Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mire ...sa-i porti sanatoasa
astept sa-mi revin putin ca am facut nani si ma duc sa mai fac o doza de gogosele ca nu ne-am saturat

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

offff iar e liniste pe aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

da e cam liniste,eu acum 1 ora m-am trezit doamne am dormit de la 1 pana la 5 jumatate nuimi vine sa cred

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

am incercat si eu sa dorm..dar nu am reusit
la juma de ora trebuyia sa merg la baie
imi fac mutare acolo....poate imi e mai usor asa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey am aparut eu...
Ne-am intors cu vesti bune de la eco... puiutul are 766g (si e tot baiat!) si placenta s-a mai ridicat. I-am zis ca simt o presiune in partea de jos din cand in cand si daca e normal. Asa ca "m-a urcat pe masa" sa se asigure ca nu e colul deschis. A zis ca e ok, ca e lung si inchis. Ca simt asa probabil de la bb. Macar m-am linistit si cu asta .

M-a cam bulversat dr asta ca nici nu stiu cand glumeste si cand nu. Are un stil tare ciudat de a face glume. A venit vorba de nastere ca cica nasc pe 31 (asa glumea el cica) - ca pe 3 ianuarie e DPN si pe 29 data din masuratori. Si il intreb daca de sarbatori o sa fie... si cica "sa vedem..." Acum habar n-am daca glumea in continuare sau vb serios, dar m-a cam bagat putin in sperieti.

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

pai de aceea ma mir si eu ca amdormit atat ca si eu sunt cu pisu des, dar azi nu stiu ce sa intamplat minune

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Irina felicitari pt vestile bune
deci ai scapat si tu de placenta joasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello butici. Eu sunt la munci si am alegat pana acum de am dor toate si spatele si picoarele. Sper sa ma lase in pace de acum incolo.

Andreea multa sanatate pt Eliza.
Multa sanatate si celorlalte fete bolnavioare.

Irina felicitari pt vestile bune. Sa o tinem toate de acum numai in vesti bune.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumesc inaioana pentru reteta de gogosi! Am testat-o si noi si chiar "am modernizat-o" .

Sotul meu a fost cam reticient la inceput cand m-a vazut ca pun iaurt, dar l-am convins ca macar sa incercam, ca poate e buna. A zis ca sigur sunt prea putine din 150g faina, asa ca am facut o portie jumatate. El vroia gogosi umplute cu branza si marar (langosi), dar cand am vazut ca aluatul e asa moale am hotarat sa punem si branza si mararul direct in aluat... si "vom vedea noi daca si ce-o iesi".
Vreau sa va zic ca au iesit foarte marfa, nici nu ma asteptam sincer. Si am papat amandoi... si a recunoscut la sfarsit ca-s si bune, dar si ca ajungeau cantitatea normala.
Asa ca pentru tine inaioana.

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Irina... bravo pt vestile bune, ce mare e bebelu tau

si eu is cu pishu des noaptea am ore exacte la 1, 3, 5, 7 si continui si ziua in acelasi stil ma gandeam ca mai tarziu imi pun scutece de adulti ca nu se mai poate

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput