FIV Dr. ALBU DRAGOS 10
Raspunsuri - Pagina 5
amacuba spune:
buna fetele
ce agitatie pe aici
aristica .cand vii cu beta ala mare?
mire .la ce asistenta ai fost dim? era si uscateasca?
baby ce faci ?azi ai et?
lumi
fetelor eu ma simt destul de rau (stare de voma, durere de cap<etc), n-am cehef de nimic si ma enervez ca nu mai imi vine odata menstra ca sa ma apuc de injectat .al naibii zici ca acum l-a gasit reglatu' la 28 de zile.poate ma prinde in week-end ziua 2 cand incep ca sa vezi ce rad de mine ca nu are cine sa-mi faca eco sa vada ca n-am chisturi.offf....
pup toate fetele
mirela2 spune:
dna Paula era, madam uschi vine de luni
mi am prins urechile in spitalul ala
si tre sa ma duc si marti sa vb cu uschi
+21 si mami de Vlad (12.12.1999)
lumimar spune:
Off,si eu trebuie sa ajung la Fundeni la d-na dr
Marti dimineata cred ca o gasesc,o sa ma duc cu noaptea-n cap sa nu prind asa mare aglomeratie
Pupi fetele
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
babyblue spune:
lyly, asa s barbatii...nu e unul sa ia din proprie initiativa ceva si dupa ce ca si ei au prb, sunt tot mai nepasatori ca noi! tu lasa-l in ale lui si bate l la cap!
ari, cand vii cu beta mare?
lumi, amacuba...bagati mare fetelor!
inna?
mirela, f bine iubita, as dori si eu un fular ceva, dc se poate!:))
eu azi am facut ET.
au fost 4 embrioni in total, 1 de calit 1, 3 de calit 1 spre 2. am bagat 3, dupa mine i-as fi bagat pe toti, dar albu dadea sceptic din cap si mi-a zis ca la varsta mea, el nu mi baga 4. eh bine, a fost ca el pana la urma. pe unul l-am abandonat la medlife.restul sunt acum la mine in burtica, i-am scos la aer, e inghesuiala mare pe acolo, i-am tratat cu niste ciocolata si akm zac in pat ca o gogoasa...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
lumimar spune:
Baby,sa dea DD sa fie cu noroc,bebeii sa ramana in gazda la tine in burtica noua luni ,sa stai cumintica in pat pt a le putea creea conditii bune de instalare Pup fata embriotransferata
Pupi
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
amacuba spune:
baby bravooooooooooo, sa fie toti lipicioshi.stai cumintica in patutz.abia astept si eu sa-mi vina randul.baga proteine la greu
babyblue spune:
lumi amacuba saru mana!
acum va vine randul si voua!!!
eu o sa stau azi in pat, maine si in wk, ca de luni, albu mi-a recomandat sa ma duc la serviciu! auzi!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
amacuba spune:
eeeeeeeeee, serviciu.ce-ai baby? nu te duci deloc decat daca e musai.
eu am zis ca stau 10 zile acasa.chiar nu ma intereseaza de servici .sunt mai importanti bebeii.stau si in cap pentru pitici
asa zice doctorashul nostru dar noi nu-l ascultam si stam acasa in patutz.