Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***249***
Raspunsuri - Pagina 5
Monnvas spune:
Tufete, azi m-am conversat cu pitecantropul! Bineinteles ca nu a priceput mai nimic, dar am observat si eu in ultima vreme ca n-a mai caftit-o pe fetita. El considera bataia ca last resort si pt copii, si pt adulti. Doar ca, alaturi de mine, i-a mai spus un bunic ca nici el nu e de acord cu bataia ca mijloc de educare.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Bianca2503 spune:
'mna seara,
Va anunt ca moshu a venit. timid, dar a venit. Parca imi pare rau ca incepusem sa ma obisnuiesc cu ideea.![]()
Pisik06 spune:
Seara buna!
Cuscra, buna treaba! Poate impreuna cu bunicul inimos ati reusit sa mai indulciti un pic pitecantropul. Ma bucur ca reactia lui nu a fost violenta.
BIANCA, pai de acum tot sa incerci, daca ti-a placut ideea![]()
Este a doua seara consecutiv in care culcam copilul nespalat, adormit in masina
. La cat de greu e la noi cu adormitul spunem bogdaproste daca adoarme in masina si nu se trezeste cand o punem in pat. Si dam cu odorizant in camera
. Glumesc, desigur.
Mami de minune mica
aditapop spune:
Seara buna!
Am vazut poze cu Luana - are asa o eleganta aparte
- , gemenii Iucai - sunt minunati
- si Ana - e foarte expresiva!!
Noi tocmai ce ne-am revenit dupa o scurta raceala - mai mult guturai, ca a avut doar muci si la debut stranuturi. Acum vad ca mi se infunda mie nasul, dar eu ma rezolv rapid cu doze duble de vit. C![]()
Vroiam sa va zic ca mie mi se pare f f buna vitamina C picaturi pentru copii. Eu i-am dat acum lui Razvan, la primele simptome si fata de alte raceli, am vazut clar ca trece mai repede si suporta mai usor. Voi ati incercat? (am citit la cap. anterior ca ati intrebat de siropuri de imunitate. Mie mi-a zis prietena mea pediatra ca pot sa-i dau vit. C chiar 2-3 luni consecutiv pentru imunitate)
Fetelor care mi-au raspuns la faza cu ticurile, ati avut dreptate! Adica m-am facut ca ploua vreo saptamana si azi am constatat ca domnia sa nu se mai agata de urechi![]()
M-am bucurat ca a reaparut Sasha
Sper sa apara mai des. Valabil si pentru Ayla, Anca Nicolae, Mihaela, samd. Mai stie cineva ceva de Mmonique???
POZE NAZDRAVAN
silvi8 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 silvi - de luna viitoare se modifica Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, cinci luni si-un pic |
tipa de la banca, cea care mi/a trimis actele sa vad despre ce e vb inainte sa merg la ei mi/a zis ca deja ordonanta a intrat in vigoare si se aplica deja la toate creditele noi sau in derulare. nu ca as crede/o pe cuvant.va zic maine ce am facut celor interesate.
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
Povestea CRINEI
simina_kin spune:
Buna seara
I-a priviti improvizatia masii si nervii fetii![]()
![]()
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
novus spune:
Hello !!
Azi a fost 14 nu ni s-a mai intamplat nimic rau, doar de bine !!
Iar maine se fac 3 ani de cand am devenit duamna si in acte asa ca va cinstesc cu ceva de pe acum si va las si o cafea pe dimineata, prajituri nu mai raman, are grija Gianina de ele, nu ?
Alexandra (03.03.09)
silvi8 spune:
eu stau pe aici fix pana se coace praji din cuptor![]()
daca aveti placere puteti sa ne admirati AICI
si mai avem si la semnatura niste poze de la mare si din august...
simina, la noi si acum sertarele sunt lipite. la inceput scotea banda cu unghiutele. era perseverenta. acum insa a invatat ca nu e voie. o sa se prinda si a ta cum sta treaba cu siguranta
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
silvi8 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Hello !! Azi a fost 14 nu ni s-a mai intamplat nimic rau, doar de bine !! Iar maine se fac 3 ani de cand am devenit duamna si in acte asa ca va cinstesc cu ceva de pe acum si va las si o cafea pe dimineata, prajituri nu mai raman, are grija Gianina de ele, nu ? Alexandra (03.03.09) |
da acum? primesc o prajitura?
La multi ani! sa fiti fericiti!

silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvi8
da acum? primesc o prajitura? La multi ani! sa fiti fericiti! ![]() silvi mama CRINEI CRINA 1 AN iun-iul,diverse la mare Povestea CRINEI |
Primesti cum sa nu, vezi sa nu se arda

Alexandra (03.03.09)