Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)
Raspunsuri - Pagina 2
ramo_b spune:
Sanatos sa fie ca deja sexul il are asa ca nu conteaza ce vreau eu. Dar eu vroiam copil. Nu conta sexul. Dar cred ca voi avea o bubulina.
gabyv spune:
Ramo, sper sa fie o bubulina, daca asta vrei ... si eu vreau una eu inca mai sper in calendarul ala chinezesc, care a mers la toate pesoanele pe care le cunoasc (o zi intreaga pierduta ca sa calculez)... La tine ce zice?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
ramo_b spune:
la mine zice ca e fata, dar mai am de asteptat pana voi afla daca am dreptate si eu si calendarul
cos_minutza spune:
Ramo pai de aia te intrebam ca si eu sunt din Oradea.Daca ai 5 saptamani poti sa mergi sa-ti confirme sarcina,daca vrei sa asculti direct inimioara mergi peste vreo 2 saptamani!
Gaby nu stiu,eu sper sa ovulez luna asta
tuturor!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Ingerash_Mic spune:
buna fetelooooooooor!
april ti-am zis ti-am zis ti-am zis!
ramo yes! hai k tu daca esti mai veterana la aspirante poate ne tragi si pe noi dupa tine, te ajuta si april ca are forte proaspete (doar e mai noua)
shu-bi-du-bi-duuuuu !!! avem odisee de mai-iunie!!!!
fetelor, pe mine ma iertati dar nu mai stiu ce am citit... ca m-au luat fetele astea tare cu testele lor pozitive
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
cos_minutza spune:
Ingerash baga niste spatii intre emoticonuri ca ai latit pagina
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Neata gagici!
Felicitari Ramo!! In sfarsit s-a spart gheata! Sa vedeti acum ce curg liniutzele!
Ingerash draguto, fa ce zice Cosmi ca nu ma-nteleg cu pagina asta deloc
Ralu cum te mai simti?
in devenire
Lia73 spune:
anca n-a intrat azi
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
bebelu86 spune:
Didi sunt sa zicem mai bine..dc stau jos..
dc ma ridic...se cam schimba placa..
ma gandesck o fi si de la apa. ca nu beau destula.
asa k m-am pus p baut la greu
numai k stau mai multla buda...
momentan nu e nici o schimbare..mai astept
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Ingerash_Mic spune:
gata fetelor am rezolvat ce tare sunt
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."