Clasa a 6-a anul scolar 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Scuze ca ma bag pe subiectul vostru desi nu am copil de clasa a VI ci doar de a V a dar la intrebarea fiului meu nu i-am stiut raspunde la concret si va intreb pe voi deoarece aveti experienta in calcularea mediilor de anul trecut.

Deci cum se calculeaza media generala la o materie la concret sa zicem pe sem.I are 9 iar pe sem.2 10 media generala la acel obiect va fi de 9.50 sau 10?
Ma gandesc ca pe per total media generala pe an va fi media aritmetica dintre sem 1 si sem 2 cu doua zecimale la final cred ca aici nu gresesc dar la o materie nu imi este clar.
Multumesc frumos in avans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mercedes, 9.50!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

grati.ela - mersi pentru raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am cautat nu gluma, subiectul!

ce fac copilasii, acum in prag de vacanta?
Ozana trage de ea sa nu strice mediile tocmai la spartul targului...A fost un an incarcat, cu rezultate frumoase mai ales la romana, mai putin la mate - dar si-a propus sa recupereze in vacanta. Si-a descoperit placerea de a scrie poezii, citeste mult...cu domnisoreala e mai complicat.
Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damam spune:

Asta voiam sa va intreb si eu: cum va pregatiti de vacanta? Ii simtiti obositi pe copilasi? Si cum se manifesta oboseala lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Fi-mea e deja cu mintea la vacanta. Oboseala? Da. Din pacate media generala va fi cu 3 sutimi mai mica decat cea de anul trecut. Asta e. Am tras atat pentru notele astea... Din pacate la romana si mate, in ambele semestre a avut 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Si Raluca asteapta vacanta,deja numara zilele.
Spre surprinderea mea clasa a 6 i s-a parut mult mai usoara , ii iese media 10 la toate materiile, dar eu sunt nemultumita ca parca e mult mai superficiala acum. in clasa a 5 tragea mult pt fiecare nota iar anul asta parca a plouat cu 10 prea usor.

din pacate nu pleaca in nici o tabara, din cauza banilor nu ne permitem sa o trimitem undeva, dar sper sa ajungem si noi cu toata familia la mare 3-4 zile.

Mergi la inceput