Clasa a 6-a anul scolar 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 4
grati.ela spune:
se stie ceva de olimpiadele la romana si mate? Ozana merge la campionatul national de inot in perioada 9-12 decembrie si are ea un sentiment ca pe atunci sunt fazele pe sector ...in modestia ei nu ia in calcul ca e posibil sa nu treaca de faza pe scoala...
albinutza spune:
grati, stii cumva orele la care se vor desfasura luminamath si olimpiada de fizica?
raluca are doar un 10 la fizica iar doamna a promis cate un 10 participantilor la olimpiada . daca ar fi timp s-ar duce la amandoua concursurile.
e bine ca ozi e asa sigura pe ea , nici nu trebuie sa fie modesta daca isi cunoaste puterea.
grati.ela spune:
albinutza, nu are cum merge la amandoua...dupa Luminamath care incepe la 9 copilul e stors... azi la fizica la faza pe scoala a fost destul de greut...1 subiect de teorie cu 3 pct, un subiect de logica cu 3 pct si unul cu arii si erori. Mult de scris pt 2 ore iar ora a fost complet nepotrivita (de la 18 la 20)...si nu, Ozi nu e sigura pe ea numai ca uneori are niste sclipiri si-i asa de mandra de ea...avantajul ei este ca are o putere de concentrare destul de mare.
albinutza spune:
ce mai fac copilasii de clasa a 6 ?
fata mea are astazi teza la limba romana si a plecat f stresata la scoala, ii e f teama de compuneri, sper sa fie bine.
maine are test la geografie si trebuie sa invete toate tarile cu capitalele din Europa.
asteptam vacanta.
bafta, tuturor !
isabela spune:
Fi-mea are maine teza la romana, si a intrat deja in panica. Daca nu stie sa realizeze comentariul, daca...
Marti va avea la matematica.
radaver spune:
noi am avut teza deja.
le-a dat: domnul goe caracterizare, plus o poezie la prima vedere, cu intrebari de genul: alegeti o imagine vizuala din text si explicati-i semnificatia; similar pt o figura de stil; identificati o prepozitie si un cuvant derivat; analizati cuvintele... cam asa ceva.
bafta!
grati.ela spune:
Ozi e acum la Bacau la nationalele de inot...e suparata ca a gresit intoarcerea la fluture si a inghitit apa...a iesit ultima dar asta este! din greseli invata. Pierde teza la mate de maine asa ca va da luni la romana si miercuri la mate urmand ca la sfarsitul sapt viitoare sa fie si olimpiada la romana faza pe scoala.
in rest...lucram la partea de fitze de preadolescent...