FIV Dr. ALBU DRAGOS 10
Raspunsuri - Pagina 8
mirela2 spune:
maria iei bataie
poi dupa inhibare ce estradiol vrei mama?
stai sa bagi ceva stimulare si atunci sa vezi
ari
eu in z10 am facut bebe, de gura lui am meu, care vroia sa stie daca e cu ochi sau a chetuit iar banii degeaba
ma tot intreba ¨unde sunt copii mei ca eu am platit juma de casa¨
val a fost 69 si l am facut la babes
deci maine BETA MARE scrie pe tine
fetelor
+21 si mami de Vlad (12.12.1999)
lyly_mar spune:
Ari, tinem pumnii stransi pentru maine! Bafta multa!Sa vii cu beta mare!Daca nu tu,care esti optimista si sufletului topicului si ne ridici pe toate din groapa de potential,atunci cine???!!Hai ca punem sampania la rece!
lumimar spune:
Hai fetita cu fundita aristica Maine seara sa incingi gratarul ca noi venim cu sampania rece sa sarbatorim beta mare de gemenasi
Pupicei pe botosei
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lumimar spune:
Buna dimineata fetelor ,va invit la cafeluta cu laptic
Am ajuns si eu ieri la eco,de data aceasta doftorasul a fost mult mai grabit ,a verificat doar starea ovarelor,sa nu se fi format vreun chist nu a mai numarat si foliculi antrali
Estradionul a fost 19 si prg 0,1 in ziua 5 de inhibare
Maria pup fata
Pupici la toate fetele sa aveti un week-end placut
lumimar spune:
Aristico,fata draga te asteptam azi cu beta mare,sa nu ne tii pe jar prea mult ca ne rosim ca racii si nu mai suntem bune de nimic
Pupam fata curajoasa
lumimar spune:
Inna,tu ce faci nu dai nici un semn de viata?
Cum esti dupa histero de ieri?
Pupi fata
inna08 spune:
Haaaaiiiii cu beeeeeettaaaa mmmmmmmaaaarrrrreeee Ari!
Multumesc Maria si Lumi pt. sustinere.
Fetelor eu ieri am facut histeroscopie. M-a durut.Am avut o sinechie pe peretele posterior.Dar,partea rea acum vine: am vomat destul de mult dupa ( de la toate calmantele alea).
Mi-a dat tratament cu ciprobay de 1 mg (si eu si sotul) 14 zile,gynofort 1 cutie pentru mine,canesten sa se dea sotul pe stiti voi ce.
Voua ce v-a dat?
aristica spune:
Multumesc, multumesc...deja rosesc toata. Asa va vreau ca ieri batea vantul p-aici.
Ce sa va spun: am facut beta. Am dat rezultatul in urgenta si mi-au spus ca e foarte posibil sa nu fie procesat azi, ca n-am parafa de la Domn' Doctor...acuma, doar nu ma duceam peste om acasa...am mai zis eu ca daca fac qvadrupleti ma mut la el in sufragerie, dar am zis sa nu-l sperii de la inceput. Ei si uite asa ajung acasa, intru pe medlife si-mi zice ca nu-i bun cnp-ul....
Am zis sa astept pana pe la 14:30 si daca nu apare nimic pe net, sun la laborator, ca alta sansa n-am.
Incingem gratarul fetelor, iar cu sampania - am eu pentru voi, d-aia normala, ca eu o sa-mi iau pentru copiii
felicitari lumi pentru ovarele fara chisturi si rezultatele la e2 si p4,
Inna, ma bucur ca ai terminat de vomat - ia-o si tu ca pe un antrenament pentru perioada in care vei fi gravida si vei avea greturi.
Mirelush - bine-ai venit cu biciul fermecat, ca maria se ineca ieri intr-un fel de melancolie blegoasa.
Pup unguroice dragi.
Mami -am menopurul la rece!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA