Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (66)
Raspunsuri - Pagina 14
fluturas2010 spune:
salutare la burtici...
chiar probleme cand tb sa alegem inte cateva hainute...si ieri am fost la cumaparaturi, vroiam niste pantaloni de satin, tafta, mai mulatei..de ocazie...nema, rochita de ocazie, nema, colanti de gravi..am gasit de bumbac 100%, din aia de fac genuchi la prima purtare, de sala de sport mai mult, 60 lei...scump, nu exista nimic, decat trente....
am intrat pe rodina si am comandat office 3, dar am specificat ca de ocazie, bine intai am vb cu tipa la tel si mi-a zis ca merge la ocazie si imi trimite pna vineri, sper sa fie ok si sa imi vina ca topuri babi dol am....
ne-am uitat si al patuturi, unele foarte faine mai mari in care sa incapa gemenii, 300 lei si se poate pune si baldachin separat..foarte fain, scoica pt masina de la 140 lei, carut pt gemeni nu se gaseste , daraduce la comanda...mai vedem, oricum e prea devreme...
fluturas
19
+ fetita
ziki spune:
hello din nou, fetele!
am fost la medic si am luat aviz, maine incepe si gazutza mea gradi!
tunde nu fi suparata, in perioada asta si eu trec de la o extrema la alta, ba il "bat" ba il pup, un ochi plange, altul rade, bietul Tati nu mai stie cum sa ma ia
asa ca rabdare
si respira adanc inainte sa spui ceva ![]()
ZUMZU LA MULTI ANI! sarcina la termen si sanatate multa!
cat despre carti, ca acum v-am prins din urma, am una foarte haioasa, cu cate o pagina pe zi, un potpuriu de sfaturi medicale, de informatiile clasice (cum arata bebe in saptamana asta, etc), si cu pareri de la mamici, e foarte haioasa tocmai pt ca e atipica...
daca ma intrebati, o sa ma duc sa caut autoarea ![]()
sanziana mami de flavia si
cu felix
de 17+
trib
bebelu86 spune:
fluturas eu chiar nu imi iau haine de gravida..sunt groaznice frate...
hai k pantalonii aia de larodina sunt ok..dar rochiile, bluzele..groaznice..
mi-am luat colanti la greu cu bluze mai lungi, sau rochite si gata.merge si cu balerini si cu cizme la iarna..
probl e k cica vom avea ce mai grea iarna 

sper s anu fie chiar asa.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
angieangie spune:
bebelu

pup fetitza ta
mada
o adevarata dilema,dar vb lui Bebelu..poate ai conceput inainte de a fi ora la care te-ai nascut![]()
Angie
+20
bebe jucaus
angieangie spune:
hehehe
suuuuppeeer

| Citat: |
| citat din mesajul lui babyleeks mi-a iesit baietel... +20Aly si bebe sugaretz va pupa |
Angie
+20
bebe jucaus
bebelu86 spune:
sunt de coma...
de dim abia asteptam sa bag o ciorbita fierbinte..si gogosi..
acu sunt gata de mancat..si mi-a disparut tot chefu 

parca as papa altceva 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
24+ cu
Natalia Maria
fluturas2010 spune:
da, asa e si eu port inca haine normale, rochite cu colanti, tunici, dar de ocazie tot ce am e mulat si fix, si vroiam ceva nou, eu asa am colanti luciosi si tunici care ar merge dar vroiam ceva nou, sau o rochita interesanta, dar neaparat sexi!!!!![]()
![]()
fluturas
19
+ fetita
bebelu86 spune:
FLuturas eu mi-am luat rochita asta
vine super bine si cu burtica..si fara ![]()
![]()
![]()
![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
24+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
si imi mai place asta
cred k dau comanda ![]()
![]()
![]()
k la magazin nu stiu cand ajung..asa e mai simplu de aksa..
iar vineri o am
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
24+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
aaaaa
am uitat...
am facut cantitate dubla..si bine am facut...
al meu deja m-a atentionat k sa pap acu cat mai am timp..k dupa ce vine el..nu mai ramane nimic
noroc k se fac repede si usor..k altfe....![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
24+ cu
Natalia Maria