urma am ajuns la cine vroiam si sunt multumita!). Va fi bine, sper. Desi asa-mi vine sa o dau pe Andreea afara din butoi, sa ma bag acolo si sa nu mai ies! Uf, ieri zi grea, azi zi si mai grea, mainela fel, grea-grea... Uf!
ramo, felicitari pentru job! NU ne dai amanunte?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
daciana.t spune:

daca se intreba careva:nu m-ati pierdut pe nicarii...
doar ca vineri ne-am hotarat sa plecam la tara...si Daci a fost super incantata sa se joace cu gainile bunica-mii, cand o cautai acolo era, apoi a cules si ea prune si noi, bine le culegea si le indesa in gura
...dar desi dai cu prune, dai cu apa, dai cu ciorba, dai cu prune, dai cu lapte nu sa lasat cu kk moale, ba chiar a fost inchegata bine.
am venit duminica pe la 4 in Brasov, si dupa ce am facut un dus ca mai aveam putin mutam blocul din loc, am iesit in oras la Oktober Fest
, unde am mai cheltuit din multimea de banuti pe care nu-i am
.
Ieri si azi tot smotru,
ca nu mai stiam de unde sa incep si unde sa termin:tot dai si pune la loc lucruri, aseaza camara, spala rufe, strange
, fa dulceata/mancare
...mai am de
si eventual calcat.
Sambata merg la un botez, ma rog la o prietena care l-a rugat pe sot sa ii fie Dj la botez..da' parca tot nu-mi vine sa merg cu mana infipta undeva, stiti voi unde
. i-am luat niste bluzite, si acum ma chinui sa ii termin un pulovarel, si poate reusesc si o vestita...ca e mic...mai vad eu.
astept sa intre somajul. am gasit la o gradi din cartier sa o duc pe gaza 4 ore, nu e excelent, dar cel putin nu intrerupe asa de mult activitatea de gradi. acusi imi mai trebuie bani de analize( copro si exudat) si de rechizite...o lista lunga cat o zi de post
, dar le-oi dovedi eu si pe astea.
in rest, rusinica mie ca nu am citit nimic din urma
sper sa reusesc sa citesc asa, printre picaturi, nico imi pare rau ca nu e bine micutul.
multa sanatate puiutilor bolnaviori, si
sa va faceti bine repede.
abia astept sa citesc sa vad cum mai e cu gradinari nostri...chair ma gandeam azi, uite lumea se plange de acomodarea copilasilor la gradi...si eu ma plang ca nu am unde sa o duc la gradi...
nu de alta, dar in fiecare zi ma intreaba: eu cand merg la gradi, daca mergem pe langa o gradinita: vreau si eu sa ma joc acolo cu copilasi
offf, lasa ca uite sper sa rezolv saptamana asta si de cealalta sa reusesc sa o duc, chiar daca numai 4 ore.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
natynic spune:
Uf, am incheiat operatiunea sortat hainute...am in mijlocul camerei Iuliei 2 saci mari si alte 2 pungi cu imbracaminte si incaltari. In mare sunt deja promise (am "nevoiasii mei"
) dar sa vad strategic cum fac sa ma descotorosesc de ele. Asta e problema cea mai mica, aia mare e ca sunt sertarele ei aproape goale, e jale mare, am de dat o mica avere ca nu mai are copilul de imbracat. Eheeei, ce bine era cand era mica si primeam mereu hainute
, acum nimeni nu mai ghiceste dimensiuni si i se fac cadou numai papusi.
Apropo de asta: la ai vostri zac mormanele de jucarii neatinse cu saptamanile?
Olgu
ca sa concluzionam, ma vei convinge 100% de convingerile tale cand ti-o voi da pe Iulia pe mana o zi intreaga-cu mers in parc, cu jucariile altor copii, cu masinutele, cu statul la calc cu orele etc etc
. Pana atunci insa, e cum zici-o atitudine merge sau nu merge. Pt mine, la nervi, cea "mai uriasa" greseala e sa continue discutia in contradictoriu, greseala si pt mine si pt interlocutor (greseala facuta, de pilda, cand am avut conflictul ala cu Ariel de nu ne mai potoleam niciuna; ne uram si acum suntem prietene bune
). Daca nu ies, nu tac si nu rasuflu adanc, ajung sa spun lucruri pe care apoi le regret si aberante, pt ca-s impulsiva si-mi explodeaza ceva in cap
. Daca tac si fac time-out, reconsider complet problema. Normal ca asa mi se pare firesc sa fac si cu altul, sa nu-i tin teorii la nervi...
Ramo, bravo, vezi? A fost mai binisor azi. Ce mai, ai avut o zi buna si ma bucur din inima, ma afecta mult starea ta de rau caci esti o fata de mare isprava si suflet!
Din pacate nu am putut sa le ajut nici pe Cleme nici pe amica mea cu apartamentul, nu s-a brodit. Ciulesc urechile in continuare...
Si va cam pup si ma tarasc spre ce trebi mai am si apoi in pat. Maine vine bona, am si programare la cosmetica, dupa aproape 1 an!! de la ultima...asa ca sper sa-mi mai revin
ramo_cata spune:
mda ,desi a fost marti pot sa spun ca am trecut peste cele 3 ceasuri rele si D-zeu m-a ajutat si mi-a aratat ca, cu rabdare si incredere o sa se rezolve toate pana la urma.. simt ca se va obisnui si Andru la gradi,desi el imi zice ca nu vlea a gadi nu-i pace..l-am intrebat de ce nu-i pace?dar se smiorcaie si imi zice ca nu-i pace si doar atat..l-am intrebat daca il cearta cineva? dar nu mi-a zis nimic...acum nu stiu ce sa zic..o-m vedea...cu mancarea sper sa se rezolve ca asta ma macina ce-l mai rau...saracutul cand am plecat de la gradi a primit gustarea,2 bicuiti mai mari si un mar...il tineam in brate si a pus biscuite peste biscuite si a inceput sa manance..niciodata nu l-am vazut sa manance cu asa pofta,parca nu mai vazuse biscuiti...ii era foame..ma gandeam ca eu ma rugam de el sa manance si facea mofturi si figuri si acum cred ca orice i-ai da nu ar zice nu..mai ales in momentele alea de foame...am ajuns acasa ,l-am rugat sa manance dar nu a vrut,i-am dat un bibe cu lapte si l-am lasat in pace...apoi pe la ora 19 a cerut mancare ,a mancat 3 ardei umpluti...
i-am explicat ca asa cum mananca acasa asa trebuie sa faca si la gradi pentru ca altfel il va durea burtica ,o sa ramana pitic si nu o sa creasca mare -mare ca tati lui...pe la ora 20 imi cerea laptele ca ii este somn...l-am mai amanat pana pe la vreo 9 ,apoi a baut laptele si doamne ce s-a mai frichinit..cred ca de la oboseala
intr-un final a adormit...
despre job..hmm nu este cine stie ce dar pentru moment ,pentru linistea mea ca sunt activa si fac si altceva inafara de spalat ,gatit,calcat,hranit familia ,strans dupa toata lumea etc...ma multumesc si cu atat...vreau sa fiu activa ,vreau sa ma scol dimineata sa-l duc pe pui la gradi si apoi sa merg la locul meu de munca,sa ma aranjez ,sa comunic cu oamenii..ma gandeam ca in octombrie as fi facut 3 ani de cand stau acasa..3 ani ..doamne cat timp am stat acasa..sper sa nu mai stau curand..eu sunt o persoana activa,tot timpul asta care l-am stat acasa am facut cate ceva..exclud timpul acre l-am petrecut cu voi..si deja incepusem sa ma simt ca o menajera...macar de primeam ceva in schimb
glumesc...nu stiu incepusem sa ma simt aiurea,si din cauza faptului ca soacra mea lasa totul in carca mea,ea merge la servici,de ex in We am fost plecati la munte,nu tu spalat rufe pentru Andrei ,nu tu mancare..sambata a facut si ea ceva treaba iar duminica i s-a facut rau si nu a mai facut nimci..cand am ajuns acasa,am intrebat-o ce face ,cum se simte etc..printre randuri imi zice ca nu a gatit nimic ,ca gatesc eu maine(luni)..intelegeti voi,nu mai intru in amanunte asa ca vreau sa se simta si lipsa mea de acasa si sa ma mai simt si eu OM si printre altele si femeie cu job...
asa revin la subiect...este vorba de o agentie de asigurari...o companie care are contracte cu majoritatea asiguratorilor..nu stiu cu ce se mananca pentru n-am habar de asa ceva...cunosc asigurarile RCA ,casco si cele d ecalatorie..in rest nimic..o sa fiu broker de asigurari,mai pe romaneste vanzator dar asta este..munca de birou ,totul la calculator,imprimare,incasare,depuneri incasari,colaborare cu clientii,instiintare scadente..etc...ce nu ma incanta ca o sa fiu singura in agentie...colegii mei sunt biroul si calculatorul..dar asta este..patronul este tanar si se intreba al meu de ce m-a ales pe mine
....doamne ce repede le fuge gandul
..salariu de baza plus alte beneficii..,carte de munca...program cam lungut dar sper sa ma descurc...
am net dar sa vedem cum stau lucrurile pe acolo
deci cam astea-s amanuntele,nico
edit: probabil o sa incep de luni...nu stiu a ramas sa ma sune...
ma duc la nani
si sa auzim de bine
bitza037 spune:
Ramo felicitari!!!!
Cleme...... magazinul de case .ro
si anuntul.ro aici am pus noi in vanzare apartamentul vechi.
gecko spune:
gudinde, de boala celiaca au cautat-o? Ca eu asa-zisele colici la 9 luni nu am mai auzit. Dar dupa cum descrii tu acolo de balonare, crampe abdominale, poate fi sdr de intestin iritabil. B celiaca poate asocia si intoleranta la lactoza...deci ar fi necesare mai multe restrictii in alimentatie.
Si stiu ca la 9 luni probabil nu a intalnit voit glutenul ci a avut parte doar de alimente "gluten free". Dar citeam pe ici pe colo ca de fapt gluten free-ul de pe ambalaj nu e chiar asa de free. Ca de fapt diferitele tari au diferite nivele acceptate de gluten in alimente pana la care se poate declara produsul ca fiind gluten-free. Intelegi oare ce vorbesc eu aici?????
mimonix spune:

bombocino romanesc si ceai verde pentru Gudinde!
BUNA DIMINEATA RANDUNIME! 
La multi ani, Ursulica! Sper sa scuzi intarzierea si sa primesti urarile mele de bucurie, veselie, fericire si sanatate! 

Sovi, l-am citit pe Cioran cu ochii lipiti de somn si imi venea sa ma bag la loc in pat
L-am sorbit nu l-am citit 
Acum plec la indobitoceala, asta e! 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
gecko spune:
eu nu stiu unde s-a angajat mimo dar functioneaza ca ceasul elvetian...in fiecare dimineata la 7:57 baga o cafea si un mesaj pe forum...
mstela spune:
Hello randunime..vad ca aveti cafea deja de la 7.57
..
tonic,tare mi-au placut cuvintele tale..succes cu psiho
O pup si pe Claudia-mami de Daci care a revenit.
Ramo,va fi bine
..fii increzatoare..atat ca vei deveni si mama,si Duamna aranjata in timpul zilei,si menajera cand ajungi acasa si restul..seara..stii cum zicea un mare Om.![]()
Dar tu vei fi multumita si asta-i ce conteaza.
Pup pe toata lumea..fug la munci.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
natynic spune:
Sar'na de cafea! Va pup.
Gecko,
mortala cu spiritul tau de observatie cu ora Mimonixei...Cat despre ideea cu boala celiaca, imi trecuse si mie meteoric prin minte numai ca imediat mi-am zis ca e prea devreme sa se manifeste...Desi, ai dreptate, in alimente gluten-free nu poti avea incredere 100% (ca si sugar-free, o stiu bine pe propria piele) si apoi, fetita are 9 luni...eu pe Iulia, asa prematura, am pus-o pe alimente cu gluten de la 8 luni, s-ar putea deja sa aiba in alimentatie, e de cercetat.
Stela, pai mersi, degeaba imi dai link-ul, zi unde ti-ai luat tu bilete, in ce sector, ca daca tot m-ai invitat si ne place Demis ambelor vreau sa stau cu tine, nu???
Iulia e in Botanica cu bona, al meu s-a carat la trebi, de juma de ora mi-am savurat cafeaua reala plus un pahar de lapte citindu-l pe Mario Vargas Llosa in linistea casei, ahhhh...de cand n-am mai avut asa momente, bestial!
Acum am "trecut pe la voi" si fug la cosmetica sa ma fac gigea ca am o fata de mizerie si sambata o nunta de mari fitze...
(Are careva habar ce scoruri pot fi la tacam la hotelul Radisson Blue?)