Clasa a 6-a anul scolar 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Ana 123,75 la germana. Stiu ca nu e mult, dar in aceasta faza sunt aproape multumita, avand in vedere ca a inceput sa invete serios germana de 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

Fetelor, si Rada tot Lazar vrea. Nici nu stiu ce sa zic - am auzit ca n-ar mai fi ce-a fost odata... nici alte licee cu clase bune de uman nu stiu, va trebui sa ma interesez, pana in clasa a 8-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Isabela, pentru germana incepator e un punctaj bun.

Vero, sectia de uman de la Lazar e buna cu adevarat si ma refer la socio-uman...

Mergi la inceput

succes maine la olimpada de romana!

Mergi la inceput

gata si olimpiada! destul de greu, cel putin la literatura.
aveti idee cand se afiseaza rezultatele? din cate-am vazut pana acum, s-au afisat in aceeeasi zi la scoala unde a avut loc concursul. dar nu stiu pe la ce ora. si pe vremea asta, parca n-as iesi din casa fara sa fiu sigura ca s-au afisat...

Mergi la inceput

Vero am trimis mesaj cu punctajul! Succes in continuare!

Mergi la inceput

Rada a fost azi la scoala 190 la festivitatea de premiere pt faza pe sector - ocazie cu care mi-a zis ca a vazut-o pe Ozi, i-a atras atentia numele cand a fost strigata :)
Doamna profesoara de limba romana care i-a insotit pe copii (nu profesoara lor, care e bolnava, din pacate), le-a spus ca la faza pe municipiu se acorda mentiuni copiilor care au primit peste 100 de puncte - asa sa fie? Nu prea imi vine sa cred, avand in vedere faptul ca anul trecut s-au acordat mentiuni de la 85 de puncte la 90, de la 90 la 100 premiul 3, primul a avut locul intai iar cei cu media sub primul si pana in 100 de puncte locul 2.
Grati, tu ce stii despre asta?

Mergi la inceput

Vero, regulamentul este acelasi ca anul trecut. Ozi a vrut sa depuna contestatie...nu-mi pun mari sperante pentru ca trebuie sa fie diferenta mai mare de 15p. Probabil in jur de 102p va fi ultimul punctaj de calificare...inainte de contestatii primii 16 aveau de la 100p la 109p, 5 fiind cu 100p. Oricum este atat de alunecoasa aprecierea unei teze la romana incat chiar si o mentiune este valoroasa.

revenind la premiere...frumos din partea celor care s-au gandit la asta...Ozana a fost tare fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Felicitari pentru rezultatele de la olimpiada.

Spuneti-mi va rog, la gramatica ce culegeri folosesc copiii vostrii?
De fapt vreau o carte, care sa contina si teorie( explicata bine si pe intelesul lor) si exercitii.
Au invatat la clasa: pronumele si adjectivul demonstrativ, pronumele si adjectivul posesiv, pronumele reflexiv.
Vad ca inca nu e sigura cand e pronume posesiv /demonstrativ si cand pronume/adjectiv posesiv.

Mergi la inceput

Isabela, folosim Stefania Popescu, Gramatica pt gimnaziu de Mariana Badea...culegeri ok inca nu am gasit pt ca nu dau cheia de rezolvare si atunci este egal cu zero... Eu folosesc cu succes si didactic.ro sunt lectii destule si unele foarte bune.

Mergi la inceput