Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)
Raspunsuri - Pagina 6
anda15 spune:
Deeva, ce mai faci?
Bafta multa joi la Sibiu si sa ne povestesti cum a decurs intalnirea cu dr. I
gabyv spune:
Alina, dar eu chiar ma gandeam aseara... de ce zicea dr ca simte ceva, dar nu stie sigur ca esti grasuta...adica? ca doar nu ai grasime in ....
oricum imi pare rau pt Z1
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Angie844 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaBu fetelor dupa 18 ore de somn declar z1. The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Alina si eu tot Z1 azi.
Dar nu te intrista. O noua luna, o noua sansa de.
Eu chiar m-am simtit usurata azi, inseamna ca luna asta ne putem pune pe treaba cum trebuie ca luna trecuta nu am incercat neaparat sa raman gravi (dar nici nu ne-am protejat) fiind la scurt timp dupa curetaj.
Eu am inceput sa iau si Vitex azi, sa stii ca ajuta mult la regularizarea cm. Te-ai gandit sa incerci vreun remediu pt CM f lung al tau?
Hai ca luna asta va fi a ta! Si a altor fete
Mamica de Sarah-Aimée
AlinaBu spune:
Nu nu m-am gandit mi-a spus sa ma duc vineri inapoi la control cu analizele de la endoclinolog + tis ( testul de sarcina ) + eco + 80 ron pentru papanicolau. Eu sunt fff suparata si ma afund in butoi de azi de dim de cand e testul negativ. Am adormit la 12 dar m-am trezit la 4 fara dureri fara nimic si poc z1 asa ca nu ma pot duce la eco ca mi-a spus ca nu se vede pe cm fff bine uterul. Asa ca astept sa imi treaca si apoi sa ma reprogramez la eco. Apoi ce o vrea DD dar cred ca nici luna viitoare nu e a mea, ca mi-a zis ceva de anticonceptionale sau se le refuz?
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
gabyv spune:
pai nici Papanicolau nu poate sa-ti mai faca vineri...adica o sa mai ai cm pana atunci,nu? pe mine m-a intrebat cand l-am facut daca sunt in timpul cm-ului...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
AlinaBu spune:
Pai o sa o sun vineri in caz ca nu mi s-a terminat cm, si o sa ma reprogrameze dansa. Deci nu mai stiu nici de capu meu la ora asta , mai ma duc si la interviu in cateva ore.
AlinaBu spune:
app de grasime in ... EU NU AM MAI AUZIT ASA CEVA. Acum ma gandesc probabil sa nu fi simtit un chist/fibrom.
gabyv spune:
dar totusi de ce ti-a zis ca nu stie sigur ca esti cam plinuta?... intreb ca si eu sunt plinuta (sau poate chiar mai mult de atat) si nu mi s-a spus niciodata ca ar fi greu la palpare sau etc...
ma faci sa imi fac in cap tot felul de scenarii...
fetelor, dar Angi a mai intrat? ca trebuia sa se testeze cand ajungea acasa...
Angie844 spune:
Bafta la interviu, Alina! Nu mai fi deprimata ca nu o sa-ti ajute la nimic. Stiu ca esti dezamagita dar o sa vezi ca lucrurile o sa se schimbe. Stii, se zice ca toamna-iarna cuplurile sunt mai fertile... Asa ca hai, capul sus!
Eu nu as lua AC daca as fi in locul tau... Asta inseamna ca iar ratezi vreo 3 luni de incercari.
Mamica de Sarah-Aimée
gabyv spune:
Angie, de ce sa rateze 3 luni de incercari daca ia o luna de ac-uri?
Eu in loc de ac-uri, Alina as cere altceva... sa sa nu iei nimic, asta daca nu cumva o sa-ti arunce in fata pcos...
Dar nu te mai stresa, mai e pana vineri, acum concentreaza-te pe interviu