Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (66)
Raspunsuri - Pagina 3
mada23 spune:
Mire ...sa-i porti sanatoasa 
astept sa-mi revin putin ca am facut nani si ma duc sa mai fac o doza de gogosele ca nu ne-am saturat![]()

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
bebelu86 spune:
offff iar e liniste pe aici 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
djlaura01 spune:
da e cam liniste,eu acum 1 ora m-am trezit doamne am dormit de la 1 pana la 5 jumatate nuimi vine sa cred

djlaurao1
13+
bebelu86 spune:
am incercat si eu sa dorm..dar nu am reusit
la juma de ora trebuyia sa merg la baie
imi fac mutare acolo....poate imi e mai usor asa
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
24+ cu
Natalia Maria
Irinukaaa spune:
Hey am aparut eu...
Ne-am intors cu vesti bune de la eco... puiutul are 766g (si e tot baiat!
) si placenta s-a mai ridicat. I-am zis ca simt o presiune in partea de jos din cand in cand si daca e normal. Asa ca "m-a urcat pe masa" sa se asigure ca nu e colul deschis. A zis ca e ok, ca e lung si inchis. Ca simt asa probabil de la bb. Macar m-am linistit si cu asta
.
M-a cam bulversat dr asta ca nici nu stiu cand glumeste si cand nu. Are un stil tare ciudat de a face glume. A venit vorba de nastere ca cica nasc pe 31 (asa glumea el cica) - ca pe 3 ianuarie e DPN si pe 29 data din masuratori. Si il intreb daca de sarbatori o sa fie... si cica "sa vedem..." Acum habar n-am daca glumea in continuare sau vb serios, dar m-a cam bagat putin in sperieti. 
Irina ~
24+ cu 
Shhhht! Cresc...
djlaura01 spune:
pai de aceea ma mir si eu ca amdormit atat ca si eu sunt cu pisu des, dar azi nu stiu ce sa intamplat minune

djlaurao1
13+
bebelu86 spune:
Irina felicitari pt vestile bune 

deci ai scapat si tu de placenta joasa 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
24+ cu
Natalia Maria
loutzy spune:
Hello butici. Eu sunt la munci si am alegat pana acum de am dor toate si spatele si picoarele

. Sper sa ma lase in pace de acum incolo.
Andreea multa sanatate pt Eliza.
Multa sanatate si celorlalte fete bolnavioare.
Irina felicitari pt vestile bune. Sa o tinem toate de acum numai in vesti bune.![]()
![]()
![]()

Laura
22+ cu 
Irinukaaa spune:
Multumesc inaioana pentru reteta de gogosi! Am testat-o si noi si chiar "am modernizat-o"
.
Sotul meu a fost cam reticient la inceput cand m-a vazut ca pun iaurt
, dar l-am convins ca macar sa incercam, ca poate e buna. A zis ca sigur sunt prea putine din 150g faina, asa ca am facut o portie jumatate. El vroia gogosi umplute cu branza si marar (langosi), dar cand am vazut ca aluatul e asa moale am hotarat sa punem si branza si mararul direct in aluat... si "vom vedea noi daca si ce-o iesi".
Vreau sa va zic ca au iesit foarte marfa, nici nu ma asteptam sincer. Si am papat amandoi... si a recunoscut la sfarsit ca-s si bune, dar si ca ajungeau cantitatea normala.
Asa ca 

pentru tine inaioana.
Irina ~
24+ cu 
Shhhht! Cresc...
mada23 spune:
Irina...

bravo pt vestile bune, ce mare e bebelu tau
si eu is cu pishu des
noaptea am ore exacte la 1, 3, 5, 7
si continui si ziua in acelasi stil 
ma gandeam ca mai tarziu imi pun scutece de adulti ca nu se mai poate
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota