FIV Dr. ALBU DRAGOS 10
Raspunsuri - Pagina 13

infoFIV spune:
amacuba, eu am facut Clexane doar dimineata, asa mi-a spus dr si eu as zice sa il faci cum ti-a spus el
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot;Endometrioza;Fiv 1 esuat....

maria81 spune:
amacuba te rog intreaba tu maine pe dr Albu cand trebuie facut clexane seara sau dimineata, si sa ne spui si noua pt ca miercuri incep si eu stimularea si treb sa fac si clexane
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

simonia spune:
amacuba, cate zile de stimulare ai tu?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

lumimar spune:
Simonia,tu ce mai faci,te-ai hotarat cand si unde faci urmatorul fiv?
Ai reusit sa faci rost de medicamente?
pup
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

lumimar spune:
Aristica,te asteptam si cu vestea cea mare,aceea ca ai repetat beta si totul este in regula,ca puiutii tai lupta sa ramana cu tine
Pup fata

amacuba spune:
fetele va pup
acum am reusit sa intru
maine promit ca-l intreb pe doctorash cand se face clexan
simonia habar n-am cate zile o sa fac stimulare.presupun ca vre-o 10 , nu stiu.pe foaia de protocol scrie ca in z13 e punctia si in z15 e ET.la mine o sa fie ca naiba ca z13 cade duminica!!!!!!!!!!
si nu-mi convine sa fac punctia vineri ca sa stea bebeii mei singuri peste week end.nu stiu e ca naiba.cine s-a mai confruntat cu probleme din astea sa posteze pleaseeeeeeee!
lumi

cristiama spune:
Amacuba,
Nu-ti face griji dinainte! Organismul nu merge chiar ceas si zilele in care pune punctia nu se potrivesc neaparat!
La mine nu a mers asa bine stimularea asa ca am prelungit injectiile cu inca vre-o 5 zile.
Am nimerit sa fac punctia joi inainte de Paste si ET vineri. Nu mai auzisem de nimeni sa faca asa repede ET, dar a fost norocos.
Cat despre Clexane eu l-am tinut la frigider, scrie pe el sa-l tii la temperaturi de sub 25 de grade parca, si cu caldura de asta vara nu vroiam sa risc.
La noi se pare ca a functionat ca de prin luna a 5-a l-am scos desi am trombofilie, si vad ca merge bine. Iau in schimb aspirin Cardio.
Eu am facut seara injectiile, era mai comod asa. La inceput eram cu ochii pe ceas sa le fac la ora fixa, dar porma m-am mai relaxat si le faceam candva seara intre 8 si 9 cum se nimerea.

lumimar spune:
Ama,nu te mai stresa atat ca de regula schema de tratament nu se respecta in totalitate,se mai poate prelungi sau micsora asa ca,in functie de cum vei raspunde la stimulare,doftorasul va avea el grija sa nu cada in week_end punctia sau et
Pup fata