Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)
Raspunsuri - Pagina 4
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 medicu meu nu a zis nimic k sa beau plata, cu bule, cu fluturi cu broaste.... important e sa beau.. Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
bebelu86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
RAMONELLA spune:
April si Ramo,FELICITARI!!!Sarcini usoare si bebei sanatosi!!!
Hei,da pe April de ce nu o felicitati la subiect???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
RAMONELLA spune:
Hm...eu nu sunt trecuta in listuta...
Ramonella,mamica de 2007,de Beatrice Alessia,DN 08.11.2007
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
cos_minutza spune:
ramo am auzit da,nu prea multe intr-adevar dar am auzit
Bebelu important e sa bei apa,nici mie nu-mi place apa plata
Ramonela imediat te trec in listutza.Pe april nu am trecut ca asteptam sa ne dea ea acordul,trebuie sa primeasca rezultatul la beta
Lia,Didi si tuturor multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Ralu ma bucur ca esti mai bine, ai grija totusi si suna dr si freaca-l cu intrebari.
Lia, tu ce mai invarti pe-acolo?
in devenire
cos_minutza spune:
Didi multumesc frumos
Ramonella esti in listutze
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Didi multumesc frumos Ramonella esti in listutze Cosmi,aspiranta optimista viitoare www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Multumesc mult!