Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Andra m-am dus expres sa ma uit pe cutie sa vad daca scrie de gluten. Nu scrie nici ca are, nici ca n-are. Sunt de la 6 luni si zic eu ca e ok de acum sa introducem cate un pic si de gluten. Eu ii mai dau cate o coaja de paine la masa cand mancam noi si baleste in fata mea.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Da Oana, e ok gluten acum pt Eric (pe cutie nu cred ca scrie de gluten, la ingrediente, daca contine faina sau gris, inseamna ca are). Eu lui Ianis nu ii dau deocamdata ca 2 pediatrii mi-au zis sa asteptam pana la 8 luni macar ca a fost el mai "necopt" saptamana viitoare mergem la pediatru si vedem daca ne da unda verde si noua

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Intrebari pentru ca nu se poate fara :

1.De cate zile trebuie sa fie ouale sa le putem da bebicilor. Stam de 3 zile, asa-i?
2. In ziua cand ii dau ou, nu ii mai dau carne?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

nu am citit daca ti s-a mai raspuns, dar din ce am fost noi sfatuiti:
1. da, oul trebuie sa aiba peste 3 zile
2. ori ou, ori carne intr-o singura zi

Mergi la inceput

meniu de azi:
- mar+nectarina
- cartof+morcov+dovlecel+piept de curcan (de curte)
- piure de cartofi+iaurt+branzica vaci - yummy
- cereale cu lapte inclus

Oana ce copil vesel este Ericutzu', cum isi arata el gingiile in toate pozele, scumpul de el

Adriana ce a crescut Denis, pe cuvant ca nu il mai recunosteam, mai mami da' ai 2 baieti asa frumosi, bravo

Ramy mor de dragul strumfitei tale

Lara cu mamaliga ou fiert n-am mancat, dar cu omleta cred ca imi fac maine

elba e varsta la care toti tipa daca dispari din aria lor vizuala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Am vazut ca sunt mamici care sunt in cautare de scaunel si masuta pt bebei, mai ales Roxana. Din punctul meu de vedere, cele mai practice mi se par cele de la chicco. Eu am cumparat deja unul si este foarte practic, ajustabil si usor de folosit. Plus ca se poate folosi o perioada destul de lunga, chiar si pana 5-6 ani ai copilului, ori mai mult. Ikea mi se par incomode si nu se folosesc pt o perioada prea lunga.
Am adaugat deja poze noi, cu mine si fetita.

http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community

Irene

It's not how god you are, it's how good you want to be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

N-am mai reusit sa fac nimic azi ca mi-am petrecut dupa amiaza la urgente!

L-am imbracat pe riccardo sa iesim la plimbare si pana m-am dus 1 minut la baie, mi-a cazut din pat desi era in centru si cu perne pe langa!

Doua ore l-am supravegheat a fost ok dar dupa ce a mancat, f putin..a inceput sa planga, sa fie agitat...cum nu mai facea inainte si cumva ca si cum nu mai avea aer M-am speriat asa de rau ca am crezut ca lesin langa el!

La urgente cat am asteptat sa ne vina randul a facut show. a ras la toti si se stramba de si cei cu oasele rupte in accidentul rutier radeau!!

Mi-au spus ca e ok...ca n-are nimic rupt , nici un cucui...posibil sa fie doar speriat un pic. acum trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie 24 ore.

Acum a papat si cred ca e prea agitat sa doarma ca se joaca si face ploicica de mama focului. eu sunt rupta de oboseala si vad crucis de foame!

IOANACT - am vrut sa pun masina de spalat ca eram in pana de bodyuri ptr ricky. dar n-am mai apucat. acum sa nu-mi zici ca m-a pedepsit Dzeu si de aceea a cazut Ricky din pat!

Va pupic, ma duc sa ma odihnesc un pic ca-s franta......
O seara placuta!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Nafi tin pumnii sa nu se fi intamplat nimic!!! va pupam si sa va faceti bine!!! o sa vezi ca te-ai speriat degeaba!!! pupici

fetelor noi suntem nedormite, cu doi dinti iesiti si nu ma mai vad de ceata din ochii mei...

nu ma dati disparuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

NAFI - Stai calma si mananca, dormi, ca nu are bebe nimic. Copilasii atat de mici au oasele moi, iar daca aluneca din pat nu patesc mai nimic. Intr-adevar se sperie, poate.
Asta nu inseamna sa nu avem atentie cu ei, dar nici sa te panichezi de sa ti se faca rau.

Si nu te gandi la vreo pedeapsa divina , ca Dumnezeu iubeste copiii si-i protejeaza, nu se razbuna pe ei.
Mai repede zii, ca ti l-a ferit sa nu cada si sa se loveasca rau.

Somn usor si linistit!

Mergi la inceput

GABY - si bafta cu dintzisorii. noi avem gingiile inca "virgine" dar nu ptr mult timp cred!

Ricky doarme acum. era asa agitat de oboseala ca nu reusea sa doarma. dupa ce mi-am epuizat toate trucurile am iesit cu el in londou (ditai berbecutzul in londou!) dar macar asa m-am intors acasa cu el dormind. cred ca noaptea asta dorm pe canapea langa patutul lui ca sa fiu sigura ca e ok.

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

MIRIA - mersi de incurajari Teoretic stiu ca asa e dar practic cand se intampla uiti toata teoria si intri un pic in panica. dar sunt ok acum. cat despre faza cu pedeapsa doar glumeam ca bietul pui e un ingeras dulce.

Mi-am adus aminte ca m-a facut mama sa rad cand mi-a zis zilele trecute (vorbeam ca nu l-am botezat inca). i-am zis ca pe 7 oct. ma duc acasa cu Ricky si ea : "si cum?! vii pe drum cu el asaa..pagan?!" Bine macar ca a pufnit-o rasul ca altfel ma ingrijoram!.

MIRIA ; IOANACT - stiti cumva cand nu se fac botezuri? e la fel ca ptr nunti? ca eu voiam sa fac dupa ce reusim sa ne mutam , adica in noiembrie spre sfarsit!

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

NAFI - Botezul se face oricand.

Mergi la inceput