din nou, esec...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madi25

Fac o mica adaugare. M-a chestionat o gramada despre familia mea, despre situatia noastra financiara. Apoi mi-a povestit ce proprietati si case si cladiri si ferme detine familia sa...ce bogati sunt ei...ca parintii lui nici nu trebuie sa lucreze macar...ca ei nu agreeaza ideea de a lucra pentru altii...Au calatorit in toata Europa...si povestea totul cu un aer atat de important...In schimb a reactionat foarte urat cand a auzit ca noi nu avem ferme si terenuri si case cu incalzire solara si eoliana, precum familia sa. Mi-a zis ca desi el a inceput facultatea in 2002 si nici acum nu a terminat-o, adica de 8 ani, nu inseamna nimic faptul ca eu am terminat la timp facultatea pentru ca nu am ce face cu ea. Eu am studiat limbi straine...

Problema ta nu este ca nu ai noroc in dragoste ci ca te-ai indragostit de un astfel de om ! Pentru el nu conteaza cine esti tu ca persoana ci numai ce ai , cate terenuri , case detin ai tai etc. Pentru el numai ce este material conteaza! Iar faptul ca nu te ridici la nivelul lui (familiei lui ) deja nu mai existi!
Imi pare rau ca-ti spun asta nu vreau sa te intristez si mai tare dar din pacate asa este el.
Capul sus , ai mandria ta si nu te lega la cap daca nu te doare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Madi, dar parintii tai nu au proprietati si pamanturi la tara? Eu le-as fi raspuns ca avem si noi asa ceva in Romania, mai mult, am terminat in tot acest timp si o facultate, si ca am plecat de acasa pentru ca vreau sa vad daca sunt capabila sa fac ceva pe cont propriu, nu sa stau la fusta mamei toata viata, si sa fiu independenta. Le-as mai fi raspuns ca bunul gust si cei 7 ani de acasa nu se cumpara cu nicio proprietate, si as fi plecat de acolo.

Nu-ti fa probleme, sigur vei gasi pe cineva! Bucura-te deocamdata de viata. Viziteaza locurile unde stai, gaseste-ti activitati cat sa nu te mai gandesti la dezamagirile din dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

razadesoare ai dreptate occidentali nu au cei 7 ani de acasaasa ca nu prea ai cu cine discuta daca nu ai ca ei proprietati nu esti nimik.
madi mai bine nu mai cauta tu ca nu vei avea decat esecuri cand va veni vreme iti vei gasi si u jumatatea

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Madi... un astfel de barbat nu merita dragostea ta. Este infumurat si pune prea mare pret pe avere pentru ca asa a invatat acasa (familia lui face mai rau).

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui getik1

razadesoare ai dreptate occidentali nu au cei 7 ani de acasaasa ca nu prea ai cu cine discuta daca nu ai ca ei proprietati nu esti nimik.

getik mamika de

poze nunta

Si asta-i scoasa din putzul intzelepciunii ca mai multe "pilde"la acest subiect!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:

getik mamika de

poze nunta

Dap, ai naibi occidentalii astia, nu stiu frate cum de e curat pe strada, cum de nu sunt rahati de caini peste tot, trebuie ca vine cineva in urma lor de-i curata ca ei clar nu au cei 7 ani de acasa.

Oooops, m-am prins de ce, pentru ca ei incep scoala mai devreme, pe la 5 ani.

Fraieri rau occidentalii astia, bine ca emigram noi si ii mai invatam una alta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:

getik mamika de

poze nunta

Dap, ai naibi occidentalii astia, nu stiu frate cum de e curat pe strada, cum de nu sunt rahati de caini peste tot, trebuie ca vine cineva in urma lor de-i curata ca ei clar nu au cei 7 ani de acasa.

luna ai dreptate daca deaia multi vor sa scape de noi ca vai le suntem superiori

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

luna ai dreptate daca deaia multi vor sa scape de noi ca vai le suntem superiori

getik mamika de

poze nunta

Getik mai ai perle de stea?
Nu de alta ,dar sa-mi iau si carnetzelul linga mine cind mai intru pe dc!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:

getik mamika de

poze nunta

getik mamika de

poze nunta

Of "duamne" genii sutem cu totii, noi romanii!

Mergi la inceput

andacos sunt perle ai dreptate scriu repede pe laptop si nu stiu ce se intampla imi sare cursoru si nu vad imediat si cand vad sterg dar mai raman fraze aiurea. am citit si eu si nu am inteles nik

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput