Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Denisa, da-mi un tel cand vrei - nr meu le gasesti in lista comuna.

Acum merg sa pregatesc piticania de hoinareala.

Carmen -Stanucel - ti-am trimis mail cu nr meu de tel

http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iliraluca

Buna seara,

Am culcat gandacelul iubit si acum am intrat si eu sa vad ce mai faceti. Am vazut poze noi cu iepurasi tare frumosi si mari. Cresc vazand cu ochii si imi dau seama de asta uitandu-ma la ceilalti pui frumosi.

Rebi, nu am dosarul langa mine dar iti spun din ce imi aduc aminte. Oricum ideea era sa ii pun eu mai multe legume, eu am vrut sa o iau mai incet, ea cum e foarte relaxata zice sa ii pun mai multe de la inceput. Morcov, cartof, dovlecel, patrunjel, pastarnac, ardei gras, gogosar(dulce si plin de vitamine), ultimele doua dupa aburi trebuie decojite, frunze de salata, frunze de spanac, frunzele de la telina(f bogate in fier, minunate pentru copii anemici), dupa 7-8 luni brocoli, conopida, fasole verde, rosie.
Cam asta, schema pusa de ea este foarte lunga insa o si explica super ok pentru toate mesele ce urmeaza a fi diversificate.

Maine avem vaccinurile, cred ca am mai zis dar asa nu imi place sa o intep. Offf, asta e.

Urez si eu bun venit fetelor noi, se mareste gasca serios dar numai cu iepurasi foarte frumosi si mai ales ochiosi. Am admirat si poftit la toate torturile sarbatoritilor. Eu nu i-am facut tort si acum imi pare rau dar ne revansam la un an, facem 2

puii bolnaviori sa se faca bine repede si mamele viteze.

p.s. Va spun pe scurt, nepotul meu care are 5 ani jumate, prima zi la grupa pregatitoare, minunat, azi dimi nu a vrut la gradi deloc. I-a spus soramea de toate, fara tv, dvd etc, nimic, nu a vrut si pace. Ca nu il primeste la anu'la scoala la care el:"eu oricum ma mai gandeam cu scoala asta si oricum nu cred ca vreau sa merg si imi convine ca iei tu decizia asta in locul meu." Soramea spera sa fie doar o faza trecatoare

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Ileana, mercic fain pentru explicatie! Sunt convinsa ca argumenteaza f bine schema de diversificare pe care o propune bebelusilor; in mare masura este ceea ce eu dau deja Marei (mai putin frunza de telina, de salata, spanac...)
Sper ca Kira sa aiba un comportament ok dupa vaccin (somn bun, papa muuuulta etc)

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

am citi am trimis si eu e-mail la tine...

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CASTELANA - Cum sa las tocmai eu garda jos?
Iti dai seama, ca pentru nunta lui Casi al meu imi voi face permanent proaspat in plete, lac rosu pe unghii si mileu pe piept, ca vreau neaparat bluza cu model.
Cu pantofii cred ca o sa stau ceva mai prost, ca daca acuma imi iau slapii in poseta, atunci o sa ma incalt direct in ei.

Of, gluma-gluma, oare cum oi fi atunci? Dar el? Cat din dulceata de acuma isi va mai pastra?

Aoleu, ca mi-am amintit! Cum o fi nora mea? De asta chiar ca mi-e frica. Ori dau de una care ma cheama in vizita cu bilet de voie ori rade si barfeste pe la spatele meu.
Parca o si aud vorbind: "Iar s-a anuntat Coana-Mare. Cand iti fac eu semn zi-i ca plecam."
Cred ca voi fi depresiva in perioada aia. Mai bine nu ma gandeam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fata, Miria, zau de nu o sa iti creasca nasul ca lu Pinochio...auzi cica e grasa!!! Probabil ca ti-ar prinde bine un control la oftalmologie Iar cu nunta lu fi-tu ai grija sa nu pici in extrema ailalta..sa fii SO_acra. A mea, cand a vazut albumul cu poze de la nunta (cel dat de fotograf) a zis strambandu-se: "da...eu nu apar in asa de multe poze ca voi"!!! ....Da' stiu ca tu nu esti asa fata rea sa ii strici nunta lu fi-tu...

Of..ce greu e cu dintisorii astia....Noaptea pange mai mereu, ziua nimic nu ii convine ..si acum , colac peste pupaza, de 4 zile nu mai reusesc sa ii fac baie! El era ca o rata in apa...era o adevarata placere sa ii fac baita..asa ce se distra si radea....Acum pur si simplu urla de se inroseste. In prima zi am crezut ca s-a lovit..asa ca zilele urmatoare am chemat tot familionu sa stea cu ochii pe el...Nu am schimbat nimic din ritualul de baita..nici samponu/gelul de baie, nici teperatura apei..nimic..si totusi urla panicat rau..se prinde cu mainile de marginea caditei si tipaaaaa. Pur si simplu cred ca renunt la baita. O sa il spal doar in chiuveta cat pot, asa cum fac cand face kk..si gata. Dar, zau de nu ma doare inima, ca asa imi placea si mie si lui ora de baita...Nu inteleg ce se intampla

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mai Miria dar stiu ca ai simtul umorului. Auzi la ea grasa...Oricum arati bine. SI "cunosc" nasa.(iti zic pe PM, daca vrei sa stii).

Am pus 2 poze sa vedeti cum a ajuns fiu'meu prin somn, din mijlocul patului pe marginea lui si cum in sfarsit a ridicat si el fundicul.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Beyyy, unde e Roxi?????

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Salutare! (iar incepusem cu neata, asta pe la 9, ca de atunci am inceput mesajul)

Fetelor eu sunt zombie, se scoala bobocu' meu de 5-6 ori pe noapte, maraie, plange, tipa, ufff, nu stiu ce are, ca doar noaptea este "cu fundu-n sus", ma simt mai obosita decat cand alapatam de la dinti nu e durerea ca l-ar durea si ziua, si il dau cu Calgen si nema efect, burtica nu, ca stiu cum se manifesta la durere de burta, ufff ... sper sa ii treaca crizele astea nocturne, ca i-au trecut lui altele mai rele

Ultima placere in materie de papa a lui Ianis este compotul de mere (fierb merele si la sfarsit pun un praf de scortisoara), vai stiti cum devoreaza si merele si zeama de compot

Meniu de azi:
- mere din compot cu branzica
- piure de legume cu galbenus de ou
- suc de morcov cu branzica (gustarea asta i-o dau la ora 16 si este mai redusa cantitativ - cam 80-100 ml)
- cereale cu iaurt

Irene tare faine pozele voastre Diana este o scumpete de copil si f norocoasa ca ar o mamica atat de frumoasa asteptam sa ne povestesti cu ce ocazie prin Dubai nu stii ca asta-i "botezul" pe forum

Nafi imi pare tare rau de incident, bine ca este in regula musiu al tau, eu prefer sa il pun in patutul lui pt cateva minute daca sunt nevoita sa-l las singurel, ca de acolo nu are cum sa cada

trimit, ca plecam putin ...

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

CASTELANA - Cum sa las tocmai eu garda jos?
Iti dai seama, ca pentru nunta lui Casi al meu imi voi face permanent proaspat in plete, lac rosu pe unghii si mileu pe piept, ca vreau neaparat bluza cu model.
Cu pantofii cred ca o sa stau ceva mai prost, ca daca acuma imi iau slapii in poseta, atunci o sa ma incalt direct in ei.

Of, gluma-gluma, oare cum oi fi atunci? Dar el? Cat din dulceata de acuma isi va mai pastra?

Aoleu, ca mi-am amintit! Cum o fi nora mea? De asta chiar ca mi-e frica. Ori dau de una care ma cheama in vizita cu bilet de voie ori rade si barfeste pe la spatele meu.
Parca o si aud vorbind: "Iar s-a anuntat Coana-Mare. Cand iti fac eu semn zi-i ca plecam."
Cred ca voi fi depresiva in perioada aia. Mai bine nu ma gandeam!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

ha ha ha
te si vad ca o iei la puricat!
dar pentru un baiat ca al tau... asa trebuie sa faci!
ai stofa de soacra, asta-i impresia mea.

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Vai, CASTELANA cand zici asa, parca ai spune: "Soacra, soacra poama acra!"

Mergi la inceput