Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

si eu la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, am reusit!
aici e colorata, sa aveti la cafea
filmulete, maine, nu mai pot...
a, v-am zis ca am tras si o dulceata de mure cat am stat acolo? ca tot erau tufele la 2 pasi, si ne plictiseam cat dormea Muffy la pranz, da-i cu pal-pal la aragazu' cu butelie, si a iesit bestiala!! iub a avut o mare pata pusa sa culeaga el cu mana lui catina, asa ca am stoc ptr Muf sa faca o cura serioasa, cu pretul a 3 tricouri si 2 nadragi distrusi de ta-su, in loc s-o cumparam din drum.. da' na, daca esti la munte, faci ce se face la munte, cica!
adevarul e ca daca vii singur, pensiunea e goala, e mare plictiseala dupa 2-3 zile... daca nu veneau fetele in we, nu rezistam atat singuri... pe strada nu e niciun bec, in curte bezna, era usor sinistru... dar cand a venit randunimea, s-a animat imediat cabana, n-a fost asta o problema, cred ca ne pomenesc mult timp oamenii aia, gasca aia de nebuni, cu multi copii, urlatori toti, ce au facut haos p-acolo(mai putin Teo a Simonei si prietena ei, am uitat sa spun ce mi-a placut de ele, chiar pareau ca se simt bine acolo, cu noi, in nebunia aia, istete fetele:))))

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am mancat doua zile non stop si acum imi beau ceaiul antiadipos Masina de spalat vase isi face treaba, jur sa nu mai plec fara ea niciodata
Si eu astept pozele altora, ca ale noastre cine stie cand or vedea lumina zilei la mila Teodorei
Si n-am mai zis cat sunt de acord cu Kya in ce priveste cazarea . Are insa si un plusuri, asa ca Naty nu ia ciomageala :e aproape de Bucuresti, curtea e perfecta iar gazdele au fost discrete ! Maaare lucru in tarisoara noastra sa nu stea gazda in carca ta sa controleze totul, sa mai stea nitel de vorba ca omu' , chestii d-astea...asa ca una peste alta a meritat!Poate data viitoare se milostiveste, da drumul la centrala si cumpara si masina de spalat vase Nah, pe mine asa ma invatara capitalistii, sa dau feedback ca e important
Referitor la copii, eu m-am linistit complet, mi-ati facut un mare bine Toti au simtul proprietatii exagerat, toti sunt violenti, razbunatori, paraciosi, plangaciosi, caposi, fitzosi cu mancarea ....si sper a le treaca cat mai repede si sa vina vremea aia cand se pierd printre copaci jucandu-se "fatza" si nu mai apara decat cand se intuneca
Mufu' a fost intradevar cuminte dar "s-a dat" la Teo Tace tace si le face
Tuchi-ul m-a dat gata nene cat de tata poate fi si Teo zice ca Seb o sa se faca o "superbunaciune" cand va creste mare
Si gata cu atatea comentarii ca am obosit si maine iar ma trezesc sa va pregatesc cafeaua
Blanka...orice vrei a stii, oricand, intreaba ! Nu e deloc atat de grav, capul sus!
Miha, muuulte fete mi-au lipsit dar niciodata nu le poti avea pe toate in viata! Nu? Uite sa nu zici ca zic doar asa, am martori ca am pomenit-o pe Sovi de exemplu de nu stiu cate ori Si pe multe altele, dar nu mai nominalizez, va las asa sa va mai perpeliti nitel

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu incarc acum 100 de poze (fix)... Si cica le-am mai triat, astea sunt doar alea bune care au ramas

Si ca sa nu raman datoare cu dreptatea la Mimo , gazda a fost intr-adevar discreta, nici n-am stiut ca e acolo. Si curtea este imensul plus al acestui loc.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

da,da, uitasem sa spun ce curte i-a facut Muful Teodorei, era tot un zambet, se invartea in jurul ei, facea avioane cu mainile, tot tacamul, ce sa mai!
Liviul zice ca s-a simtit si el f bine cu voi toti si i-ar placea sa mai repetam iesirea asta, asa ca anunt de acum ca planificam inca una pe la jumatea lui octombrie

Mergi la inceput

..haI ca am strecurat si filmulete printre poze, vad ca se incarca super repede pe photobucket!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pfiuu, sa va spun ca sunt putin invidioasa pe intalnirile voastre?

Luny, nu stiu de ce vad pozele tale miiici-mici!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

ca-s in album, cred.. ai dat click pe ele si nu se fac mari?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Da, cu click, zic. Pe FB nu mergeau mai ok?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

la mine se vad bine, o sa pun si pe FB maine..

Mergi la inceput